rodinnevikendy2
    11. feb 2015    Čítané 0x
    Image title

    TANEČNÁ A FOLKLÓRik PRE DETI od 1,5 - 3 rokov

    FOLKLÓRIK – KEĎ SOM HÚSKY PÁSLA pre deti 1,5 – 3 roky v centre Bratislavy

    Pozývame všetky  detičky vo veku 1,5 -3 roky, ktoré si chcú zatancovať či zaspievať  na ľudovú nôtu  na kurz „Keď som húsky pásla.“  Deti tanečnou formou spoznajú  deň husiarky od prebudenia slniečka až do večerného oddychu. Naučia sa nové pesničky a základné tanečné krôčky . Mamičky sú aktívnou zložkou skupiny.  Hodina trvá približne 50 minút. Kurz pozostáva z  8 hodín a je ukončený malým  „rodinným vystúpením.“

    Začíname v stredu 18.2.2015. Cena  kurzu 48 eur. ( 1 lekcia 6 eur)

    Kde: V centre aquababyklubu Plávanie Plutvička

    Hummelova 12, Bratislava

    Kedy: každú stredu v čase od 9:30 alebo  10:30 ( rozdelenie do skupín)

    Čo si priniesť: úsmev na tvári, pohodlné oblečenie  a chuť tancovať. Pre dievčatká budú  k dispozícii sukničky, pre   chlapcov vestičky.

    TANEČNÁ PRÍPRAVKA

    pre deti od 2 – 6 rokov

    Počas kurzu sa deti naučia základy rôznych tanečných štýlov, od baletu, muzikálový alebo  disco tanec. Lekcie sú  dynamické, hravé a veselé. Tancom sa rozvíja koordinácia, hrubá motorika, zlepšuje sa orientácia v priestore a držanie tela.

    Kurz vedie Martin Mikulášek, herec Novej Scény.

    Martin je absolventom Štátneho Konzervatória v Bratislave, hudobno-dramatický odbor. Hráva v muzikáloch aj divadelných inscenáciách SND, pôsobí aj ako pedagóg. Rád pracuje s deťmi a deti ho proste zbožňujú 

    Kurz  JANUÁR-FEBRUÁR začína 13.1. 2015 (utorky)

    Trvanie kurzu: Utorky 13.01 – 24.02.2015

    Obsahuje: 7 lekcií

    Cena kurzu: 42 Eur

    Rozpis kurzu:

    Utorky

    15:50 – 16:30     2-3 roky   Tanečná prípravka

    16:30 – 17:15     4-6 rokov  Tanečná prípravka

    KLUB AQUABABY PLUTVIČKA BRATISLAVA, Hummelova 12

    http://www.plavanieplutvicka.eu/babycvicenia/

    rodinnevikendy2
    10. feb 2015    Čítané 0x

    ZVIERATKOVO -rodinný pobyt s plávaním detí na zvieracej farme

    Poďte sa s nami do rozprávkovej krajiny Zvieratkovo objavovať tajomstvá lesných bytostí a čarovať.

    30.4.-3.5.2015

     Skamarátime sa s nezbedným vĺčikom Tĺčikom, ktorý nerozmýšľa nad ničím iným, iba ako sa stať spevákom…či veselou sliepočkou Kotkodák, ktorá neustále hľadá stratené vajíčka.

    A pomôžeme tiež diviačikovi Tomáškovi vyriešiť jeho veľký problém…🙂

     Prežijeme dni plné zázrakov so šašom Jašom a jeho rozprávkovými priateľmi. Čakajú nás  tvorivé dielničky, jazda na koníkovi, maľovanie šašotričiek či rozprávková lanovka.  

    Baby plávanie a pre väčšie deti hravé plávanie s inštruktorom ( klub Plávanie Plutvička) vo vyhrievanom bazéne penziónu 30 stupňov ….a večer rozprávky na dobrú noc s tancovačkou… 

     Tak poďte sa s nami hrať, šantiť,  prežiť dobrodružstvo, hrať rozprávky…a tancovať.

    Pobyt vhodný pre rodiny s deťmi do 10 rokov.

     KDE? Ubytovanie na 3 noci je zabezpečené v horskom penzióne Gejdák so zvieracou farmou pri Ružomberku. Na farme nájdete koníky, prasiatka, ovečky, kravy, kačky a iné…. Deti sa môžu vyšantiť na krásnom detskom ihrisku. V areáli penziónu je množstvo športovísk – futbalové ihrisko, tenisový kurt, plážový volejbal, basketbalové ihrisko, bedminton. Súčasťou penziónu je veľké, osvetlené parkovisko a vyhrievaný bazén. Penzión ponúka ubytovanie v izbách s možnosťou prísteliek, alebo apartmánoch.

    http://www.rodinnevikendy.sk/zvieratkovo-30-4-3-5-2015-rodinny-zazitkovy-vikend-s-babyplavanim-a-bohatym-programom-plnym-zazrakov/

    rodinnevikendy2
    8. dec 2014    Čítané 0x

    Aquababy Plutvička - Vianočná akcia

    AQUABABY PLUTVIČKA V STAROM MESTE BRATISLAVA
    pre deti 4 mesiace do 5 rokov


    Sme špecializovaný detský klub plávania detí od 4 mesiacov do 5 rokov s kvalifikovanými inštruktormi. Deti od 1,5 roka majú v lekciách zahrnuté aj prvky predplaveckej prípravky ako orientácia na vode aj pod vodou, splývanie, správne dýchanie i prvky sebazáchrany.

    Deti sa postupne v lekciách učia ponoriť si bez strachu a zábran tváričku do vody, vydýchnuť do vody, zadržať dych, splývať na chrbátiku a brušku, padať, šmýkať sa, skákať do vody, plávať s rôznymi plaveckými pomôckami, orientovať sa vo vode a pod vodou a neskôr aj potápať.
    AQUABABY pre deti 4 mesiace do 5 rokov

    Sme špecializovaný detský klub plávania detí od 4 mesiacov do 5 rokov s kvalifikovanými inštruktormi. Deti od 1,5 roka majú v lekciách zahrnuté aj prvky predplaveckej prípravky ako orientácia na vode aj pod vodou, splývanie, správne dýchanie i prvky sebazáchrany.

    Deti sa postupne v lekciách učia ponoriť si bez strachu a zábran tváričku do vody, vydýchnuť do vody, zadržať dych, splývať na chrbátiku a brušku, padať, šmýkať sa, skákať do vody, plávať s rôznymi plaveckými pomôckami, orientovať sa vo vode a pod vodou a neskôr aj potápať.

    Kurzy sú vedené hravou a pre deti zaujímavou formou prostredníctvom riekaniek, pesničiek a hier s využitím rôznych hračiek a detských plaveckých pomôcok.

    VIANOČNÁ AKCIA

    4+1 lekcia ZDARMA !

    8+2 lekcie ZDARMA !

    www.plavanieplutvicka.eu



    rodinnevikendy2
    25. nov 2014    Čítané 0x

    Montessori miniškoločka s plávaním plutvičkami

    Montessori miniškôločka s plávaním Plutvička

    - adaptačný program pre všestranný rozvoj detí predškolského veku (od 2 do 4 rokov)

    Program svojou štruktúrou a obsahom simuluje pobyt v materskej škôlke. Cieľom adaptačného programu je pripraviť deti na to čo ich v škôlke čaká: odlúčenie od rodičov počas doobedia,  Montessori aktivity, plávanie a pohybové aktivity spoločné stravovanie, hygiena či pobyt vonku. Ide o kvalitný program založený na princípoch Montessori pedagogiky a metodiky plávania p. Kiedroňovej.

    V našej miniškôločke budú mať deti k  dispozícii kvalitne pripravené prostredie s dôrazom na oblasť praktického života a zmyslovej výchovy, spoločne s plávaním a inými pohybovými aktivitami.

    Dieťa dostane dostatok zmyslových vnemov na skúmanie, experimentovanie, spoznávanie cez pohyb či praktickú “hmatateľnú” skúsenosť.  To všetko v príjemnom prostredí rodinného domčeka  s herňami, telocvičňou, bazénom, saunou a krásnou záhradou.

    Z tejto pozitívnej skúsenosti bude vaše dieťa ťažiť po celý zvyšok svojho života.

    http://www.plavanieplutvicka.eu/montessoriskolocka/

    Cieľ Montessori  miniškôločky s plávaním

    1. Zvládnuť vzájomnú doobedňajšiu odluku dieťa od rodiča a rodič od dieťaťa od 8:00 do 12:00 jeden alebo dvakrát do týždňa

    2. Nácvik hygienických návykov v závislosti od veku dieťaťa  (dispozícii sú záchody a nočníky)

    3.Zvykanie si na inú dospelú osobu a malý kolektív. V jednej skupinke bude 6 – 10 detí, čo umožňuje okrem individuálneho prístupu lektorky ku každému z nich, spoznávanie sa detí navzájom. Prítomné budú vždy dve lektorky.

    4. Návyk na škôlkarsky režim. Poriadok a činnosti – program simuluje aktivity v škôlke s denným doobedňajším programom doplnené o prvky montessori pedagogiky.

    5. Pohybová a plavecká príprava. Deti sa budú venovať rôznym pohybovým činnostiam v telocvični, zaradené bude cvičenie na prevenciu proti plochým nôžkam a predplavecká príprava podľa metodiky p. Kiedroňovej, pohyb v prírode.

    14.1. – 27.2.2015  Kurz sa otvára pri minimálnom počte 5 detí.

    http://www.plavanieplutvicka.eu/montessoriskolocka/

    rodinnevikendy2
    25. nov 2014    Čítané 0x

    Babygymnastika Plutvička Bratislava

    BABYGYMNASTIKA, MINIGYMNASTIKA

    pre deti od 4 mesiacov do 3 rokov

    Obsahom kurzu je podpora psychomotorického vývinu detí od 4 mesiacov do 3 rokov. Cviky na správne pretáčanie a posilňovanie oboch strán telíčka,  cvičenia na spevnenie chrbátika a bruška, cviky na  nožičky a to všetko pri veselých pesničkách a básničkách. Väčšie deti budú mať v kurze zahrnuté gymnastické prvky ako kotrmelce, stojky či preskoky.   Budeme sa venovať témam ako je stimulácia a režim dieťatka. V kurze sa využívajú rôzne pomôcky, fitlopty, overbaly, kruhy, šatky, hudobné nástroje a hračky.

    Odporúčae kombináciu babygymnastiky s plávaním dieťatka jedenkrát do týždňa.

    Z našich kurzov viac: www.plavanieplutvicka.eu

    rodinnevikendy2
    25. nov 2014    Čítané 0x

    Aquababy klub Plutvička Bratislava

    AQUABABY pre deti 4 mesiace do 5 rokov

    Sme špecializovaný detský klub plávania detí od 4 mesiacov do 5 rokov  s kvalifikovanými inštruktormi. Deti od 1,5 roka majú v lekciách zahrnuté aj prvky predplaveckej prípravky ako orientácia na vode aj pod vodou, splývanie, správne dýchanie  i prvky sebazáchrany.

    Deti sa postupne v lekciách učia ponoriť si bez strachu a zábran tváričku do vody, vydýchnuť do vody, zadržať dych, splývať na chrbátiku a brušku, padať, šmýkať sa, skákať do vody, plávať s rôznymi plaveckými pomôckami, orientovať sa vo vode a pod vodou a neskôr aj potápať.

    Kurzy sú vedené hravou a pre deti zaujímavou formou prostredníctvom riekaniek, pesničiek a hier s využitím rôznych hračiek a detských plaveckých pomôcok.

    Ponúkame vám kurzy plávania pre deti od 4 mesiacov do 5 rokov pod vedením kvalifikovaných inštruktorov. Od januára 2015 máme pre vás pripravené okrem plávania aj kurzy cvičenia pre najmenších – babygymnastiku, pre predškolákov – Montessori miniškôločku s plávaním a pre všetkých, malých aj veľkých víkendové pobyty s plávaním a rôzne zážitkové  tábory.

    www.plavanieplutvicka.eu

    rodinnevikendy2
    3. okt 2014    Čítané 0x

    STRAŠIDIELKOVO rozprávkový rodinný deň 26.10.2014

    Spoznajte svet nezbedného strašidielka Ferka, ktorý neustále niečo vymýšľa ….či veselé objavy sliepočky kotkodák…

    Niektoré tajomstvá strašidielkového lesa sú pre týchto kamarátov veľkou záhadou…pomôžete im?

    Poďte s nami objavovať, skamarátiť sa s Ferkom i sliepočkou kotkodák, či inými rozprávkovými bytosťami.

    Strašidielkovo je program pre rodiny s deťmi ( 2 – 11 rokov) plný rozprávkových prekvapení v nádhernom horskom prostredí Svätého Jura.

    Čaká nás lanovka pavúčika Tĺčika, opekačka, výroba tekvíc .. a pohľadáme tiež “strašidelnú “cestu k pokladu….

    VIAC:  http://www.rodinnevikendy.sk/strasidielkovo-26-10-2014/

    rodinnevikendy2
    3. okt 2014    Čítané 0x

    Mikulášsky rodinný pobyt s babyplávaním 5.-7.12.2014

    Srdečne pozývame všetky detičky a ich rodičov na veselý Mikulášsky víkend s plávaním detí a bohatým rozprávkovým programom!

    Čo nás čaká? Množstvo rodinných hier v prírode so šašom Jašom, lesné rozprávkové dobrodružstvá,  zdobenie medovníčkov, tajomstvá rozprávkového domčeka babky Ježibabky,  pekelná opekačka čertíka Bertíka s hľadačkou pokladov a bohatá Mikulášska nádielka .

    Baby plávanie a veselé vodné hry vo vyhrievanom bazéne ( vnútorný bazén s teplotou vody 32°C s protiprúdom, podvodnou masážou, vodnými tryskami) s profesionálnym inštruktorom, baby klub PLUTVIČKA  www.plavanieplutvicka.eu.

    Teší sa na Vás šašo Jašo a jeho rozprávkový kamaráti!

    Vhodné pre rodiny s deťmi od 1-10 rokov.

    Ubytovanie na dve noci s plnou penziou v útulnom horskom hoteli Remata, Ráztočno. Hotel ponúka príjemné ubytovanie v krásnom lesnom prostredí. Ponúka hosťom širokú paletu služieb, ktoré vyplnia Váš voľný čas. Atrakcie hotela si užijú nie len dospelí ale aj detičky. Počas celého roka je pre hostí otvorené Bowlingové centrum s bowling barom. K dispozícii sú okrem dvoch bowlingových dráh aj biliard, stolný futbal a šípky a plne vybavený detský kútik a detské vonkajšie ihrisko. Vnútorný bazén s teplotou vody 29-32°C s protiprúdom, podvodnou masážou, vodnými tryskami ako aj fínska či parná sauna.

    http://www.rodinnevikendy.sk/mikulassky-rodinny-pobyt-s-babyplavanim-5-7-12-2014/

    http://www.rodinnevikendy.sk/mikulassky-rodinny-pobyt-s-babyplavanim-5-7-12-2014/

    rodinnevikendy2
    6. sep 2014    Čítané 0x
    Image title

    INDIÁNSKY SPLAV PRE RODINY S DEŤMI 21.9.2014

    Zažite čaro vody a to pravé indiánske dobrodružstvo so svojou rodinou !  …..šakalakabum…

    Nepremeškajte skvelú možnosť prežiť deň v krásnej prírode, ktorú môžeš obdivovať počas splavu Moravy  z Vysokej pri Morave do Devína.

    Kedy? 21.9.2014  stretnutie o 10:00 hod. pod hradom Devín 

    Sprevádzať vás budú indiánski priatelia, vyrobíte si čelenky, čaká nás prechod cez údolie krokodílov aj streľba z indiánskych lukov.  V táborisku si oddýchneme pri ohni, opečieme špekáčky a čaká nás množstvo veselých indiánskych hier.

    Ahooooj!  Vidíme sa na vode   …šakalakabum bum bum….

    Viac:

    http://www.rodinnevikendy.sk/indiansky-splav-pre-rodiny-s-detmi/

    rodinnevikendy2
    7. aug 2014    Čítané 0x

    Rozprávková jaskyňa 14.9.2014

    A je tu opäť naša rozprávková výprava do jaskyne !

    Pozývame všetky odvážne deti spolu s rodičmi v nedeľu 14. septembra o 11.00 hod. ku jaskyni v Plaveckom podhradí. Spolu s jaskyniarmi preskúmame podzemný svet,  objavíme jeho čarovné tajomstvá a skamarátime sa s jaskynnými obyvateľmi. ..🙂

    Podľa legendy v jaskyni nažíva smutný začarovaný drak s kamarátom Tkáčikom a v lesoch Plaveckého Podhradia tancujú čertíci…ŽEBY NAOZAJ ? 

    Program vhodný pre rodiny s deťmi vo veku 3-10 rokov.

    Viac:      http://www.rodinnevikendy.sk/rozpravkova-jaskyna/

    Tešíme sa na vás !

    rodinnevikendy2
    29. júl 2014    Čítané 0x

    SMOULKOVINY rozpravkovy detsky tabor LAST MINUTE

     Možno práve pre vás je tu náš denný tábor Šmoulkoviny v Bratislave na Kolibe.

    Vstúpime do rozprávkového raja a zažijeme päť nezabudnuteľných dní plných zázrakov, čarovania a dobrodružstiev. Premeníme sa za malých šmoulkov a polepšíme Gargamela. … budeme si niečo pekné vyrábať, tancovať , cvičiť šmoulkovskú gymnastiku a šantiť v bazeniku….🙂

    Objavíme tajomstvá čarovneho lesa a budeme variť nápoje s bosorečkou Dorkou

    Tábor vhodný pre deti vo veku 5 – 10 rokov, ktoré túžia zažiť rozprávku. Kapacita tábora je 20 detí.

    Teraz LAST MINUTE CENA 

    http://www.rodinnevikendy.sk/smoulkoviny-zazitkovo-rozpravkovy-denny-tabor-pre-najmensich/

    rodinnevikendy2
    24. júl 2014    Čítané 0x

    BABY PLÁVANIE PLUTVIČKA- ďalšie kurzy september 2014

    Príďte sa zahrať vo vode, zaspievať si a zároveň týmto zdravým pohybom a otužovaním podporiť imunitu vášho dieťatka!

    V septembri pokračujú opäť naše kurzy baby plávania. 

    Od septembra 2014 pláveme utorky, štvrtky aj soboty v hoteli Crowne Plaza v Bratislave.

    Možnosť plávania 1 alebo 2-krát do týždňa.

    Deti od 20 mesiacov prvky predplaveckej prípravky a sebazáchrany !

    Klub spĺňa všetky hygienické normy a má akreditáciu RÚVZ Bratislava

    Viac info: www.plavanieplutvicka.eu

    plavanieplutvicka@gmail.com

    tel:0905820426 Tatiana Kubinová

    rodinnevikendy2
    14. máj 2014    Čítané 0x
    Image title

    MICKEYHO DOBRODRUŽSTVO s babyplávaním a plávaním detí

    MICKEYHO DOBRODRUŽSTVO- Letný rozprávkový rodinný víkend s baby plávaním a plávaním detí na Liptove

    Viete, že najväčšou túžbou myšiaka Mickeyho je stať sa pirátom a prežiť veselé dobrodružstvo? Aj vaša?

    Tak neváhajte a poďte s nami!

    S Mickeym objavíme tajomné ostrovy, aj rozprávkový svet pavúčika Háčika s jeho lanovou dráhou. Čaká nás gumáková hľadačka pokladov vodníka Čľupka, s rybačkou….či veselé lesné objavy Mickeyho a  vĺčika Tĺčika.

    Tak poďte sa s nami hrať, šantiť,  prežiť dobrodružstvo a tancovať. Nezabudnite si gumáky a úsmev

    Vo vyhrievanom hotelovom bazéne baby plávanie a hravé plávanie s inštruktorom i veselé vodné súťaže.   Deti sú počas plávania a programu rozdelené do skupín podľa veku, a program je prispôsobený pre deti vo veku 1 – 9 rokov. Baby plávanie od 6 mesiacov.

    Pre najmenšie detičky máme pripravené cvičenie na podporu psychomotorického vývinu a hravá minigymnastika.

    A veselý večerný program aj pre rodičov, ktorý majú chuť sa zabaviť.  

    Pobyt vhodný pre rodiny s deťmi vo veku 1- 9 rokov.

    http://www.rodinnevikendy.sk/mickeyho-dobrodruzstvo-31-7-3-8-2014-rozpravkovy-rodinny-pobyt-s-babyplavanim-a-plavanim-deti/

    rodinnevikendy2
    29. mar 2014    Čítané 0x

    PLUTVIČKA Nový klub plávania dojčiat a batoliat v Bratislave

    Nový klub plávania dojčiat a batoliat v Bratislave PLUTVIČKA

    od 4 mesiacov do 3 rokov

    Začíname už v máji 2014 !!

    Príďte sa zahrať vo vode, zaspievať si a zároveň týmto zdravým pohybom a otužovaním podporiť imunitu vášho dieťatka!

    Výučba pre deti prebieha utorky a štvrtky doobeda. Deti sa naučia nebáť vody, a formou hry sa naučia dýchať do vody, splývať na brušku, ale aj na chrbátiku, zanoriť sa, orientovať sa pod vodou, skákať do vody. Získajú k vode priateľský vzťah ale i rešpekt.  

    Naši inštruktori sú certifikovaní, majú  individuálny prístup ku každému dieťatku, ktorý zohľadňuje vek, vývojové štádia i jedinečnosť každého dieťatka. Počas kurzov plávania poskytujeme aj poradenstvo ako pracovať s dieťatkom, ako polohovať a cvičiť.

    Kde plávame?
    V útulnom prostredí  ZION SPA hotela Crowne Plaza v Bratislave. Bazén ZION SPA  spĺňa kritéria pre pobyt detí vo vode od 4 do 36 mesiacov (rozmer 9m x 5m, hĺbka vody 1,3 m, teplota vody 31 – 33 °C).

    Veľkou výhodou klubu je minimalizácia  množstva chlóru na úpravu vody v bazéne, a čistenie všetkých priestorov ZION SPA je výlučne prostredníctvom špeciálnych ekologicky nezávadných čistiacich textílií, bez použitia chemických čistiacich prostriedkov, čím úplne znižujeme výskyt alergénov v priestoroch.

    Počas kurzov baby plávania je bazén výhradne uzatvorený iba pre náš klub baby plávania. Priestory sú prispôsobené pre matky s deťmi, vybavené prebaľovacími pultami, lehátkami, nočníkmi, ohrádkami v šatniach aj pri sprche, oddelený kútik pre mamičky na dojčene a detský kútik na hranie pri bazéne.

    Klub spĺňa všetky hygienické normy a má akreditáciu RÚVZ Bratislava.

    Pripravujeme nové úvodné kurzy:

     utorok -  štvrtok:

    Kurz máj:  20. 5. – 12.6. 2014

    Kurz jún:  17. 6. – 10.7. 2014

     Prihlasovanie a informácie o kurzoch:  plavanieplutvicka@gmail.com

    TEL: 0904 401 240, 0905 820 426

    VIAC informácií, fotogaléria  : www.plavanieplutvicka.eu

     www.facebook.com/plavanieplutvicka

    VERĽKONOČNÉ JARNÉ ČAROVANIE
    Rozprávkový rodinný pobyt na Makove
    https://www.modrykonik-pro.sk/catalog/vendor/ro...

    rodinnevikendy2
    14. mar 2014    Čítané 0x
    Image title

    VEĽKONOČNÁ ROZPRÁVKOVÁ VÝPRAVA DO JASKYNE

    Je tu opäť naša rozprávková výprava do jaskyne !   Tentokrát veľkonočná

    Pozývame všetky odvážne deti spolu s rodičmi 13. apríla 2014 o 11.00 hod. ku jaskyni v Plaveckom podhradí. Spolu s jaskyniarmi preskúmame podzemný svet,  objavíme jeho čarovné tajomstvá a skamarátime sa s jaskynnými obyvateľmi. ..🙂

    Podľa legendy v jaskyni nažíva dráčik Soptík, ktorý pomáha jaskynným škriatkom kopať poklady….

    a v lesoch Plaveckého podhradia čaruje víla Jarienka, s ktorou zobudíme jar a objavíme sliepočkine veľkonočné tajomstvá ….

    Program vhodný pre rodiny s deťmi vo veku 3-9 rokov.

    Počet osôb je limitovaný !!  Je potrebné sa vopred prihlásiť: rodinnevikendy@gmail.com

    Cena: 8 €

    Trvanie programu: cca 2 hod. (potom voľná zábava pri opekačke pred jaskyňou )

    Cena zahŕňa: vstup do jaskyne 30 minút, rozprávkový program pre deti, sladké odmeny,

    Nezabudnite vziať so sebou: čelovky, baterky, náhradné oblečenie, niečo na opekanie, nápoje,

    http://www.rodinnevikendy.sk/rozpravkova-vyprava-do-jaskyne/

    rodinnevikendy2
    23. jan 2014    Čítané 0x
    Image title

    ZVIERATKOVO veselý denný tábor v Bratislave s ANGLIČTINOU

    Na známosť sa všetkým dáva, že sa pripravujú skvelé prázdniny pre deti vo veku 6 - 10 rokov plný výletov do prírody,  zážitkov so zvieratami a hravej angličtiny.

     ZVIERATKOVO je  prázdninová krajina v rozprávkových lesoch  Železnej studničky.  Včielka Maja s ujom včelárom nás naučí veľa zo života včiel a výroby medu. Zajazdíme si na koníkoch a pomôžeme s ich čistením a kŕmením. Navštívime Rohatú krajinu i  Zoologickú divočinu. Objavíme tiež tajomstvá indiánov a niečo pekné, indiánske si vyrobíme z prírodnin.

    Všetky výlety do prírody budú sprevádzané HRAVOU ANGLIČTINOU, ľahká konverzácia s lektorom o živote zvieratiek alebo aké super je ..to jump, swim, run or play… 🙂

     A čo nesmie chýbať?  Šantenie, vtipy, naháňačky,  športové súťaže, tvorenie s prírodnin, a ak bude veľmi teplo, osviežime sa v potoku pri Železnej studničke, ktorá je od krajiny Zvieratkovo iba na skok.

    Tešíme sa na Vás.

    T

    Termíny:

    I. TURNUS 21. – 25. 7. 2014  od 8:00 – 16:30 hod.    

    II.TURNUS 11. – 15. 8. 2014

    III. TURNUS 18. – 22. 8. 2014       

    Cena: 95 € ( zahŕňa desiatu, teplý obed, olovrant, pitný režim ( voda, čaj ), denne ovocie a zelenina, odmeny pre deti, vstup do ZOO, medík a medové výtvory a iné materiálno-technické zabezpečenie )

    Zľava pre súrodenca 7 €.

    Miesto:  Zasadačka MV SR , Lamačská cesta 6, Bratislava, neďaleko od Patrónky, odbočka na Železnú studničku

    http://www.rodinnevikendy.sk/denny-zazitkovy-tabor-zvieratkovo-v-bratislave/

    rodinnevikendy2
    23. jan 2014    Čítané 0x
    Image title

    ŠMOULKOVINY denný tábor v Bratislave

    Už je najvyšší čas vybrať ten správny tábor pre Vaše dieťa a miesto si rezervovať. Aby vypadli zo stereotypu škôlkárskeho, školu na chvíľu zábavou zamenili, kamarátov si nových našli  a v srdiečkach nezabudnuteľné zážitky si domov odniesli.

    Možno práve pre vás je tu náš denný tábor Šmoulkoviny v Bratislave na Kolibe.

    Vstúpime do rozprávkového raja a zažijeme päť nezabudnuteľných dní plných zázrakov, čarovania a dobrodružstiev. Premeníme sa za malých šmoulkov a polepšíme Gargamela. … budeme si niečo pekné vyrábať, tancovať , cvičiť šmoulkovskú gymnastiku a šantiť v potoku….🙂

    Objavíme tajomstvá dračieho lesa a budeme variť čarovné nápoje s bosorečkou Dorkou  

    Tábor vhodný pre deti vo veku 5 – 9 rokov, ktoré túžia zažiť rozprávku. Kapacita tábora je 20 detí.

    Termín: 

    I. Turnus: 11. – 15. augusta 2014 v čase 8:00 – 16:30 hod.

    II. Turnus: 18. – 22. augusta 2014 v čase 8:00 – 16:30 hod.

    Cena: 95 €  ( zahŕňa teplý obed, olovrant, pitný režim ( voda, džús ), denne ovocie a zelenina, odmeny pre deti, a iné materiálno-technické zabezpečenie )

    Zľava pre súrodenca: 7 €

    Miesto:  Chata pri Kamzíku, vedľa hotela West, v krásnej chate, priamo pri lese,

    Prihlášku prosíme zaslať mailom na rodinnevikendy@gmail.com

    http://www.rodinnevikendy.sk/smoulkoviny-zazitkovo-rozpravkovy-denny-tabor-pre-najmensich/

    rodinnevikendy2
    23. jan 2014    Čítané 0x

    ŠKRIATKOVINKY ŠASOVINKY rozprávkový tábor na Zochovej chate

    Veselý tábor plný škriatkov, šašovín a lesných dobrodružstiev v prekrásnej prírode Malých Karpát. 

    ŠKRIATKOVINKY

    V rozprávkovom raji zažijeme nezabudnuteľné prázdniny plné zázrakov, čarovania a dobrodružstiev. Čaká nás lesná olympiáda  s lesným škriatkom Fúzikom, bosorečka Dorka nás naučí spoznávať bylinky a vyrobíme si vlastný herbár. Objavíme tiež mokré tajomstvá Vodníka Čľupka a zažijeme množstvo veselých vodných hier a špliechačiek v bazéne

    …budeme veľa šantiť v lese, vyrábať lesné bunkre, opekať  a táboriť, zahráme sa na pirátov, budeme tancovať i niečo pekné si vyrábať….a hľadať poklad!

    Tábor je ideálny pre mladšie  deti 5 - 10 rokov, ktoré radi žijú vo svete rozprávok, príbehov, majú  veľkú predstavivosť a túžia sa stať hrdinami vo svojich vlastných  dobrodružstvách….

    Tak poďte sa s nami hrať !

    Kedy: 13. – 19. 7. 2014

    Kde: V areáli chata Zoška v Malých Karpatoch, kúsok od Modry http://zoska.sk/ Ubytovanie v dvoj, troj, štvorlôžkových izbách, väčšina s vlastným soc.zariadením.

    Cena: 180 € ( cena zahŕňa ubytovanie na 6 nocí, strava 5 x denne, každý deň čerstvé ovocie a zelenia, pitný režim, poistenie detí, zdravotník, odmeny pre deti, táborové tričká, iné materiálno technické zabezpečenie)

    ZĽAVA  FIRST MINUTE DO 31.MARCA 170 € !!!

    Zľava pre súrodenca: 8 €

    Viac: http://www.rodinnevikendy.sk/skriatkovinky-sasoviny-zazitkovy-pobytovy-tabor-s-bazenom/

    rodinnevikendy2
    23. jan 2014    Čítané 0x

    Veľkonočné jarné čarovanie 17.-21.4.2014

    Spoznajte svet nezbedného dráčika Soptíka, ktorý nerozmýšľa nad ničím iným, iba ako sa stať požiarnikom…či sliepočky Kotkodák, ktorá neustále hľadá stratené vajíčka…

    Poďte s nami do rozprávkového lesa. Budeme čarovať, s vílou Jarienkou zobudíme jar a objavíme zajačikove veľkonočné tajomstvá .

    Tak poďte sa s nami hrať, šantiť,  pliesť korbáče, hrať a premietať rozprávky…a tancovať.

    Ak nám počasie na Makove dopraje, možno budú aj šašovinky snehovinky a lyžovačka

    Tešíme sa na Vás!

    Kde? Ubytovanie na 4 noci s plnou penziou v horskom hoteli Hájenka v krásnej kysuckej prírode Makova. http://hajenkahotel.sk Hotel ponúka komfortné ubytovanie v príjemnom rodinnom prostredí. Poskytujú  ubytovanie v dvojlôžkových zariadených izbách so samostatným sociálnym zariadením. Každá izba disponuje možnosťou ďalších dvoch lôžok. Celková ubytovacia kapacita je 12 izieb. Hotel nezabúda ani na najmenších! Nájdete veľa skvelých hračiek, spoločenských hier a detský kútik s farebnými balónikmi, detský stolík na kreslenie, ktorý nájdete v hotelovej reštaurácii. Pred hotelom sa nachádza detské ihrisko so šmykľavkami, hojdačkami, hojdacími koníkmi.

    Viac na: http://www.rodinnevikendy.sk/velkonocne-jarne-carovanie-17-21-4-2014/

    rodinnevikendy2
    4. jan 2014    Čítané 0x
    Image title

    Zmna rozpravka rodinny pobyt s rozpravkovym programom a lyziarskou skolou

    Srdečne pozývame všetky detičky a ich rodičov na  rozprávkovú zimnú dovolenku počas polročných prázdnin,  s lyžovačkou. 

    To pravé pre malých nezbedných lyžiarov a lyžiarky 

    Poďte s nami do snehového kráľovstva, kde pobehujú rozprávkové bytosti a dejú sa zázraky.  Skamarátime sa so snehuliačikom Jožkom a pomôžeme večne hladnému diviačikovi vyriešiť jeho problém 

    Čaká nás tajomstvo okuliarikov pátračiek …ale tu pomôžu len čary a kúzla!  A v tom sa najlepšie vyzná snehová čarodejnica. Podarí sa nám nájsť jej snehový poklad?

    Nebudú chýbať ani ranné šašorozvičky, snehoviny, noc kúziel, tvorivé dielne a super veselý karneval na snehu s guľovačkou a tancovačkou  Pobyt vhodný pre deti vo veku 2 – 9 rokov.

    Teší sa na Vás šašo Jašo a jeho rozprávkový kamaráti….. 

    Kde? Ubytovanie na 3 noci s plnou penziou v hoteli Gold *** Terchová, kúsok od Vrátnej doliny, jednej z najvýznamnejších turistických a lyžiarskych stredísk. ( www.detskyhotel.sk) Hotel Gold*** je jeden z mála hotelov na Slovensku, ktorý sa špecializuje na rodiny s deťmi, s označením hotel priateľský k deťom. Ponúka príjemné ubytovanie v apartmánoch, rodinných izbách, dvojposteľových izbác s prístelkami. V susedstve minizoo a nádherné ihrisko.  Je celý zabezpečený Wifi zadarmo a ďaľšie iné neplatené hotelové služby šité priamo na mieru re rodiny s deťmi, vrátane detského kútika.

    Lyžiarske stredisko: V blízkosti hotela ( do 300 m.) sa nachádza lyžiarske stredisko Ski Gavurky, k dispozícii sú dva vleky Tatra poma 350 metrov.

    Stredisko je vhodné pre mierne pokročilých a staršie deti začiatočníkov.

    Druhým strediskom je Ski Vrátna ( cca 4 km)  V stredisku si príde na svoje každý. Začiatočníci, mierne pokročilí, i zdatní lyžiari. K dispozícii je niekoľko kilometrov zjazdových tratí.

    Lyžiarska škôlka a škola – SPORT ACADEMY VRÁTNA

    VIAC a pobyte a cenach ubytovania: http://www.rodinnevikendy.sk/zimna-rozpravka-s-lyziarskou-skolou-polrocne-prazdniny-31-1-3-2-2013/

    rodinnevikendy2
    15. nov 2013    Čítané 0x

    Mikulášska výprava do jaskyne 1.12.2013

    V čarovnom lese Čertíkovo sa  dejú rozprávkové zázraky … šantia čertíci, čarujú bosorečky  a v jaskyni opäť niekto  chrápe Pozývame všetky odvážne deti spolu s rodičmi 1. 12. 2013 o 11.00 hod. ku jaskyni v Plaveckom podhradí. Spolu s jaskyniarmi preskúmame podzemný svet a skamarátime sa s jaskynnými obyvateľmi. .. Objavíme tiež tajomstvá Čertíkova a možno príde aj Mikuláš  

    Program vhodný pre rodiny s deťmi vo veku 3-9 rokov. Počet osôb je limitovaný!

    Je potrebné sa vopred prihlásiť: rodinnevikendy@gmail.com  

    Cena: deti 9 €, dospelí 5 € Trvanie programu: cca 2 – 2,5 hod. (potom voľná zábava pri opekačke pred jaskyňou ) Cena zahŕňa: vstup do jaskyne cca 30 minút, rozprávkový animačný program pre deti, Mikulášske balíčky pre deti, Nezabudnite vziať so sebou: čelovky, baterky, náhradné oblečenie, niečo na opekanie, nápoje,  

    http://www.rodinnevikendy.sk/mikulasska-jaskyna-1-12-2013/

    rodinnevikendy2
    12. nov 2013    Čítané 0x

    ŠAŠOVINKY SNEHOVINKY Rodinný pobyt s plávaním detí a lyžovačkou

    Myslíte si, že snežný škriatkovia a draci neexistujú ?  Určite áno. ….

    Poďte s nami  do snehovej Krajiny škriatkovo  pohľadať  čarovný odvar na vyčistenie uší, aby dráčik Bertík konečne dobre počul.

    Zažijeme tiež strigôňske dobrodružstvo pri cukríkovom domčeku a niečo pekné si každý deň vyrobíme.

    Budeme sa sánkovať, guľovať a šantiť, budú snehovinky i veselé šašovinky a tancovačkou…🙂

    Čaká nás baby plávanie, hravé  plávanie a super veselé vodné hry s profesionálnym inštruktorom v príjemnom, vyhrievanom bazéne hotela.

    Kde? Ubytovanie na 3 noci s plnou penziou v útulnom horskom hoteli Remata, Ráztočno. Horský hotel Remata*** je situovaný v malebnom prostredí, obzvlášť príťažlivým pre milovníkov prírody, turistiky a lyžovania. Nachádza sa medzi Kremnickým pohorím a pohorím Vtáčnik s výbornou dopravnou dostupnosťou v každom ročnom období osobným autom ako aj vlakom. V hoteli sa nachádza detský kútik, ihrisko, wellness centrum s vyhrievaným bazénom a s ponukou masáží.

    Lyžovačka: Vychutnajte si aj skvelú lyžovačku v lyžiarskom stredisku Ski TMG Remata, cca 200 metrov od hotela. Na svoje si prídu menší aj väčší lyžiari a snowboardisti. K dispozícii sú 4 vleky, z toho 2 detské.

    Na Remate si môžete aj zakorčuľovať na osvetlenom klzisku 20 x 10 m alebo sa dosýtosti vysánkovať.

    ZĽAVA PRI OBJEDNANÍ DO 20. DECEMBRA  10 € !

    Viac: http://www.rodinnevikendy.sk/sasovinky-snehovinky-rodinny-pobyt-s-babyplavanim-a-lyzovackou-22-2-26-2-2014/

    rodinnevikendy2
    18. okt 2013    Čítané 0x
    Image title

    Jesenný rozprávkový BUBU tábor v Bratislave

    Pripravili sme skvelý jesenný tábor plný zábavy, športových hier, výletov na Devínsku Kobylu a rozprávkových prekvapení. Budeme šantiť, tancovať, hrať divadielko i metlobal. Čaká nás veľa výletov do lesa, postavíme si lesné rozprávkové bunkre a vyrobíme veselé tekvice

    Počet detí je obmedzený. Tábor vhodný pre deti 5-9 rokov.

    Kde sa stretneme? spoločenská miestnosť Penzión Helios, Devínska Nová Ves, Bratislava

    Kedy? 30.-31.10.2013 8:00 – 16:00 hod.

    Cena: 50 €

    Cena zahŕňa: teplý obed, pitný režim ( voda, teplý čaj po celý deň), ovocie, tekvice, odmeny, materiál na tvorivé dielne, desiatu a olovrant si deti prinesú

    Prihlasovanie: rodinnevikendy@gmail.com

    http://www.rodinnevikendy.sk/jesenny-rozpravkovy-bubu-tabor-30-31-10-2013/

    rodinnevikendy2
    17. okt 2013    Čítané 0x
    Image title

    Zimná rozprávka - rodinný pobyt s lyžiarskou škôlkou 31.1.-3.2.2014

    Srdečne pozývame všetky detičky a ich rodičov na  rozprávkovú zimnú dovolenku počas polročných prázdnin,  s lyžovačkou. 

    To pravé pre malých nezbedných lyžiarov a lyžiarky

    Poďte s nami do snehového kráľovstva, kde pobehujú rozprávkové bytosti a dejú sa zázraky.  Skamarátime sa so snehuliačikom Jožkom a pomôžeme večne hladnému diviačikovi vyriešiť jeho problém

    Čaká nás tajomstvo okuliarikov pátračiek …ale tu pomôžu len čary a kúzla!  A v tom sa najlepšie vyzná snehová čarodejnica. Podarí sa nám nájsť jej snehový poklad?

    Nebudú chýbať ani ranné šašorozvičky, snehoviny, noc kúziel, tvorivé dielne a super veselý karneval na snehu s guľovačkou a tancovačkou

    Kde? Ubytovanie na 3 noci s plnou penziou v hoteli Gold *** Terchová, kúsok od Vrátnej doliny, jednej z najvýznamnejších turistických a lyžiarskych stredísk. Hotel Gold*** je jeden z mála hotelov na Slovensku, ktorý sa špecializuje na rodiny s deťmi, s označením hotel priateľský k deťom. Ponúka príjemné ubytovanie v apartmánoch, rodinných izbách, dvojposteľových izbác s prístelkami. Je celý zabezpečený Wifi zadarmo a ďaľšie iné neplatené hotelové služby šité priamo na mieru re rodiny s deťmi.

    viac info: www.rodinnevikendy.sk

    http://www.rodinnevikendy.sk/zimna-rozpravka-s-lyziarskou-skolou-polrocne-prazdniny-31-1-3-2-2013/

    rodinnevikendy2
    22. sep 2013    Čítané 0x
    Image title

    ROZPRÁVKOVÝ MIKULÁŠSKY POBYT S BABY PLÁVANÍM 6. - 8.12.2013

    Veľmi ďaleko odtiaľto, niekde na konci sveta, za horami a mrakmi je krajina, kam ešte nevstúpil žiaden človek a je plná rozprávkových tajomstiev. 

    Poďte s nami objaviť tajomstvá rozprávkovej krajiny, skamarátime sa s čertíkom Čertopletkom, ktorý popletie skoro všetko….. a je s ním veeeľmi veselo

    Preskúmame čarovný svet lesných škriatkov a rozprávkových snehuliakov  a babka Ježibabka nás naučí  zdobiť medovníčky. Budeme šantiť, tancovať i niečo pekné si vyrábať ……a možno budeme počuť aj zvončeky Mikulášovich saní

    Čaká nás tiež baterková hľadačka pokladov, hrané večerníčky so zapojením detí, baby plávanie detí, zážitkové vodné hry vo vyhrievanom bazéne a veselý Mikulášsky program.

    Teší sa na Vás šašo Jašo a jeho rozprávkový kamaráti!

    Pobyt je vhodný pre deti 1-9 rokov.

    Ubytovanie na 2 noci s plnou penziou je zabezpečené v hoteli Relax Inn v Šoporni ( www.relaxinn.sk), v lone lužných lesov a niekoľkých rybníkov s množstvom vtáctva a zveriny, v tesnej blízkosti vodnej nádrže Kráľová. V ponuke je 20 izieb, rešpektujúc požiadavky a potreby rodinnej dovolenky.

    http://www.rodinnevikendy.sk/rozpravkovy-mikulassky-pobyt-6-8-12-2013-s-baby-plavanim-deti/

    rodinnevikendy2
    3. sep 2013    Čítané 0x

    STRAŠIDIELKOVO veselý haloween rodinný víkend 26.-27.10.2013

    Spoznajte svet nezbedných strašidielok a bosoriek, ktoré neustále niečo vymýšľajú….🙂

    Poďte  s nami za bosorečkou Dorkou či pavúčikom Baltazárom……možno nás naučia čarovať a prezradia nám  tajomstvá

     strašidielkového lesa ….Ten je plný prekvapení a rozprávkových bytostí…

    Čaká nás tiež opekačka a tancovačka s karnevalom,  výroba tekvíc….. a pohľadáme tiež “strašidelnú “cestu k pokladu….

    Náš tekvičkový víkend sa bude konať v nádhernom horskom prostredí Svätého Jura. Ubytovane s plnou penziou je zabezpečené v horskom hoteli Eva. Hotel ponúka ubytovanie v štvorlôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením  sprchovacím kútom, TV a chladničkou. K vybaveniu patrí bazén, ihriská a altánok.

    VIAC INFO:

    http://www.rodinnevikendy.sk/strasidielkovo-tekvickovy-rodinny-pobyt-s-baby-plavanim-25-27-10-2013/

    rodinnevikendy2