icon

Hotely s tobogánmi pre deti v Egypte

roselyn
17. máj 2024

Dobry den. Viete mi poradit hotely s toboganmi pre deti v Egypte - bud Hurghada alebo Marsa Alam, ktore ste navstivili a ste boli spokojni. Dakujem 🙂

Strana
z2
lakebabe
20. máj 2024

@mclissa vieš čo transfer mame v cene, ideme cez cestovku , je tam aj delegát takže všetko zajednane ešte ako to tam bolo s WiFi?

mclissa
20. máj 2024

@lakebabe wifi bola v celom hotely, zadarmo. Na plazi slabsia.
Inak mozem sa spytat cez co ste isli a kolko vas to vyslo? Na rok budem pozerat pre nasich. Lenze ja vsetko bookujem v UK a bez cestoviek, cize ja nemam vobec ponatia ako na Slovensku. Aspon si mozem ceny porovnat.

lakebabe
20. máj 2024

@mclissa za dvoch dospelých 1550 eur so všetkým 8 dni z ba plus poistka , ale kým prídeme vo štvrtok dat doplatok vravel, ze to určite ešte o stovku padne dovtedy. Cestovku ti poviem vo štvrtok lebo to kupujeme cez takého chalana, čo rieši všetky cestovky spolu to ma agenturu na predaj. Tak vo štvrtok dostanem pokyny a budem už vedieť aká vlastne cestovka to zastrešuje

mclissa
20. máj 2024

@lakebabe idete iba dospely? Vedla White Beach je tiez Pickalbatros, a Adults Only 😉 taky klud tam mali bez deti 😂😂😂Blu Spa resort. Tam som povedala, ze pojdem na rok a syn pojde s nasimi a stretneme sa na plazi 😂
Dobre vas to vyslo daj vediet potom, skusim potom aj nasich poriesit nejako.

lakebabe
20. máj 2024

@mclissa veru padlo to riadne dolu minulý týždeň
My sme tam nechali pred mesiacom tisícku , že uvidíme , co bude v ponuke pred odletom a ratali sme tak do dvojky, že doplatok a nakoniec to strašne padlo s cenou, lebo Aj leteniek ostalo ešte dnes veľa v lietadle voľných.
Tak ten druhy nám nenukal😄 neviem ci sa im tam nenasackujem nenápadne 😄

lakebabe
23. máj 2024

@mclissa tak už mám vouchery nakoniec to padlo od včera o 200 eur este😄 lebo je polopazdne lietadlo takže dobre ze sme tam nešli skôr. Ideme cez Kartago a mali aj ten adult only ale náš termín vypredaný 😄

monza_zm
28. mar 2025

@adrianara cez aku cestovku ste boli?

Strana
z2