icon

Ideálna dovolenka pre rodičov 55+

20. jún 2025

Ahojte chcem kúpiť dovolenku rodičom 55+, nevedia ani ceknut po anglicky musel by byt odlet zo slovenského letiska a hotel blízko mora s delegatom nech sa nemusia o nič starať, nemáte nejaké odporúčania? Ďakujem

zalka
20. jún 2025

Ahoj, prečo myslíš že jazyk je problém ... bez jazykovej znalosti moja mama šla do tunisu, chorvátska, talianska, turecka, a teraz egyptu. Bulharsko nerátam, tam si človek aj s ruštinou poradí čo tvoji rodičia ešte si možno spomenú.
A všade ruky nohy fungujú, dorozumieť sa dá. Základ na čom fungujem i ja na letiskách je ísť s davom. 🙂

autor
20. jún 2025
@zalka

Ahoj, prečo myslíš že jazyk je problém ... bez jazykovej znalosti moja mama šla do tunisu, chorvátska, talianska, turecka, a teraz egyptu. Bulharsko nerátam, tam si človek aj s ruštinou poradí čo tvoji rodičia ešte si možno spomenú.
A všade ruky nohy fungujú, dorozumieť sa dá. Základ na čom fungujem i ja na letiskách je ísť s davom. 🙂

@zalka len sú to stresáci obaja :D....a bojím sa ze keď budu lem dvaja tak sa zaseknu a stratia...ale je pravda ze v roku 2025 google prekladač zvládne vela

melanta
20. jún 2025

Ak vieš, že by sami nešli, pretože majú strach (áno, chápem, že sú takí ľudia a je to v poriadku, netreba ich tlačiť a presviedčať, že je to v pohode), tak pozri invia.sk, vyber si dovolenku podľa kritérií (slovenská CK, slovenské letisko, ceny, vyber hotel s vlastnou plážou, stravu podľa uváženia), budú mať SK alebo CZ hovoriaceho delegáta, takže jediná starosť bude užiť si to.

ha_ha
20. jún 2025

Normálne otvorene by som sa ich opýtala, kam by chceli ísť. Takéto veci kupovať, ako prekvapenie, nie je dobrý nápad.

autor
20. jún 2025
@ha_ha

Normálne otvorene by som sa ich opýtala, kam by chceli ísť. Takéto veci kupovať, ako prekvapenie, nie je dobrý nápad.

@ha_ha Taliansko by ich určite potešilo, tam sme chodili ako decka spolu, zas nejaké dlhé cesty typu egypt 40 stupňov by som im nedávala

ha_ha
20. jún 2025

No vidí, keď zvládli cestu s deťmi, určite zvládnu aj bez.

nikushka8
20. jún 2025

Nasi boli 1x sami pred 16 rokmi v Bulharsku. Ich prva dovolenka lietadlom,vyplaseni boli,takze uplne ta chapem a to nemali ani 55+. Pozeraj cez slovenske cestovky, prip.Cedok,odlety zo Slovenska. Postaraju sa o nich, dopravia na hotel,z hotela, nemusia sa o nic starat. Ja som bola nasich odoprevadit az po kontrolu, vkuse som im vysvetlovala, co ich na kontrole caka a co maju robit. Zvladli to super a odvtedy cestuju aj do Exotiky ako nic 😁 dokonca aj prdkladac si nejaky kupili.
Destinaciu vyberaj podla ich preferencii a tvojich financnych moznosti. LM zo dnz na den sa celkom oplatia

melanta
20. jún 2025

Tak napríklad moji rodičia nechcú chodiť tam, kde chodili s deťmi. Kam do Talianska ste chodili ako deti? Niekam, kde to je typické na dovolenky s deťmi? Napríklad moji rodiči také práveže nechcú, nechcú mať okolo seba milión detí a krik ako je v Bibione a Rimini, radšej majú talianske či grécke ostrovy, kde idú do hotela all inclusive, ideálne hotel bez detských atrakcií, hotel s plážou a možnosťami výletov (loď, história, príroda).

janinah
20. jún 2025

Pozri zakyntos hotel konstantin beach.ak im nevadia kamene na vstupe do mora.treba obuv.lehatka 5 m od mora v penzione.Minuly rok koncom augusta tepla voda.pohodova dovolenka s moznymi vyletmi.kopa slovakov aj čechov .deti minimum kedze kamene na plazi.potom v mori uz piesok na dne.lieta sa z BA aj z KE.

alenka58
20. jún 2025

ked im kúpiš dovolenku cez slovenskú ck tak nie je čo riešiť, sú tam delegáti aj ked nechceš,

januska12323
20. jún 2025

Keď pôjdeš cez cestovku budú mať všetko zabezpečené.

slavomira236
20. jún 2025

Cez cestovku a pozeraj hotel pre dospelych. Cez cestovku sa nemaju coho bat..

libusak
22. jún 2025

Kazda cestovka ma v hoteloch svojho delegata. 👍