icon

Idete tento rok do Egypta po tomto strašnom videu?

9. jún 2023

Idete tento rok k moru do Hurghada aj tak? Alebo sa bojíte?

Strana
z2
nikpa
10. jún 2023

@lukas212 to je asi rovnaky postih s tými medvedmi ako aj so žralokmi 😀 Minulý rok sme boli pri Ružomberku na chate. Deťom som dala na krk píšťalky aby pískali ked sme schádzali cez les k autám, všetci sa mi smiali, že mi šibe. Dva týždne po návrate z chaty, v správach bolo, že v dedine nad ktorou sme boli ubytovaní, sa pohybuje medveď, rovnako aj na okraji mesta na sídlisku. Takže ostražitosť nadovšetko ☝️😃

huginko
10. jún 2023

@liusa82 ja Egypt odporucam. Nádherná dovolenka. Som bola prekvapená... Všetko super

huginko
10. jún 2023

@nikpa teraz máme štyroch medveďov každý večer v poslednom čase na cintoríne.... Áno, je ich tu vela... Tiež mame strach... 😔

lukas212
Odpoveď bola odstránená
liusa82
10. jún 2023

@huginko áno ale mne sa nepáči celkovo tá krajina.Aj ich náboženstvo,mentalita atd.Všetky tieto arabské ja ich volám turbanové krajinky moslimské má vôbec nelákajú 🙂 ja mám najradšej mexiko a latinskú ameriku to je zas moja srdcovka a thajsko.Ešte by som chcela kuknúť austráliu ale tak tam je to zas kdejaká chrobač,hmyz,pavúky a tiež teda vela žralokov.Ale raz sa odhodlám aj tam🙂

domiklik
10. jún 2023

@nataly420 tak ak by si sa nechala prehovoriť aspoň na kolená, mohla by si ísť aj 100 m od brehu, čo je asi 90% hotelov 😀

Strana
z2