icon

Ísť na dovolenku bez rodiny?

januska191
17. júl 2012

Ahojte maminky, chcem sa opytat a poradit... Mam moznost ist s priatelmi, ale bez manzela a deti na dovolenku na tyzden k moru. Straaasne by som chcela ist, ale na druhej strane bojujem s tym, ci ich mozem nechat samych. O strarostlivost sa nebojim, manzel sa postara o ne na 100%, len ten materinsky cit ma necha pochybovat. Som matka s pocitom zodpovednosti, ale na druhej strane by som si chcela uzit s priatelmi. Este info, manzel ist nemoze a pusti ma 🙂

Strana
z3
fidka79
Odpoveď bola odstránená
januska191
autor
26. júl 2012

Dakujem vam vsetkym za prispevky..... vacsinou pozitivne 🙂
samozrejme, ze idem, ked som rozdychala tu skvelu ponuku a mala som cistu hlavu, tak jednoznacne ANO...
Manzel bude rad, ze si aj ja oddychnem, on je stale, ale stale prec, tak je aj rad, ze teraz idem ja 😅

januska191
autor
26. júl 2012

samozrajme, ze omnoho radsej by som isla s manzelom a detmi, ale bohuzial to nejde. A nevyhladavala som to, proste prisla taka ponuka, tak preco ju nevyuzit.
urcite mi budu chybat, tak ako vzdy, ked som prec, ale urcite si to aj 100% uzijem, juchuuuu 😉

katia7
7. aug 2012

bez deti ok tak v 4 rokoch ako tu niekto pisal ale od takych malych by som neodisla 😕 nemyslim si ze je to pre dieta ktore nema ani 2 roky vhodne

slnecnica11
7. aug 2012

Určite mas v hlave poriadny zmatok,ale moj nazor je,že asi by som tiež nešla.Mne by to svedomie asi nedovolilo.Ja som bola teraz prvykrat po 3 rokoch od syna na štyri dni pracovne v Brne a treti den mi uz tak strasne chybal,že som mala co robit,aby som to rozdychala.Suhlasim s kockami,ktore pisu,ze na taketo dovolenky sa chodi,ked ste slobodní.A tie deticky mas fakt este male,mne by to proste bolo luto ist bez nich.Ja by som si to ani neuzila a stale by som na nich myslela.Taky moj nazor...

jaaty
8. aug 2012

možno som divná, ale ja by som bez rodiny určite nešla!

mima4
8. aug 2012

@januska191
ahoj,
ja by so sla. Podla na nie je zdrava taka ta chorobna naviazanost na muza a deti. Potom to len skodi tej samotnej rodine, detom... Ty nie si len matkou a manzelkou, ale aj samostatnym clovekom, ktory ma aj svoje hobby, svojich priatelov...
A okrem toho tvoje deti neostanu s cudzimi, ale s manzelom - otcom deti.

januska191
autor
9. aug 2012

tak ja uz som po dovolenke 🙂 🙂 🙂
bol to skvely, uzasny zazitok, 100% vycistenie hlavy, uz mi ani nevadi, ze manzel je zase stale prec a chodi domov, ked uz deti spia, som proste s tym vyrovnana..
Chybali mi, to je jasne, ale uzila som si to, mam uplne novu chut do zivota, kopu energie a som proste stastna po dlhom case. . Deti a manzel to prezili uplne super, nie su a ani nechcem aby boli na mna naviazani az moc, ako napisala @mima4, nikomu by to neprospelo... a co mozu deti viac chciet ako oddychnutu usmievavu maminku 🙂 🙂 🙂
Jednym slovom "odporucam" 😉

mima4
9. aug 2012

@januska191 waw, super 😀
vidis sama dobre ti to padlo a myslim, ze aj tvojej rodinke 😉

Strana
z3