Je 4-hviezdičkový hotel v Egypte dobrá voľba?
Kamošky má lákajú na dovolenku, tentokrát Egypt. Viackrát som tu na koni čítala,že 4*hotel je zlý výber treba 5* aby človek neriskoval?
Ja som sa včera vrátila z Turecka hotel 5* a videla som tam rozdiel.. viac personálu, krorý dbal na hygienu všade, aj okolo bazéna nonstop upratovalo komando, nie že sa tam jeden motal celý deň s metlou, nabehli počas obeda 5-6 ľudí a upratali za 3 min.. to isté v reštaurácii, nikto si nenaháňal príbor, chodili s vozičkami a utierali dezinfekčnymi obrúskami(nie hnusnou handrou), dopĺňali príbory, servítky boli v tých dózach stále k dispozícii, žiadne umelé poháre nikde, ani na pláži, hrubšie sklo, všade poriadok a nápoje z postmixmov na x miestach..nikto nepýtal bakšiš, v našom hoteli to bolo zakázané, obsluhovali normálne a nosili drinky bez problémov, nebolo treba stáť v rade, večer bolo viac čašníkov ako hostí..
My sme vždy boli 4-4,5* či v Tunise, Egypte, Turecku.. všade bolo treba bakšiš a jedli sme celý večer jedným príborom aj dezerty (lebo vždy chýbali) pooblievaní sme boli z tých plastových pohárov a neochotne na nás pozerali aj keď sme museli vystáť radu na drink.. tu v 5* mal každý drink svoj pohár a teda rozdiel to bol..
Tak za mňa budem vyberať do budúcna 5* lebo necíti sa človek jak lakomý zmrd, keď zrovna nemáš v plavkách bakšiš a chceš drink..
Egypt ale nie, faraonova pomsta je tam vo vzduchu, môže byť čistota hotela akákoľvek..
@misinka26 prosím ťa aká tam bola pláž? pozvoľný vstup či z mola? a tobogán nejaký bol?
@petik22 Vstup bol skôr z móla ale dalo sa aj z pláže, avšak nakoľko tam sú hneď koraly, tak boli potrebné topánky do mora. Táto oblasť je vyslovene na šnorchlovanie. Hotel má 3 šmýkačky do vody plus taký vodný hrad s atrakciami. Mne sa veľmi páčilo, na Egypt fakt dobré...
@petik22 Vstup bol skôr z móla ale dalo sa aj z pláže, avšak nakoľko tam sú hneď koraly, tak boli potrebné topánky do mora. Táto oblasť je vyslovene na šnorchlovanie. Hotel má 3 šmýkačky do vody plus taký vodný hrad s atrakciami. Mne sa veľmi páčilo, na Egypt fakt dobré...
@misinka26 fííha. ďakujem za info, popozerám

Nalepsie je hodit si názov hotela do tripadvisor a tam si prečítať recenzie..pisu často konkrétne veci, čo bolo fajn čo nie, čo nám vždy pomohlo pri rozhodovaní,lebo nie každému vadia rovnaké veci ..my všetko cez to kontrolujeme