icon

Je 4-hviezdičkový hotel v Egypte dobrá voľba?

27. máj 2025

Kamošky má lákajú na dovolenku, tentokrát Egypt. Viackrát som tu na koni čítala,že 4*hotel je zlý výber treba 5* aby človek neriskoval?

Strana
z2
pl2y
2. jún 2025

Nalepsie je hodit si názov hotela do tripadvisor a tam si prečítať recenzie..pisu často konkrétne veci, čo bolo fajn čo nie, čo nám vždy pomohlo pri rozhodovaní,lebo nie každému vadia rovnaké veci ..my všetko cez to kontrolujeme

macatt
2. jún 2025

Ja som sa včera vrátila z Turecka hotel 5* a videla som tam rozdiel.. viac personálu, krorý dbal na hygienu všade, aj okolo bazéna nonstop upratovalo komando, nie že sa tam jeden motal celý deň s metlou, nabehli počas obeda 5-6 ľudí a upratali za 3 min.. to isté v reštaurácii, nikto si nenaháňal príbor, chodili s vozičkami a utierali dezinfekčnymi obrúskami(nie hnusnou handrou), dopĺňali príbory, servítky boli v tých dózach stále k dispozícii, žiadne umelé poháre nikde, ani na pláži, hrubšie sklo, všade poriadok a nápoje z postmixmov na x miestach..nikto nepýtal bakšiš, v našom hoteli to bolo zakázané, obsluhovali normálne a nosili drinky bez problémov, nebolo treba stáť v rade, večer bolo viac čašníkov ako hostí..
My sme vždy boli 4-4,5* či v Tunise, Egypte, Turecku.. všade bolo treba bakšiš a jedli sme celý večer jedným príborom aj dezerty (lebo vždy chýbali) pooblievaní sme boli z tých plastových pohárov a neochotne na nás pozerali aj keď sme museli vystáť radu na drink.. tu v 5* mal každý drink svoj pohár a teda rozdiel to bol..
Tak za mňa budem vyberať do budúcna 5* lebo necíti sa človek jak lakomý zmrd, keď zrovna nemáš v plavkách bakšiš a chceš drink..
Egypt ale nie, faraonova pomsta je tam vo vzduchu, môže byť čistota hotela akákoľvek..

misinka26
2. jún 2025
@petik22

@misinka26 prosím ťa aká tam bola pláž? pozvoľný vstup či z mola? a tobogán nejaký bol?

@petik22 Vstup bol skôr z móla ale dalo sa aj z pláže, avšak nakoľko tam sú hneď koraly, tak boli potrebné topánky do mora. Táto oblasť je vyslovene na šnorchlovanie. Hotel má 3 šmýkačky do vody plus taký vodný hrad s atrakciami. Mne sa veľmi páčilo, na Egypt fakt dobré...

petik22
2. jún 2025
@misinka26

@petik22 Vstup bol skôr z móla ale dalo sa aj z pláže, avšak nakoľko tam sú hneď koraly, tak boli potrebné topánky do mora. Táto oblasť je vyslovene na šnorchlovanie. Hotel má 3 šmýkačky do vody plus taký vodný hrad s atrakciami. Mne sa veľmi páčilo, na Egypt fakt dobré...

@misinka26 fííha. ďakujem za info, popozerám

anonym_6ee6d6
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2