Je Bayahibe v Dominikánskej republike lepšie než Punta Cana?
Ahoj je tato časť Dom.Republiky krajšia a čistejšia sko Punta Cana ? Ďakujem 😊
@xux ďakujem mate vlastnú skúsenosť? 🤗
Ano je, krajsie co sa plaze tyka, mam vlastnu skusenost.
Ale v DR je top Las Galeras na Samana, tiez vlastna skusenost
@tenerifka a hotel Viva wyndham dominicus beach ?
Netusim, ale pozri recenzie na google maps, tie byvaju relevantne
Bol som.
Na mňa trochu rušné a malá a úzka pláž. Miesto sa ale dá nájsť vždy.
Inak veľký a udržiavaný areál s vynikajúcimi službami.
Bola som v danom hoteli Viva wyndham dominicus beach. Za mňa úplne super od ubytka, pláže, jedla, personálu. Hneď z hotela keď vyjdes sú obchodiky taktiež aj predajňa cigár. V danom čase ako sme boli my tak boli aj známi v Punta Cana a mali škaredé more teda riasy všade a u nás vtedy žiadne riasy. Predsa je to Karibske more a nie oceán. Jedine čo by som zmenila bolo že by som nešla do bungalovu ale normalne do izieb. Ten bungalov bol taký tmavší a pochmurnejsi 😊
@ka_ta_ri_na
Baby prosím vás mám si zameniť tu u nás v meste eura na dominikanske pesa ? Keby ideme niekde ns vylet alebo co
Nie, v ziadnom pripade. Vsade naokolo su zmenarne, ale pre teba je najlepsie zobrat cash zo Sk v USD, vsade beru od turistov USD, aj ceny vyletov su v USD. Mozes tam zamenit nejake USD na pesos, ak si chces napriklad nakupit v supermarkete kavu.
Ak by si chcela platit vylety v eurach, da sa aj tak, ale urobia ti zmenu voci USD 1:1, co je nevyhodne
Presne tak.
Doláre sú veľmi cenené v krajine, kde sú pesos vzácne.
@lilik96 v DR su si vsetky hotely 4* a viac podobne. V Bayahibe su vsetky blizko seba na plazi Dominicus, takze zalezi aku chces kategoriu. Pocitaj s tym, ze DR je plazova oddychova dovolenka, ale da sa ist aj na vylety-ostrov Saona (doporucujem objednat v nejakej miestnej agenture, kde pojdete rychloclnom v malej skupine max. 10 ludi, nie ozran party na katamarane), potom trebars ist na vylet na rybacku atd....
O rok-dva chodte do Mexika, ten mladsi bude o nieco starsi a uzijete si to vsetci....
@lilik96 mas pravdu, ze Thajsko je top, Dominikanska je o inom.
Nam sa velmi pacilo aj v Mexiku, skombinovali sme tyzdeñ Akumal a tyzdeñ Cozumel, z Akumal sme pobehali ruiny, pyramidy, aj Chitchen Iza, vystupili na pyramidu v Coba, cenotes..... Su tam hotely, kde mas atrakcie od vymyslu sveta, idealne pre deti v tvojom veku.
Treba ale pocitat s tym, ze Mexiko ma najma v letnych mesiacoch problem s riasami, vyhnut sa teda mesiqcom jun az september
@lilik96 chladno tam nie je, ale nie je to ten hic ako by sme cakali od exotickej dovolenky, naproti tomu je idealne pocasie na vylety. Cez deñ je ale urcite teplo na kupanie, a bonus-nemali by byt riasy. My sme boli prelom jun/jul, hic neskutocny (ale s tym som pocitala), a boli riasy (aj ked ich v hoteli nonstop odpratavali).
Zopakuj si kludne Thajsko a trebars inu oblast, ved tam ked pojdes aj ked 10 rokov po sebe, stale najdes nieco nove, ja rada kombinujem mesto + prirodu v dzungli+oddych na malom ostrove, a to mas v Thai naozaj tisic moznosti

Ano