Je bezpečné absolvovať služobnú cestu autom na otočku?
Chcem počúvať Vaše názory. O mesiac mám ísť na služobnú cestu do zahraničia. Je to cca 13 hodín autom. Šušká sa , že sa táto cesta pôjde “na otočku”. Autom cez noc tam, ráno z autá na miesto stretnutia a po stretnutí (zvyčajne trvá do 2 hodín ) hneď autom naspäť. Síce by sme mali šoféra, nemusela by som šoférovať ja , no aj ten šofér by podľa mňa mal mať oddych, prestávku, spánok… išli by ste na takú cestu ? Je možné, že ak odmietnem, vyhodia ma … no zasa také riziko tiež podstúpiť nechcem. Služobnú cestu odmietnuť nemôžem, mám zahrnuté v zmluve , že ma zamestnávateľ môže vyslať na služobnú cestu.. ostatným to nevadí , stále takto chodia. Po takej ceste ešte na druhý deň aj hneď do práce. Mne ale takéto podmienky prídu brutálne
tak to nejaký skupani, keď vám po takej noci nedozicia ani jedno prespatie
26 hodin autom a este platit sofera? ved to je lacnejsia letenku alebo vlak…a nie, odmietla by som taketo nieco uplne absurdne, je to hazard so zivotom, nehovoriac aj o tebe, ze sa ledva dospis a rano do prace? tvoj sef je normalne hovado ked sa takto k ludom sprava (sofer a zamestnanci)
Daj vediet, ako to napokon v praci dopadlo
Autorka ako to dopadlo?
@lasona druha strana zrusila termín, čiže služobná cesta sa zrušila. A po tom čo sa na mňa šéf vyvrieskal na porade pred celou firmou, lebo som nedvíhla v nedeľu o 10 večer telefón ( založil faktúru a nemohol ju nájsť ) , tak som dala výpoveď. Na moje miesto už hľadá niekoho vyše pól roka

to je sila!!!...ale verim, ze vsetci drzia hubu a krok, mam s takym bohate intenzivne skusenosti, typicka slovac, vsetci cusia, lebo, lebo, lebo...ozvu sa vzdy len ti najodvaznejsi....a ti prip. nesu aj nasledky.....ale nech, aj za cenu straty takehoto ,,zamestnania" by som sa ozvala