icon

Je bezpečné cestovať do Poľska v novembri?

1. okt 2025

Gdansk, Gdynia, Sopot
Žienky, cestovali by ste teraz do Poľska na dovolenku? To, že je zima nám vyhovuje, len sa obávam tej situácie s Ruskom. Máme zaplatený pobyt v novembri. Vďaka za Vaše názory

Strana
z2
kaki3
1. okt 2025

a coho konkretne sa bojite? ze co sa stane? to potom aj doma sa musite bat, nie? normalne chodte. my sme boli mesiac dozadu presne takto v polsku, v tych primorskych mestach.

anonym_496921
1. okt 2025

Sed doma na riti a hotovo.

cyneric
1. okt 2025

V Poľsku budeš vo väčšom bezpečí než na Slovensku. 🙂

alkoholik
1. okt 2025

To kam chodite na taketo nezmysli???

anonym_3a77b4
1. okt 2025
@alkoholik

To kam chodite na taketo nezmysli???

@alkoholik Keď už, tak nezmysly

bielasovicka
1. okt 2025

Véd nechoď nikam keď sa bojíš. To co je za blbosť?

alkoholik
1. okt 2025
@anonym_3a77b4

@alkoholik Keď už, tak nezmysly

@anonym_3a77b4 dakujem.

anonym_625380
1. okt 2025

@anonym_autor v novembri do Poľska???? To rozhodne nie!!!! Mám overené info, že slovákov tam budú zabíjať.

katkaseiner
1. okt 2025

Akoze nehnevaj sa ale zamysli sa zas nad tou otazkou. Ano, v polsku sa nejake veci stali ale Polsko aspon riesi vsetko - sem keby prisli drony, vsimneme si az ked bude vsetko rozbombardovane.... a to by nasi najvyssi darmozraci ani okom nepohli...
Cize ano, za mna kludne chod a ver mi, budes vo vacsom bezpeci ako v SR.

anonym_e7d82f
1. okt 2025

@anonym_autor žijem v Poľsku a tie to “obavy” sú komické. Bezpečnosť je tu na oveľa vyššej úrovni ako na Slovensku. 😬

really8
1. okt 2025

Staci ze vidim slovo zienky a je mi jasne ze toto bude ina mentalna uroven. A otazka to len potvrdila

0silvia0
1. okt 2025
@really8

Staci ze vidim slovo zienky a je mi jasne ze toto bude ina mentalna uroven. A otazka to len potvrdila

@really8 ešte aj ženičky sa tu používajú😎

nikpa
1. okt 2025

@anonym_autor a co sa deje v Poľsku s Ruskom? 🙄

mircalla
1. okt 2025

@anonym_autor Ja som dosla pred tyzdnom z Ukrajiny. Nevidim s Polskom ziadny problem

elenka.k
1. okt 2025
@anonym_625380

@anonym_autor v novembri do Poľska???? To rozhodne nie!!!! Mám overené info, že slovákov tam budú zabíjať.

@anonym_625380 to fakt? a ja som chcela ísť na trhy, sakra

elenka.k
1. okt 2025
@really8

@really8 a baby - je v poriadku? či sa cítiš staro? či som nejaká chybná ja?
tá napíš do titulu, aby ťa oslovovali dáma - no ak si.

mircalla
1. okt 2025
@elenka.k

@really8 a baby - je v poriadku? či sa cítiš staro? či som nejaká chybná ja?
tá napíš do titulu, aby ťa oslovovali dáma - no ak si.

@elenka.k Ja tiez nemusim zienky...ani gazdinky....ani kociar....a podobne sedlacke terminy

felixxs
1. okt 2025

Toto je vysledok tych vasich liberalnych dennickov, ktore vas denne strasia, ako rusi dobyju europu. Odporucam zmenit zdroj informacii, alebo sa uplne odpojit.

gabrm
1. okt 2025

@anonym_autor
Poľsko má jednu z najlepších ak nie najlepšiu armádu v EU. 👍

margotka17
1. okt 2025

@anonym_autor a prečo by nie? Či myslis, že tam uz bude snehová metelica? Choď, uzi si ich pohostinnosť, takú u nás nedostaneš. Tu vojdes do reštiky a máš pocit, že ich obtazujes. V Poľsku vojdes do reštiky a samé šmakocinky ti nukaju, idú sa pretrhnúť ponukou.

anonym_d1a633
1. okt 2025

😃😃 bože strašne sme hlúpi. Tak nám treba.

anonym_d1a633
1. okt 2025
@felixxs

Toto je vysledok tych vasich liberalnych dennickov, ktore vas denne strasia, ako rusi dobyju europu. Odporucam zmenit zdroj informacii, alebo sa uplne odpojit.

@felixxs 😄 aha Vy urcite patríte medzi tých co vraveli den pred inváziou na Ukrajinu, ze predsa žiadna vojna nebude. Alebo ze ved v Kyjeve nie je vojna. Bude. Ale aktualne je smiešne sa báť ist do Poľska oproti smiešnejsej ochrane SK oproti PL.

romino
1. okt 2025
@felixxs

@felixxs troska by som sa opatrnejsie vyjadroval. Aj vtedy ked sa hovorilo, ze Rusko planuje napadnut UA, sme to vsade citali, presne tieto frazy, ako su to len "liberalne vymysly a strasenie", ved predsa kazdy mohol jasne vidiet, ze to maju len cvicenia na svojom uzemi.
A tiez vraj ako vraj mame zmenit zdroj informacii.

romino
1. okt 2025
@anonym_d1a633

@felixxs 😄 aha Vy urcite patríte medzi tých co vraveli den pred inváziou na Ukrajinu, ze predsa žiadna vojna nebude. Alebo ze ved v Kyjeve nie je vojna. Bude. Ale aktualne je smiešne sa báť ist do Poľska oproti smiešnejsej ochrane SK oproti PL.

@anonym_d1a633 este bolo isty cas popularne, po prepadnuti UA, ze to si len Ukrajinci sami ostreluju mesta, aby bolo zle na Rusko (s klasickou pripoviedkou - neverte mediam !)
Tento narativ tiez uz potichucky siel do zabudnutia.
Uz to neverklikuju, 4. rokom vojny uz asi vidia ze by to bolo naozaj trapne.
Len bohuzial, zakazdym pride nieco nove, samozrejme vzdy taky pribeh, z ktoreho Rusko vychadza nevinne. Kedze to je aj samozrejme uloha cislo 1.

anonym_a518de
1. okt 2025

Kolegyňa bola teraz v gdansku keď padli tie drony. Plná telka, ľudia nahnevaný. Inak nič viac. A ide tam opäť v decembri.

felixxs
1. okt 2025
@romino

@felixxs troska by som sa opatrnejsie vyjadroval. Aj vtedy ked sa hovorilo, ze Rusko planuje napadnut UA, sme to vsade citali, presne tieto frazy, ako su to len "liberalne vymysly a strasenie", ved predsa kazdy mohol jasne vidiet, ze to maju len cvicenia na svojom uzemi.
A tiez vraj ako vraj mame zmenit zdroj informacii.

@romino rusi jasne hovorili od summinu NATO v Bukuresti, ze clenstvo UA v NATO a pobehovanie americkych "poradcov" po Ukrajine je za cervenou ciarou. Zvysok bol len otazkou casu, moznosti a taktiky. Len blbec sa dnes moze pytat, ci je bezpecne ist do Polska, pokial nehodla zbierat hriby niekde v UA pohranici.

felixxs
1. okt 2025
@anonym_a518de

Kolegyňa bola teraz v gdansku keď padli tie drony. Plná telka, ľudia nahnevaný. Inak nič viac. A ide tam opäť v decembri.

@anonym_a518de ludia nahnevani na vlastnu propagandu. z dronov bez nalozi si robia srandu

felixxs
1. okt 2025
@romino

@anonym_d1a633 este bolo isty cas popularne, po prepadnuti UA, ze to si len Ukrajinci sami ostreluju mesta, aby bolo zle na Rusko (s klasickou pripoviedkou - neverte mediam !)
Tento narativ tiez uz potichucky siel do zabudnutia.
Uz to neverklikuju, 4. rokom vojny uz asi vidia ze by to bolo naozaj trapne.
Len bohuzial, zakazdym pride nieco nove, samozrejme vzdy taky pribeh, z ktoreho Rusko vychadza nevinne. Kedze to je aj samozrejme uloha cislo 1.

@romino propaganda je prva zbran vojny, na oboch frontoch, treba sa na vec pozerat realne

marcaurel
1. okt 2025
@katkaseiner

Akoze nehnevaj sa ale zamysli sa zas nad tou otazkou. Ano, v polsku sa nejake veci stali ale Polsko aspon riesi vsetko - sem keby prisli drony, vsimneme si az ked bude vsetko rozbombardovane.... a to by nasi najvyssi darmozraci ani okom nepohli...
Cize ano, za mna kludne chod a ver mi, budes vo vacsom bezpeci ako v SR.

@katkaseiner 👍👍👍👍

ubec
1. okt 2025

@anonym_autor milujem zenske rozmyšľanie.je to vzdy,ale uplne vzdy o sexe. Klieste uz zaliezaju,takze ano,je to bezpecné. Lahnut si na chrbat vo vysokej trave a mlady nadržany pšonka spravi čo treba,zatial co stary sa bude nadájať nechutnym polskym pivom v miestnom pogostinstve....

Strana
z2