icon

Je bezpečné rezervovať dovolenku v Čiernej Hore online?

kristiinaaa
18. máj 2024

Dobrý deň, potrebovala by som poradiť...našla som dovolenku, je to v Čiernej Hore..suma je úplne super, dieťa je zadarmo, polpenzia, lehátka v cene.. len sa mi to nezdá skrz to že je to voucher a nedá sa vybrať konkrétny termín .. až po zakúpení sa e-mailom skontaktovať s hotelom ..ale ja sa bojím napríklad toho či v tom nemôže byť nejaký háčik či sa nám ujde termín lebo keď som si ten hotel dala cez booking tak to bolo o dosť drahšie a len s raňajkami..je to cez tento portál bezpečné? ( K cene sa ešte zahŕňa aj povinný príplatok na izbu na noc takže to nie je úplne konečna suma)

Je bezpečné rezervovať dovolenku v Čiernej Hore online?
anjelicek26
18. máj 2024

Aby ti nedali termín na november že áno...

sense
18. máj 2024

Pozri si aké sú podmienky uplatnenia voucher. Môže byť ze nesmieš bookovat v sezóne. Alebo odkedy do kedy.., alebo ze len od pondelka do piatku . Zvyčajne pri voucher och kontaktuje hotel s termínom kedy chceš booknut a oni podľa dostupnosti ti to zarezervuju alebo nie. Ale hlavne treba aj podmienky využitia voucher...

sense
18. máj 2024

Nepoznám. Konkrétne tento portál ale už sme mali párkrát cez deindeal alebo realdeal. Alebo aj slovenský zlavomat

mamina7070
18. máj 2024

este treba dopocitat 200€ za izbu (podla terminu) osobne by som oslovila najprv hotel v akom termine su este k dispo izby plus teda na plaz je pol kilometra a cestu mate autom? na na pat dnovy pobyt sa trepat do ciernej hory je dost daleko

muchotrafka298
18. máj 2024

Davaj si pozor hlavne na to, kedy je mozne dany voucher vyuzit. Aby sa Ti nestalo to, ze Ti hotel da terminy v maji alebo oktobri, ked je mimo sezony a nie ze tam "skapal pes", ale ten pes tam este ani nedosiel ako sa hovori. Prides o peniaze, lebo predpokladam, ze chces ist v lete.
Tiez je podstatne to, ze ake sluzby poskytuje dane ubytovanie a tiez stravu. Toto si pozri na ich oficialnej stranke, pozri aj tripadvisor alebo booking.
Pred kupou by som napisala do hotela, ze ake su volne terminy pre vyuzitie tohoto kuponu a kupila az nasledne.
Este doplnim ohladom plaze, je sakra rozdiel ci je to 500 metrov vzdusnou ciarou alebo 500 metrov po chodniku. Lebo ak je to vzdusnou ciarou, tak po chodniku moze byt ta plaz kludne vzdialena aj 2 km, kedze tam su ulice, rozne domy postavene, treba obchadzat mozno. Ale toto vsetko si vies najst na Google mapach.

kristiinaaa
autor
18. máj 2024

@muchotrafka298 ďakujem, napísala som im e-mail a uvidíme. Ten voucher platí do konca októbra preto sa bojím že by nám napísali že majú voľné až v októbri

muchotrafka298
18. máj 2024

@kristiinaaa z mojej skusenosti, ak boli nejake pobyty (mam skusenost len so SR) na takychto portaloch, tak to platilo len vtedy, ked hotel nemal hosti, resp. ked bolo hluchejsie obdobie, nie v lete, ked boli rozne sviatky, predlzene vikendy. Toto predpokladam, ze bude nieco podobne.

Ja som sa na tej voucher pozerala a tam este v niektorych terminoch k tomu treba doplacat, je to tam presne rozpisane. Tak uvaz aj toto, ze ci sa Ti vlastne oplati.

kristiinaaa
autor
18. máj 2024

@muchotrafka298 áno to viem, aj som to sem písala hneď na začiatku v zátvorke že sú tam ešte povinné príplatky izba/noc...no neviem uvidíme čo mi odpišu z hotela ..ale každopádne ďakujem za váš čas ☺️

kristiinaaa
autor
18. máj 2024

@mamina7070 áno chceli sme ísť autom, je tam možnosť ešte aj 7 nocí

muchotrafka298
18. máj 2024

@kristiinaaa na 5 dni sa Ti to absolutne neoplati, pretoze tam je dlha cesta. Cize rataj dva dni ze stravis len cestou (tam a spat). Pre mna by bolo podozrive to, ze preco je napriklad na bookingu cena ovela vyssia a tiez v hoteli pri bookovani ako pri tomto kupone.

kristiinaaa
autor
18. máj 2024

@muchotrafka298 mne sa to tiež akosi nezdá lebo na bookingu je cena ooovela vyššia a to len s raňajkami

muchotrafka298
18. máj 2024

@kristiinaaa ked vezmes do uvahy to, ze v akom termine je ten kupon platny, tak s velkou pravdepodobnostou su pre "kuponistov" urcene prave terminy ako je november, december alebo januar, nie jun-september. Ved pockaj na to, co Ti odpisu z hotela a podla toho sa mozes zariadit. Pripadne skusit pozriet nieco ine v tej lokalite, ze ako sa hybu ceny.

pariska137
18. máj 2024

Za mna sa cierna hora autom neoplati, boli sme minuly rok a dva dni sme isli tam a dva naspat… s malymi detmi takze caste prestavky atd