Je cena dovolenky v Turecku príliš vysoká?
Ahojte, príde vám veľa dovolenka v auguste, Turecko, týždeň, 2 dospelý jedno dieta do 2r cena 3058€?
Za 3000€ som v Turecku aj 3tyzdne na All inclusive dvaja dospelý
Už CK nevedia čo pýtať 🤦... Treba si to zorganizovať a bude vás to stáť aj o polovicu menej
Ale keď si niekto na to zoberie pôžičku aby sa chvastal,nech sa páči
@dianaaaaa prečo stále napádate ľudí, ktorí nechcú alebo nemôžu cestovať sami?? Veď keď ste taká šikovná, jazykovo zdatná a máte čas sa hrabať hodiny na internete kvôli cene, je to v poriadku. Ale je mnoho ľudí , ktorí buď také vlastnosti nemajú , alebo to chcú mať zabezpečené naraz a komplet🙈
@dianaaaaa prečo stále napádate ľudí, ktorí nechcú alebo nemôžu cestovať sami?? Veď keď ste taká šikovná, jazykovo zdatná a máte čas sa hrabať hodiny na internete kvôli cene, je to v poriadku. Ale je mnoho ľudí , ktorí buď také vlastnosti nemajú , alebo to chcú mať zabezpečené naraz a komplet🙈
@marcaurel kto vie ci niektore vobec cestuju. Cez pismenka cestuje kazdy aj naesiac rodina ,a 1000 ku.
@vevesh ??? A kde je v Turecku 7* hotel?🙈🙈🙈
@marcaurel staci poguuglit a najdes. Europske hviezdickovanie sa neuplatnuje vsade na svete. V ramci sveta mas az 7* kategorie, samozrejme nase ck niekedy preratavaju na europske hviezdicky...ale ak chcu slovakov/nemcov atd. trosku obabrat, pouziju napriklad turecke hviezdickovanie na europske a potom 4hviezdicky nie su vzdy 4 hviezdicky....
@marcaurel moja reč, každý cestuje tak ako to jemu vyhovuje. Ja chodím cez CK a nemyslím si, že som kvôli tomu vadná, neschopná alebo finančne negramotná. Všetci pracujú alebo podnikajú s cieľom zarobiť, takže je logické, že si CK účtuje peniaze za svoje služby. Kto nie je ochotný zaplatiť, nech ide po svojej osi. Mne vyhovuje, že si vyberiem, zaplatím a viac sa o nič nestarám. Človek celý rok pracuje, rieši milión vecí takže aspoň dovolenku chcem mať bez starostí. Aj zajtra odlietam na 11 dní na Cyprus, koľko som zaplatila za tri osoby tu radšej po čítaní komentárov písať nebudem lebo niektoré ženy by vykotilo 😉, ale mne to za to stojí a tých peňazí mi nie je ľúto.
@marcaurel moja reč, každý cestuje tak ako to jemu vyhovuje. Ja chodím cez CK a nemyslím si, že som kvôli tomu vadná, neschopná alebo finančne negramotná. Všetci pracujú alebo podnikajú s cieľom zarobiť, takže je logické, že si CK účtuje peniaze za svoje služby. Kto nie je ochotný zaplatiť, nech ide po svojej osi. Mne vyhovuje, že si vyberiem, zaplatím a viac sa o nič nestarám. Človek celý rok pracuje, rieši milión vecí takže aspoň dovolenku chcem mať bez starostí. Aj zajtra odlietam na 11 dní na Cyprus, koľko som zaplatila za tri osoby tu radšej po čítaní komentárov písať nebudem lebo niektoré ženy by vykotilo 😉, ale mne to za to stojí a tých peňazí mi nie je ľúto.
@leni1977 👏👏👏 moja reč, úplne súhlasím
@leni1977 úplne súhlasím...pre mňa napr nie je dovolenka cestovať 8 hod autom do Chorvátska a starať sa ešte aj o jedlo a nebodaj variť. V Turecku sme si to parádne užili. Zaujímalo by ma ale koľko vás vyšiel ten Cyprus. Napíšem ti správu ak môžem. 🙂
@leni1977 úplne súhlasím...pre mňa napr nie je dovolenka cestovať 8 hod autom do Chorvátska a starať sa ešte aj o jedlo a nebodaj variť. V Turecku sme si to parádne užili. Zaujímalo by ma ale koľko vás vyšiel ten Cyprus. Napíšem ti správu ak môžem. 🙂
@evaachesa kľudne napíš, prezradím, budeme mať tajomstvo 😉
@leni1977 my tiez chodime vylucne cez CK. Ja vazne nemam kapacitu riesit vsetko samostatne.
A necitim sa ako dement 😂
Ale tu je AI cez cestovku (este aj nebodaj do Turecka) smrrrrrt 😅
@leni1977 my tiez chodime vylucne cez CK. Ja vazne nemam kapacitu riesit vsetko samostatne.
A necitim sa ako dement 😂
Ale tu je AI cez cestovku (este aj nebodaj do Turecka) smrrrrrt 😅
@ktobytobolpovedal 😅
nerieš, každý má na výber, ty si to sama platíš, takže nikoho do toho nič nie je
Za Turecko by som toľko peňazí nedala, je to vela. A už vobec nie za týždeň.
Je to príliš veľa, ale tak cez cestovku to tak bude vždy.
Dvaja dospelí sa píše dospelí a nie dospelý. A je to veľa
Boli sme v Beleku v sieti IC, hotel bol paradny a teraz je drahy ako fras a uz si ho nechceme dovolit, lebo naozaj uz s tou cenou ustrelili 🙂 ale od vtedy sme v lepsom neboli, takze ak to je podobny hotel, tak potom ta cena aj chapem a moze byt pokojne adekvatna.
A my vzdy chodime cez cestovku, cely rok v praci riesim planovanie, terminy, rozhodnutia...takze pri tej dovolenke chcem mat svaty pokoj, chcem dostat mailom par ponuk, vybrat a venovat tomu maximalne hodinu, kym si pozriem hodnotenia. A nemyslim si, ze som neschopna alebo negramotna alebo neviem....akoze uz za co tu su schopne super-dokonale uzivatelky hejtovat, mi to hlava neberie.
@anonym_autor ta cena je v poriadku, to mas komplet cenu aj s poistením. Za 5* v Beleku, UI, mas 1500€ na osobu. Taky co sa trepú do Chorvatska daju za tyzden aj viac, ked si zrátajú komplet naklady po dovolenke. Ale poctivo musia ratat aj restiky, zmrzliny atd…. A na Sk lepsie hotely 5* si tiez pri tej cene na konci dovolenky. Cize za mna normalna cena. Pekne si to uzite
My sme boli pred 2 rokmi v 2.polke augusta 2 dospelí a 2 deti (8 a 6 rokov) v Side na 12 dní za 3300€ cca. Nebol to luxusný hotel so zlatými kľučkami,ale jedlo najlepšie, aké sme kedy na dovolenke mali, a to sme pochodili dosť. Služby super, čistota tiež. Neviem, či bol 4 alebo 5*. Tento rok ideme na Cyprus na 11 dní za 4100 (deti 10 a 8 rokov) 😊
@oliverceky napriklad Titanic Mardan Palace v Lare - najdes par dalsich takych. Nie vsade sa pouziva europske hviezdickovanie a niekde mas aj ultra luxus triedu nad ramec.
@vevesh 7* hotel neexistuje. Celosvetove hodnotenie je od 1-5. Toto je iba marketingovy tah, neverim, ze existuje kvalitnejsi hotel napr ako Ritz v Parizi 5*, ktory sa radi medzi najluxusnejsie na svete.
@vevesh 7* hotel neexistuje. Celosvetove hodnotenie je od 1-5. Toto je iba marketingovy tah, neverim, ze existuje kvalitnejsi hotel napr ako Ritz v Parizi 5*, ktory sa radi medzi najluxusnejsie na svete.
@spongebob1 tiež myslím, že je iba do 5*, ale Burj ale Arab píšu 7*
@spongebob1 nie, celosvetove hodnotenie mas 7*, europske je 5*. Ale 7* celosvetovo= 5* europske. Co si kto napise na seba a kolko hviezdiciek si uvedie nikto neriesi, kedze mimo EU sa nemusia drzat EU standardov. V EU sa musia drzat europskych noriem a udelovania * (to je tiez haklive, ale toto je absolutne tema mimo a na dlho😀)
@anonym_autor je to dosť..my sme mali cca 850€/osoba a bolo super
@spongebob1 nie, celosvetove hodnotenie mas 7*, europske je 5*. Ale 7* celosvetovo= 5* europske. Co si kto napise na seba a kolko hviezdiciek si uvedie nikto neriesi, kedze mimo EU sa nemusia drzat EU standardov. V EU sa musia drzat europskych noriem a udelovania * (to je tiez haklive, ale toto je absolutne tema mimo a na dlho😀)
@vevesh Precitaj, myslim ze Google vie viacej.
@vevesh Precitaj, myslim ze Google vie viacej.
@spongebob1 posledna veta google je podstatna "there is no global standard for ratings". Cize ano, existuje 7* a moze si ich hotel uviest, ak si mysli, ze ich ma...
@spongebob1 posledna veta google je podstatna "there is no global standard for ratings". Cize ano, existuje 7* a moze si ich hotel uviest, ak si mysli, ze ich ma...
@vevesh Ale je napisane, ze 7* dal novinar, ktory sa zucastnil na otvaracej ceremonii a 5* sa mu nezdala dostatocna. Vo svete urcuje pocet hviezdiciek stat alebo certifikacny organ-oficialne, taktiez moze Booking.
@vevesh Ale je napisane, ze 7* dal novinar, ktory sa zucastnil na otvaracej ceremonii a 5* sa mu nezdala dostatocna. Vo svete urcuje pocet hviezdiciek stat alebo certifikacny organ-oficialne, taktiez moze Booking.
@spongebob1 nie, toto si vymysleli same hotely, aby sa pozdvihli nad neregulovanu regulaciu, akoze the top of the top. Sranda je, ze 6* hotel nenajdes, ale 5 a 7 ano, akoze nadluxus trieda oproti 5 hviezdam...😃🙃🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@spongebob1 nie, toto si vymysleli same hotely, aby sa pozdvihli nad neregulovanu regulaciu, akoze the top of the top. Sranda je, ze 6* hotel nenajdes, ale 5 a 7 ano, akoze nadluxus trieda oproti 5 hviezdam...😃🙃🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@vevesh Na jednej strane ich chapem, ale myslim, ze svetozname hotely maju uzasnu reklamu vdaka klientom a nepotrebuju ani hviezdy. Pripada mi to, ako ked chlapci sutazia, kto mal viacej hraciek na pieskovisku.

@anonym_autor za mna je to vela.my ideme 11 dni, 2 dosp.+2 deti ale 16 a 15 r,bereme 2 izby a platili sme 4100. Hoci nejdeme do 5*ale 4* no za taku cenu na 7 dni by som nedala.ved do 2 r.ma vacsinou dieta zdarma
@terina25 lenže idete do 4* a ešte záleží, do ktorého strediska? Ak ešte budete mať transfer dve, dve a pol hodiny, tak sa to naozaj nedá porovnať 5* napríklad v Lare.