icon

Je cesta do Parndorfu komplikovaná?

4. júl 2025

Ahojte, chcel by som sa spýtať či je zložitá cesta do Parndorfu myslím nejaké veľké križovatky,električky atď. A vlastne či je to zajtra otvorené keďže je sviatok

janai1
4. júl 2025

Parndorf je v Rakúsku a nie na Slovensku.
A zložitá cesta? Kukni si navigáciu alebo nejakú mapu.

chrobak7
4. júl 2025

S navigáciou je to ľahké. No musíš si dať pozor, aby si sa nedostala na diaľnicu, lebo ak nemáš diaľničnú známku, tak môžeš dostať pokutu.

olimuc
4. júl 2025

Po dialnici velmi jednoduche … znamka nestoji tak vela a pri zjazde z dialnice je 1 alebo 2 semaforo, po starej ceste je to tiez nie je narocne … s navigaciou uplne bez problwmov. Len rataj s tym, ze tam bude ludi ako hadov.

elenka74
4. júl 2025

Odporúčam ísť po diaľnici, je to omnoho rýchlejšie.

muchotrafka298
4. júl 2025

Elektricky v Parndorfe? Ved to je dedina, tam vlak chodi parkrat denne. Oni maju beznu sobotu.

kathy7337
4. júl 2025

ist do Parndorfu v deň, keď je v SR sviatok, je čistá "samovražda". miliarda ludi, pri každej kabínke počkáš min.30min, pri pokladni tak hodinu v kazdom obchode. totalne čakačky v reštike či na kave. a to nevravim na wc

autor
4. júl 2025
@kathy7337

ist do Parndorfu v deň, keď je v SR sviatok, je čistá "samovražda". miliarda ludi, pri každej kabínke počkáš min.30min, pri pokladni tak hodinu v kazdom obchode. totalne čakačky v reštike či na kave. a to nevravim na wc

@kathy7337 ale ja som sa nepýtal NATO koľko ľudí tam bude asi si si pomýlila príspevok

muchotrafka298
4. júl 2025

AKo kludne tam mozes ist, bude tam tona ludi, mozno aj dve tony, na vsetko tam budes cakat hodiny. Lebo tam pojdu vsetci Slovaci, ktori si nemozu nakupit tu, lebo je sviatok. Takze to bolo od @kathy7337 dobre odporucanie.

autor
4. júl 2025
@muchotrafka298

AKo kludne tam mozes ist, bude tam tona ludi, mozno aj dve tony, na vsetko tam budes cakat hodiny. Lebo tam pojdu vsetci Slovaci, ktori si nemozu nakupit tu, lebo je sviatok. Takze to bolo od @kathy7337 dobre odporucanie.

@muchotrafka298 ale to je v poriadku že tam bude veľa ľudí som si toho vedomá... Ale píšem ešte raz ja som sa nepýtala na to koľko ľudí tam bude

basska_b
4. júl 2025

Je to slovensky statny sviatok. Cestu myslis cestu autom alebo verejnou dopravou? Električky? Máš rakúsku dialničnú známku? Asi nie, že

janai1
4. júl 2025

😀 inak na to, že nezvládaš električky a väčšie križovatky som zvedavá ako zvládneš prehustenú dopravu

kathy7337
4. júl 2025

Ak ta takto dokáže vytočiť dobre mienená rada, tak si zajtra určite tie nákupy v klude a spokojnosti užiješ 👍👍.
A to nevravim, že v úvode píšeš ako muž a v komente odpovedas ako žena 🤣🤣🤣

zic
4. júl 2025
@janai1

Parndorf je v Rakúsku a nie na Slovensku.
A zložitá cesta? Kukni si navigáciu alebo nejakú mapu.

@janai1 asi to autor(ka) myslel(a) tak, ze sucastou VM bola aj cast s Pandorfom, tak ci neslavia Herr Cyrila / Konstantina und Herr Metoda aj za hranicou 🙂 🙂

bmolko
4. júl 2025

Ty prosim ta ostan radsej doma: 1. nevies, ci si muz alebo zena, 2. pytas sa na elektricky v dedine a po 3. co maju spolocne slovenske sviatky s Rakuskom?

kengurica
4. júl 2025

1. Nie, cesta nie je zložitá, ideš cez dediny, alebo po diaľnici.
2. Žiadne zložité križovatky, tesné pred PD je jedna so semaformi. Veľký problém bude s parkovaním, lebo bude veľa ľudí zo SK (keď som tam bola naposledy, autá parkovali aj na poli, odvtedy som tam nevkročila. + dlhé rady, tovar na pred..)
3. Otvorené je, oni sviatok nemajú.
Veľa šťastia, budeš ho potrebovať.

elenka74
4. júl 2025

Obchody otvárajú o 9.00 h, zariaď si cestu tak, aby si tam bola ešte pred otváraním a zaparkuješ bez problémov, dokonca hneď pri obchodoch. Ja tam tiež rada nakupujem, keď vystihneš dobré zľavy, nakúpiš za dobré ceny, ešte ani raz som neodchádzala naprázdno.