Je cesta do Parndorfu komplikovaná?
Ahojte, chcel by som sa spýtať či je zložitá cesta do Parndorfu myslím nejaké veľké križovatky,električky atď. A vlastne či je to zajtra otvorené keďže je sviatok
S navigáciou je to ľahké. No musíš si dať pozor, aby si sa nedostala na diaľnicu, lebo ak nemáš diaľničnú známku, tak môžeš dostať pokutu.
Po dialnici velmi jednoduche … znamka nestoji tak vela a pri zjazde z dialnice je 1 alebo 2 semaforo, po starej ceste je to tiez nie je narocne … s navigaciou uplne bez problwmov. Len rataj s tym, ze tam bude ludi ako hadov.
Odporúčam ísť po diaľnici, je to omnoho rýchlejšie.
Elektricky v Parndorfe? Ved to je dedina, tam vlak chodi parkrat denne. Oni maju beznu sobotu.
ist do Parndorfu v deň, keď je v SR sviatok, je čistá "samovražda". miliarda ludi, pri každej kabínke počkáš min.30min, pri pokladni tak hodinu v kazdom obchode. totalne čakačky v reštike či na kave. a to nevravim na wc
ist do Parndorfu v deň, keď je v SR sviatok, je čistá "samovražda". miliarda ludi, pri každej kabínke počkáš min.30min, pri pokladni tak hodinu v kazdom obchode. totalne čakačky v reštike či na kave. a to nevravim na wc
@kathy7337 ale ja som sa nepýtal NATO koľko ľudí tam bude asi si si pomýlila príspevok
AKo kludne tam mozes ist, bude tam tona ludi, mozno aj dve tony, na vsetko tam budes cakat hodiny. Lebo tam pojdu vsetci Slovaci, ktori si nemozu nakupit tu, lebo je sviatok. Takze to bolo od @kathy7337 dobre odporucanie.
AKo kludne tam mozes ist, bude tam tona ludi, mozno aj dve tony, na vsetko tam budes cakat hodiny. Lebo tam pojdu vsetci Slovaci, ktori si nemozu nakupit tu, lebo je sviatok. Takze to bolo od @kathy7337 dobre odporucanie.
@muchotrafka298 ale to je v poriadku že tam bude veľa ľudí som si toho vedomá... Ale píšem ešte raz ja som sa nepýtala na to koľko ľudí tam bude
Je to slovensky statny sviatok. Cestu myslis cestu autom alebo verejnou dopravou? Električky? Máš rakúsku dialničnú známku? Asi nie, že
😀 inak na to, že nezvládaš električky a väčšie križovatky som zvedavá ako zvládneš prehustenú dopravu
Ak ta takto dokáže vytočiť dobre mienená rada, tak si zajtra určite tie nákupy v klude a spokojnosti užiješ 👍👍.
A to nevravim, že v úvode píšeš ako muž a v komente odpovedas ako žena 🤣🤣🤣
Ty prosim ta ostan radsej doma: 1. nevies, ci si muz alebo zena, 2. pytas sa na elektricky v dedine a po 3. co maju spolocne slovenske sviatky s Rakuskom?
1. Nie, cesta nie je zložitá, ideš cez dediny, alebo po diaľnici.
2. Žiadne zložité križovatky, tesné pred PD je jedna so semaformi. Veľký problém bude s parkovaním, lebo bude veľa ľudí zo SK (keď som tam bola naposledy, autá parkovali aj na poli, odvtedy som tam nevkročila. + dlhé rady, tovar na pred..)
3. Otvorené je, oni sviatok nemajú.
Veľa šťastia, budeš ho potrebovať.
Obchody otvárajú o 9.00 h, zariaď si cestu tak, aby si tam bola ešte pred otváraním a zaparkuješ bez problémov, dokonca hneď pri obchodoch. Ja tam tiež rada nakupujem, keď vystihneš dobré zľavy, nakúpiš za dobré ceny, ešte ani raz som neodchádzala naprázdno.

Parndorf je v Rakúsku a nie na Slovensku.
A zložitá cesta? Kukni si navigáciu alebo nejakú mapu.