Je dovolenka na blind do Chorvátska riskantná?
Ahojte všetci. Zaujímalo by ma, ci ste niekedy vyrazili napr. do Chorvátska bez rezervácie ubytovania. Chceme len tak sadnúť a ísť...Je to veľmi riskantné?
Ďakujem za každú odpoveď 😉
Ak vam nevadi kvalita a presne miesto, napr.priamo pri mori, tak kludne, vzdy sa nieco najde
Je to ok mimo hlavnej sezony. V sezone dostanete zvysky za cenu zlata
A hlavne, ak sú v rodine deti, to by som neriskovala, ak ste sami, tak sa to dá.
V case airbnb a bookingu v mobile neni nic lahsie ako takto cestovat.
v Chorvátsku uz davno pominula doba, kedy cakali domaci vonku na uliciach na turistov. dobry apartman na blind necakaj, tak max 1km od mora 😅
je tu skupina o chorvatsku, prejdite si ju, tam baby pisali, ze toto uz davno nefunguje. pred 10 r este ano, teraz po korone uz nie .....
@rema2006 Kedysi sme boli schopní ísť na blind aj s niekoľkomesačnou dcérou, dnes už by som to neriskovala…Pred dvomi rokmi som napísala deň pred odchodom niekoľkým domácim, u ktorých sme v minulosti boli a našiel sa voľný apartmán. Na druhý deň sme cestovali… možno by som to riešila takto…
@rema2006 pôjdeme tak , že posledný týždeň zabookojeme 😁, podľa mňa tam isto niečo nájdete aj bez rezervácie
My sme tak precestovali celé Slovensko za 2 týždne, prešli sme veľa hradov, zámkov, miest
@rema2006 My nie.Nikdy.Vždy si nájdeme v pohodlí domova v kľude si vyberáme.Ved rezervácia trvá pár minút. Môj muž vždy nato povedal,že aby on ešte zháňal po cca 10-15 h ceste ubytovanie a kupoval mačku vo vreci a dohováral sa tak to nie...komu to vyhovuje tak je všetko ako má byť.
V sezóne by som tsk nešla... Dobre ubytovania za rozumnú cenu preč, ostávajú len tie ktorej nie sú hodné požadovanej ceny

@rema2006 do chorvatska nie ale boli sme takto 2x v taliansku. Neboli sme tym padom viazany na jedno miesto a a napriklad ked sa nam zmyslelo sli sme do benatok a prenocovali zasa tam. V dnesnej dobe bookingu a airbnb si nemyslim ze je s ubytovanim problem. Samozrejme treba brat na ohlad aj budget lebo vacsinou ubytovanie na poslednu chvilu ak je malo v danej lokalite tak je drahsie…