icon

Je dovolenka na blind do Chorvátska riskantná?

rema2006
2. jún 2024

Ahojte všetci. Zaujímalo by ma, ci ste niekedy vyrazili napr. do Chorvátska bez rezervácie ubytovania. Chceme len tak sadnúť a ísť...Je to veľmi riskantné?
Ďakujem za každú odpoveď 😉

butterflyeffect
2. jún 2024

@rema2006 do chorvatska nie ale boli sme takto 2x v taliansku. Neboli sme tym padom viazany na jedno miesto a a napriklad ked sa nam zmyslelo sli sme do benatok a prenocovali zasa tam. V dnesnej dobe bookingu a airbnb si nemyslim ze je s ubytovanim problem. Samozrejme treba brat na ohlad aj budget lebo vacsinou ubytovanie na poslednu chvilu ak je malo v danej lokalite tak je drahsie…

mk1111111111
2. jún 2024

Ak vam nevadi kvalita a presne miesto, napr.priamo pri mori, tak kludne, vzdy sa nieco najde

tenerifka
2. jún 2024

Je to ok mimo hlavnej sezony. V sezone dostanete zvysky za cenu zlata

slobodnamaminaj
2. jún 2024

A hlavne, ak sú v rodine deti, to by som neriskovala, ak ste sami, tak sa to dá.

vanilkovazmrzka
2. jún 2024

V case airbnb a bookingu v mobile neni nic lahsie ako takto cestovat.

lucik194
2. jún 2024

v Chorvátsku uz davno pominula doba, kedy cakali domaci vonku na uliciach na turistov. dobry apartman na blind necakaj, tak max 1km od mora 😅

je tu skupina o chorvatsku, prejdite si ju, tam baby pisali, ze toto uz davno nefunguje. pred 10 r este ano, teraz po korone uz nie .....

girko
2. jún 2024

@rema2006 Kedysi sme boli schopní ísť na blind aj s niekoľkomesačnou dcérou, dnes už by som to neriskovala…Pred dvomi rokmi som napísala deň pred odchodom niekoľkým domácim, u ktorých sme v minulosti boli a našiel sa voľný apartmán. Na druhý deň sme cestovali… možno by som to riešila takto…

daniela2202
2. jún 2024

@rema2006 pôjdeme tak , že posledný týždeň zabookojeme 😁, podľa mňa tam isto niečo nájdete aj bez rezervácie

marcellka32
2. jún 2024

My sme tak precestovali celé Slovensko za 2 týždne, prešli sme veľa hradov, zámkov, miest

cukroska
20. jún 2024

@rema2006 My nie.Nikdy.Vždy si nájdeme v pohodlí domova v kľude si vyberáme.Ved rezervácia trvá pár minút. Môj muž vždy nato povedal,že aby on ešte zháňal po cca 10-15 h ceste ubytovanie a kupoval mačku vo vreci a dohováral sa tak to nie...komu to vyhovuje tak je všetko ako má byť.

sense
20. jún 2024

V sezóne by som tsk nešla... Dobre ubytovania za rozumnú cenu preč, ostávajú len tie ktorej nie sú hodné požadovanej ceny