icon

Je dovolenka v Čiernej Hore ako v Chorvátsku?

26. jan 2025

Ahojte, boli ste niekto? Je voda porovnateľná teplotou s Chorvátskom? Páčilo sa vám?

tairyx
26. jan 2025

Boli sme v Sutomore, Dobra Voda a Ulcinj, podľa mňa je voda chladnejšia, nám sa ale páčilo oveľa viac ako v HR, kvoli vlnám.

daridari11
26. jan 2025

Boli sme dávnejšie, v Budve, ale v rámci výletov aj inde. Za mňa oveľa lepšie ako CHorvátsko, nádherné pláže, výborné more, boli sme v júli, bolo teplé, ja do studenej vody nejdem.

gejb
26. jan 2025

Boli sme tiez v Budve. Teplota mora fajn, ale "plaze" sa mi zdali dost špinavé....kopa Srbov a Rusov a ti hádzali špaky, vrchnaky od piva rovno do mora ....
Na rodinnú dovolenku už by som si radšej priplatila a šla inam

cukroska
26. jan 2025

Boli sme ,ale veľmi dávno. Bola to naša prvá spoločná dovolenka pri mori ako rodina. Boli sme v Sutomore.A veľmi sa nám páčilo. Videli sme toho tam dosť a odskočili sne si vtedy aj do Albánska. More bolo výborné a veľké vlny. Od vtedy to už bolo prudko návykové. Určite by sme si to po rokoch zopakovali.

janedoe
26. jan 2025

Nam sa v Ciernej hore velmi pacilo. Za mesiac sme ju pochodili hore dole.

anickaaa6aaa
26. jan 2025

My sme boli min rok v Bar. Boli aj pekne pláže na ktoré sme však išli loďou a tie čo sme mali blízko sa mne osobne zdali špinavé. Premávka je tam však jedna katastrofa. Ale spomienky máme fajn. Išli sme cez. Bosnu do Čiernej hory. Krásna príroda. Mali sme zážitok.

jamidea
26. jan 2025

Ked sme sli do albanska, polovica ludi v lietadle komentovala ČH, ze tam nikdy viac. Ja som tam nebola, tak len tolkoto. Albansko bolo fajn, teple more, pozvolne, strava super, len pozor na ich vodu.

tramtada31
26. jan 2025

Boli Sme 2x. More je bez meduz, ale v polovici augusta už studene, pláže preplnené ludmi, avsak strava je veľmi chutna, takze možno ešte niekedy by som sa dala nahovorit

brrrrrciatko
26. jan 2025

U nas CH uz nikdy. Plaze spinave, ak aj vyzerali pekne (iba vzdialene) v mori boli dost velke kamene a syn si tam vytkol clenok. A este k tomu, ze odpadky vyhadzuju v igelitkach po uliciach.. cize všade.. ziadne popolnice. Este k tym plazam, vsade boli potulni psi, vykaly v strede pláže... A ani po ulici poriadne sme nemohli sa prejist, lebo vsade velke hebeda...a niektore aj agresivne...

majkl80
Autor odpoveď zmazal
majkl80
Autor odpoveď zmazal