icon

Je hlboký kočík problém pri nastupovaní do lietadla?

21. jún 2024

Ahojte, ideme na dovolenku a potrebujeme ísť ešte s hlbokým kočíkom, máte prosím skúsenosť, či je to v pohode ku schodikom lietadla, že tam tí pracovníci nerobia s tým problém, že to nie je kočík skladny do seba, ale sú to dve časti? So starším sme išli už so športovým, ktorý sa zložil do seba a teraz pri vanicke si nie sme istí, či je to ok. Letime cez Ryanair a pozeráme aj na ich stránke, ale nie je to úplne prehľadne napísané, budem tam ešte volať. Ďakujem

anjelicek26
21. jún 2024

Len povies koľko časti kočík a toľko etikiet nálepka a odovzdas.. tiež poletime o mesiac s vanickovym kočíkom a berieme ešte aj autosedacku...

autor
21. jún 2024

@anjelicek26 ďakujem za skúsenosť, tiež berieme autosedačku, tú odovzdáme s kuframi a nebola som si istá tým kočíkom ku lietadlu, ďakujem ti, ukludnila si ma, lebo ideme už v nedeľu

kacusik69
21. jún 2024

bez problemov

autor
22. jún 2024

@kacusik69 ďakujem 🙂

darkswan
22. jún 2024

Ryanair minuly rok - hlboky kocik musel byt odovzdany pri odovzdavani batoziny do nadrozmerky

autor
22. jún 2024

@darkswan ďakujem, tak uvidíme, ako pochodime, máme aj alternatívu, že by sme odovzdali vaničku s kuframi a ku lietadlu s konštrukciou a vajíčkom a to odovzdať pri schodoch, tak som zvedavá ako dopadneme, hádam nebudeme mať malého celé letisko na rukách..

darkswan
22. jún 2024

My sme niesli malu kym spala vo vajicku a potom som si ju prehodila do sestric- najpraktickejsie

kacusik69
22. jún 2024

@darkswan nezalezi to od leteckej spolocnosti, ale od letiska… ak je k dispozicii prislusny scanner, nie je problem si vziat aj hlboky kocik k lietadlu

autor
22. jún 2024

@kacusik69 letíme z Viedne, a teda najradšej by som odovzdala vaničku s kuframi (máme zaplatený ešte jeden kus niečoho naviac pre dieťa) a podvozok s vajíčkom ku lietadlu (iba pre upresnenie nie vajíčko do lietadla).. no hádam s tým nebude problém, malý má už 8kg, takže na rukách by to bolo strašné, ale so športovým kočíkom to ešte nejde. Ďakujem

kacusik69
22. jún 2024

pre dieta mozete mat 2 rozne baby equipment, dokopy 3 ks… vize vanicka, podvozok, vajicko mate bezplatne, nemuseli ste ani doplacat pokial teda este nemate ony baby equipment (cest. postielka, autosedacka a pod.)

autor
22. jún 2024

@kacusik69 ďakujem, keď sme objednavali letenky, nevedeli sme, či nevezmeme ešte kresielko. Ešte raz ďakujem.

minesasubu
22. jún 2024

Boli sme ked mal maly pol roka , s kocikom sme sli az k lietadlu tam ho zobral muz na ruky , ja som zlozila kocik dala do obalu a odovzdala pracovnikovi
pri chcek in nam oznacili obal na kocik ( kedze som obe casi kocika dala dnu do obalu) , ak budete mat dve casti tak treba oznacit obe ak nemate obal

darkswan
23. jún 2024

@kacusik69 Ja som popisala skusenost ako som napisala s letiskom vo Viedni

autor
23. jún 2024

Ďakujem, bolo to v pohode, iba sme povedali, že kočík ku lietadlu pozostáva z dvoch častí a v pohode nalepili.. takže fajn 🙂

elen414
8. feb 2025

@kacusik69 ahojte, letíme z Viedne, drobec ma 3 mesiace a chcem zobrať hlboký kočík z 2 časti (vanička a konštrukcia) a vajíčko. Máme len príručnú batožinu a check in chcem urobiť online. Mám ísť ešte potom na check in? Môžem tam všetko bezplatne odovzdať a dať bábätko do Manducy? Alebo je lepšie s tým všetkým ísť k lietadlu?
A ruksak pre bábätko môžem mat na palubu však? Ďakujem za pomoc ❤️