icon

Je Marsa Alam najlepšie miesto na šnorchlovanie?

kaddy
13. aug 2025

Zdravím je Egypt konkrétne Marsa Alam to najlepšie miesto na šnorchlovanie ?Ďakujem

binarypete
Autor odpoveď zmazal
procrastique
13. aug 2025

Ak Egypt, tak hej... ak svetovo, tak to nie je také terno ale stále Egypt patrí do top 10tky.

kaddy
autor
13. aug 2025

Tak asi áno vrámci Egyptu ,lebo sme boli aj na Cypre málo rybičiek v Španielsku nič v Turecku už vôbec nie 😎

binarypete
Autor odpoveď zmazal
kaddy
autor
13. aug 2025

V Marci som bola s mužom na Maldivách a práve tam sa mi to zapáčilo ale je to ďaleko hlavne pre deti tak hľadám niečo bližšie 😉

kaddy
autor
13. aug 2025
@binarypete
Odpoveď bola zmazaná

@binarypete nikdy sme v Egypte neboli a trocha sa tej destinácii obávame v Turecku sme zažili hrozné žalúdočné problémy celá rodina láka ma len ten šnorchel.

binarypete
Autor odpoveď zmazal
11110000
13. aug 2025

Ak môžem odporučiť hotel v Marsa Alam tak určite iberotel Costa Mares. Boli sme tam a žalúdočné problémy neboli žiadne a snorchlovanie je priamo z hotela.

kiki68
13. aug 2025

@kaddy nie, Sharm el Sheikh je lepsi na toto. Tam je to nadhera a stale je to pekne v ramci toho, ako sa tam robi turizmus.

tahomi
13. aug 2025

Ak snorchlovanie a Egypt, tak Sharm el Sheikh

kiki68
13. aug 2025
@binarypete
Odpoveď bola zmazaná

@binarypete no ja som viac krat bola v Egypte a na jachte sa jedlo to iste dokola, varili to cerstve pocas nasich ponorov vzdy po 2 ponore bol obed. Bola som rozne obdobia a roky a nikdy nam z toho nic nebolo. Cize za mna na lodi bolo najlepsie to jedlo skrz bezpecnost. Nakolko tie divecentra mali briskych instruktorov a ti to asi nejako osefovali alebo co. Viac som sa bala v hoteli. Ale nic nam nejak nebolo mimo mozno jedneho razu. Ale nie nejake dlhsie problemy.

binarypete
Autor odpoveď zmazal
maca1984
13. aug 2025

Lepšie je v Sharm el Sheikh, potom Marsa Alam.
A úplne sa vyhni Marsa Matrouh.

kiki68
13. aug 2025
@binarypete
Odpoveď bola zmazaná

@binarypete tak vies ono tam byva taj 40 ludi cca. Cize polovica toho, co na vyletoch. Nezmestilo by sa viac skrz flase. Lebo kazdy ma 2-3. Cize je to obmedzene v tomto smere. Plus este je tam 10 ludi v ramci napr partnerov nepotapacov. Ti idu pocas ponoru bud snorchlovat, ale sa vyvaluju kdesi na lehatku.

jaja20
13. aug 2025
@kaddy

V Marci som bola s mužom na Maldivách a práve tam sa mi to zapáčilo ale je to ďaleko hlavne pre deti tak hľadám niečo bližšie 😉

@kaddy Pohľadajte si nejaký hotel pri pláži Marsa Mubarak. Alebo môžete ísť na šnorchlovaci výlet loďou k útesom Sataya.

terry658
13. aug 2025

@kaddy moja mama tam bola pred dvoma mesiacmi a veľmi si chválila šnorchlovanie. Nonstop bola vo vode

kvjetecko
14. aug 2025

Za mna najkrajsie miesto bola Taba. Ale teraz sa tam asi moc neda, kedze je to hned vedla Izraela🤷🏼‍♀️

slavomira236
16. aug 2025

@kaddy sharm je asi naj. Ale aj v hurgade makadi pri hoteli arabescue chvalia. My sme pri hoteli snorchel nemali boli sme prvy krat. Par farebnych fybiek okoli mna plavalo. Snorchlovat boli deti na otvorenom mori potom pri ostrove magavish