icon

Je moja letenka cez WizzAir potvrdená?

veronikachmurova
24. dec 2024

Ahojte,prvý krát som kupovala letenky cez Wizz air na Marec do Barcelony 28.3 do 30.3 ale potom som si to nejak rozmyslela a predĺžila pobyt o deň do 31.3 tak som letenku zrušila a na novo kúpila letenku na 31.3
O peniaze sa nejedna nepotrebujem vrátenie peňazí len či je všetko v poriadku
V aplikácii mi ukáže “rezervácia je do zaplatenie nepotvrdené” a keď si rozkliknem letenky tak je napísané potvrdené a rezvacia dostupná o 63 dni.
Keďže nie som dostatočne dobrá v angličtine tak volať do spoločnosti by bol boj.
Ďakujem za nejakú radu ako ďalej.

Tak ak som to pochopila fotky som upravila
Registrácia je dostupná za 63 dni takže je moja letenka v poriadku.

Je moja letenka cez WizzAir potvrdená?Je moja letenka cez WizzAir potvrdená?Je moja letenka cez WizzAir potvrdená?
azzflo
24. dec 2024

Pisala som ti medzicasom spravu, ale hodim to aj sem, keby niekto potreboval v buducnosti - overpayment moze sposobit to, ze vam nepojde urobit check-in, preto je lepsie to vyriesit co najskor a nenechavat si to na poslednu chvilu, aj ked nepotrebujete tie peniaze naspat.
https://wizzair.com/en-gb/information-and-servi... ma info o kontaktoch, na stranke maju aj chat (ruzove logo v pravom dolnom rohu), aj tam sa da dostat k realnemu cloveku (treba tam pisat, ze chcete talk to an agent), mozno to vyriesia aj tam bez telefonatu.

kacusik69
24. dec 2024

plusovy balance nema vplyv na check-in, minusovy moze, rezervacka bude mat HU status…

@veronikachmurova vecer to pozriem

veronikachmurova
autor
24. dec 2024

@kacusik69 všetko som zaplatila tak ako som mala očividne aj na vyše. Som z toho jedine tak na nervy
Ďakujem. 🤗

kacusik69
25. dec 2024

@veronikachmurova napisem potom IP v priebehu dna

veronikachmurova
autor
25. dec 2024

@kacusik69 ďakujem pekne