Je oceán na Tenerife naozaj ľadový?
Zdravím, chcem sa len informovať kto navštívil tento ostrov v lete , či je ten oceán ozaj taký ľadový ako som počula ďakujem.
@sunchine ano
Je sviezy, mne to vyhovuje.. 🙂
Ak ti vyhovuje teplotou plavecký bazén tak zvládneš aj oceán.
Určite to nie je na čľapkanie ale ak sa hýbeš v pohode, my sme sa kúpali vo februári aj v novembri.
@maranco nepíš blbosti, plavecký bazén má 26 stupnov a oceán tam tak 20 stupnov
@belllinka dnes je teplota vody na Tenerife 23.4°C
16.9.2025 bola 24.4°C takže júl-august môže byť 23-24°C.
https://sk.seatemperature.net/current/spain/ten...
@tenerifka ti bude vedieť veľmi presne odpovedať 🙂
@denkabemommy tenerifka žije na Lanzarote a na Tenerife nikdy nežila 😉
@denkabemommy preco myslis?
@denkabemommy tenerifka žije na Lanzarote a na Tenerife nikdy nežila 😉
@melanta na Lanzarote? 🤣
@sunchine v lete na juhu Tenerife je ocean taky akurat na kupanie, su tam horucavy a aspoñ ta ochladi. Pozor ale na oblast, na severe v Puerto de la cruz byvaju velke vlny, a aj teplota mora je nizsia.
Ja zijem na Fuerteventure a na sever v Cotillo sa neokupem nikdy, pre mña je to naozaj studene, na juhu v Morro jable v pohode aj v oktobri/novembri
@belllinka dnes je teplota vody na Tenerife 23.4°C
16.9.2025 bola 24.4°C takže júl-august môže byť 23-24°C.
https://sk.seatemperature.net/current/spain/ten...
@maranco je chladnejsi ako bazen stale. Bazeny mavaju + - 26. Toto inak mnohi ľudia nechapu, ktorí sa tu pytaju na tie teploty oceanu, že niekomu 23-24 °C vyhovuje, niekto chce( z mojej bubliny napr. väčšina) prijemnych 26 -28°C, a zas menej ľudí chce 30°C a viac, čo maju v istych mesiacoch Oman, SAE, Egypt, niektore južne a juhoazijske krajiny atd. Čiže dostanú odpoveď je to ok a od druhych je chladný a zas su tam kde boli- neistí.
Boli sme v júli na gran canarii vzduch 30, more 21-22
Konkrétne som mala na mysli južne - Costa Adeje ,Las Americas
No je studeny a to My s rodinou nedame ,trepať sa niekde kde do mora keď ideš musíš zatnúť zuby je ,že celé zle
@sunchine Napíš na Ig Belohorcovej 😀