Je pitný režim v hoteli Sunrise Beach v cene?
Priatelia, bol niekto?
CK nám ponúka plnú penziu, Bude voda/minerálka v cene, alebo si denný pitný režim budeme musieť kupovať???
Vopred diky za odpovede. Niki
Veď sa spýtaj v CK.
Ahojte, tiež sme sa rozhodli za Cyprus lokalita Ayia Napa, sú tam vedľa seba tri najkrajšie plaze a chcem sa spýtať na hotel Tsokos Paradise Village, či ste tam niekto boli?
@kordiak77 vo vetsine hotelov na cypre vodu si musis pytat cistu a nacapuju ti. My sme boli v 2hoteloch toto leto s takto to bolo..
@kordiak77 ak nieje velky rozdiel v cene zober all. Ja som bola s detmi a nedoplatila by som sa kolko vody popili. Plus ja drinky od 10 do 24 tej a este aj voda kava pivo.my sme boli v protarase Tsokos protaras hotel .
jedine co mi na tom protarase vadi, ze tam nie su vodne atrakcie pre deti (ked neratam bazeny) - nieco ako smykacky a tobogany. Inak Protaras za mna top destinacia
@lubossi v hoteli anastazia je mensi aquapark..my sme boli v tsokos protaras a 1 den sme mali vony vstup..kedze je to 1siet
@kordiak77 kazdych 10 metrov bol stanok taxi sluzby so zoznamom kam a za kolko ta vedia odviest - bud tie opustene mesta na severe, alebo vinohradnicke dedinky vo vnutrozemi.. vecer postaci prechadzka na ulici - je to party ulica kde su podniky vsetkeho druhu a zamernia. a kusok na kopci je lidl a za nim lunapark s ruskym kolom
plus casto chodia autobusy (a su pomerne lacne a kvalitne) ak chces ist niekam dalej na ine plaze, alebo do nejakeho mesta
@slavomira236 Zdravim. Chcem sa opýtať ako ste boli spokojná s hotelom. Ideme v lete na dovolenku do toho istého hotela ak sa nemýlim,tak som zvedavá,lebo recenzie sú rôzne. Ďakujem vopred za odpoveď (posielam foto či ste tam boli aj vy)
@vaso24 ano tsokos protaras. Personal mili obsluha v jedalni tiez . Pri obede veceri prisli opytali sa co budete pit. Pri vstupe do jedalne sa pytali na cislo izby a znacili si..jedlo ok Vzdy sa dalo nieco vybrat ked porovnam s dome beach(tiez siet tsokos tu bolo lepsie jedlo) izba tiez ok mali sme novy nabytok v izbe len kupelna vana umyvadlo to bolo starsie. A kresla na balkone tiez uz nieco odzjte trebalo by vymenu. Matrace na posteli nove. Susiak na balkone mini tiez uz svoje odzjte mal taky profiderny akurat na plavky.Postelne menili kazdy den. Raz sme prisli z plaze mali sme v kupelni malu potopu prasklo nieco pri zachode ale za hodinu udrzbar opravil po nahlaseni..bar na napoje iba jeden tak trebalo trosku cakat tam boli aj nanuky. Vecerny program poslabsi animacie robila Polka. My sme chodili kazdy vecer sa tulat po protarase a do lunaparku .
@slavomira236 ďakujem pekne za info...snáď aj my budeme spokojní 😉
@vaso24 tak potom napis ako sa vam pacilo..a v cene sme mali jeden celodenny vstup do anastasia aquaparku len trebalo na recepcii povedat den pred ze chceme ist dali nam listok a ten sme potom pri vstupe ukazali..my sme to vyuzili koli dcerke dojdete tam prechadzakou popri mori cca 15-20 minut .
@slavomira236 aj my máme vstup do aquaparku...určite to využijeme s deťmi....napíšem ako sa nám páčilo 🙂 vďaka
@kordiak77 vo vetsine hotelov na cypre vodu si musis pytat cistu a nacapuju ti. My sme boli v 2hoteloch toto leto s takto to bolo..
@slavomira236 prosim, v cestovke mi pani neurcito odpovedala, ci musia mat muzi dlhe nohavice pri veceri. neviete ako to je v tomto hoteli Sunrise? Tu vodu myslite, ze vam nacapuju do vlastnej flase?
@kordiak77 mne pani v cestovke povedala, ze aj pri polpenzii aj pri plnej penzii si hradime napoje
@slavomira236 prosim, v cestovke mi pani neurcito odpovedala, ci musia mat muzi dlhe nohavice pri veceri. neviete ako to je v tomto hoteli Sunrise? Tu vodu myslite, ze vam nacapuju do vlastnej flase?
@janulienkap .my smeboli v tsokos protaras a nemuseli mat dlhe nohavice
my sme boli v sunrise pearl (5* sestra sunrise beach vedla) a bol tam clovek pred jedalnou co nemal za ulohu nic inelen pozdravit a otvorit kazdemu dvere. nastol nam casnik polozil flasu, potom co kazdeho usadil a prisunul mu stolicku a vodu nalievali vylucne oni do poharov. Ked som si chcel naliat sam, dostal som skaredy pohlad od casnika ze co to preboha robim, ze si mam zavolat obsluhu na to. Pri takto popisanej noblese tam ist v kratkych gatoch je vyslovne sedliacke hulvatstvo.
my sme boli v sunrise pearl (5* sestra sunrise beach vedla) a bol tam clovek pred jedalnou co nemal za ulohu nic inelen pozdravit a otvorit kazdemu dvere. nastol nam casnik polozil flasu, potom co kazdeho usadil a prisunul mu stolicku a vodu nalievali vylucne oni do poharov. Ked som si chcel naliat sam, dostal som skaredy pohlad od casnika ze co to preboha robim, ze si mam zavolat obsluhu na to. Pri takto popisanej noblese tam ist v kratkych gatoch je vyslovne sedliacke hulvatstvo.
@lubossi takže krátke gate boli v pohode😎
@lubossi takže krátke gate boli v pohode😎
@janulienkap ale to ste boli potom v tom druhom pre plebs - Sunrise Beach
@janulienkap ale to ste boli potom v tom druhom pre plebs - Sunrise Beach
@lubossi, ano hore bola olozena otazka o Sunrise beach hoteli
@lubossi, ano hore bola olozena otazka o Sunrise beach hoteli
@janulienkap tak je všetko jasné 🙂 užili ste si to? Tie plaze a to mesto? Ešte tam na námestí stále predáva taká Slovenka ručne robené suveníry z kameňov?
@janulienkap tak je všetko jasné 🙂 užili ste si to? Tie plaze a to mesto? Ešte tam na námestí stále predáva taká Slovenka ručne robené suveníry z kameňov?
@lubossi užili, určite sa tam vrátime. Neviem, nenatrafili sme na nu. Ale v hoteli sme mali Slovenku vrchnú čašníčku. 🙂

Plna penzia su obed vecera a ranajky s pitim pri nich. Ak chces celodenne nealko, to je light all inclusive.
Pripadne som videl pol penzia plus tam boli ranajky a vecera plus nealko pocas dna.
Pitny rezim riesis sama pri plnej penzii. Ale ich sa opytaj oni ti povedia, ci tam nie je aspon balena voda, ale pochybujem.