Je potrebné zadávať údaje karty pri rezervácii cez booking?
Mate skusenosti s rezervaciou ubytovania cez booking? Idem to riesit 1.krat, preto si to radsej overim. Je to bezny postup, ze je potrebne pri rezervacii zadat udaje z platobnej karty (aj ked som dala moznost platby na mieste)? Nevyznam sa a nechcem skoncit s prazdnym uctom.
Dakujem. Viem,ze sa pytam ako nesvojpravna, ale pre istotu .
Je to zaruka, ze v pripade, ze sa na ubytovanie nedostavis, tak si stiahnu sumu podla zmluvy, vacsinou to je prva noc. Ak sa dostavis v dohodnutom termine, s kartou sa nic nedeje a platis na mieste
@tenerifka dakujem
Bežný postup. Vysvetlím prečo - ak neprídeš a neurobíš vopred storno, tak ti stiahnu plnú cenu. Čiže ak nebudeš môcť prísť, je potrebné urobiť storno. Pri každom ubytovaní máš uvedené, do akého termínu môžeš urobiť storno bez toho, aby si niečo platila. Ak je tam bez možnosti storna, znamená tu, že nemôžeš stornovať. Musíš zaplatiť či prídeš alebo nie.
Samozrejme, zadávajú sa údaje. Aj keby sa platilo na mieste.
Daj tam urcite virtualnu kartu. Som tak bola v JAR, cez booking ubytko. Po navrate mi banka hned blokla kartu a hlasila pokus o neautorizovane platby…. u obchodnika v JAR, tadaaa. Odvtedy zasadne virtualka s nastavenym limitom, ktoru hned po uhrade rusim.

áno, je to bežný postup