icon

Je šanca, že sa v cestovke uvoľní last minute?

8. júl 2025

Ahojte,

mala som vytipovany last minute, ale blba som cakala na neviem co a niekto mi ho bud rezervoval, alebo kupil, myslite, ze je sanca, ze niekto len rezervoval a este nevyplatil a ked tam pojdem rano, ze sa uvolni? Niketo kto robi v cestovke tu nahodou nie je, ci je taka sanca? Dakujem 🙂

anonym_217682
8. júl 2025

A nevieš náhodou či zajtra nevyhrám Loto? Nerobíš náhodou v stávkovej kancelárii? 🤦🏻‍♀️
Tak asi 50/50 šanca. Omg…

frflos_nespokojny
8. júl 2025

este jedna sanca tu je.
zbalit si kufre, odist na letisko a cakat co sa ponukne.

autor
8. júl 2025
@frflos_nespokojny

este jedna sanca tu je.
zbalit si kufre, odist na letisko a cakat co sa ponukne.

@frflos_nespokojny tak to je blbost, tam uz ludia rovno letia, mna zaujima, ze ked da niekto rezervaciu aj nezavaznu ci to zmizne zo systemu, nevadi zajtra tam skocim snad nieco bude volne a kupim

slavomira236
8. júl 2025
@anonym_autor

@frflos_nespokojny tak to je blbost, tam uz ludia rovno letia, mna zaujima, ze ked da niekto rezervaciu aj nezavaznu ci to zmizne zo systemu, nevadi zajtra tam skocim snad nieco bude volne a kupim

@anonym_autor kamoska predava zajazdy ked je last minite moze to rezervovat na kratky cas urcite nie na den
Ked som kupovala minuky rok o den sa letelo rezervovala mi 2hoteky hned lebo som sa nevedela rohodnut ake hovorila ze na dkho nemoze. Ked sa kupuje v predstihu dlhs moze rezervovat aj na 2-3 dni last nie

autor
8. júl 2025
@slavomira236

@anonym_autor kamoska predava zajazdy ked je last minite moze to rezervovat na kratky cas urcite nie na den
Ked som kupovala minuky rok o den sa letelo rezervovala mi 2hoteky hned lebo som sa nevedela rohodnut ake hovorila ze na dkho nemoze. Ked sa kupuje v predstihu dlhs moze rezervovat aj na 2-3 dni last nie

@slavomira236 tiez si myslim, ze max na hodinu dve rezervuju, no zavahala som, mohla som mysliet, ze za extremne nizku cenu to cez den zmizne

lilope
8. júl 2025

@anonym_autor to ťažko. Manžel rezervoval aj so zálohou zaplatenou na mieste a zvyšok musel poslať na druhý deň. Ak by si zájazd rozmyslel, záloha by prepadla. Čiže je to možné, ale pochybujem, že sa to stane.

vanilkovazmrzka
8. júl 2025

Nie neni sanca

mandzula
9. júl 2025

Moja skúsenosť z minulého leta - poobede sme pozerali last minut, no kým sme čakali na dcéru, vypredal sa. Manžel náhodou pozrel ráno, bol tam, bežal do cestovky a išli sme.

marsmykkok
9. júl 2025

Nemusel sa vypredať hotel, ale možno miesta v lietadle a niekto mohol kúpiť do tej destinácie a kľudne aj z inej cestovky a preto to stiahli.

marcaurel
10. júl 2025

@anonym_autor pracujem v cestovke, máme ponuky zo všetkých slov, českých CK a naše nemecké. Napíšte mi správu , presne čo chcete a ja sa pozriem, či je to reálne. Lebo na nete nevidíte, čo sa už predalo. Je toho veľmi málo

jasoni
11. júl 2025

Alebo môžeš skúsiť poziadat ck, aby skusili vyziadat izbu. Ja som tak uz niekolkokrat bola uspesna. Ak ma hotel volne izby a ck este letenky, tak by s tym problem nemal byť.