icon

Je to kamera?

12. aug 2025

Čo to je ? Myslíte si že je toto kamera ? Máme to na izbe na dovolenke.

Je to kamera?
anonym_c2e364
12. aug 2025

požiarny hlásič

autor
12. aug 2025
@anonym_c2e364

požiarny hlásič

Ďakujem pekne
@anonym_c2e364

sweet20
12. aug 2025

@anonym_autor stacilo dat fotku do googlu.. preco si to neurobila? 😀

janai1
12. aug 2025
@sweet20

@anonym_autor stacilo dat fotku do googlu.. preco si to neurobila? 😀

@sweet20 lebo to je príliš náročné. Lepšie je napísať na koňa a čakať

sweet20
12. aug 2025
@janai1

@sweet20 lebo to je príliš náročné. Lepšie je napísať na koňa a čakať

@janai1 ja viem ale stale neviem pochopit taketo temy.. vsetko na jeden klik.. ved si zober, ze trvalo by jej to menej ako tu pisat.. a este musela 3 minuty cakat na odpoved 😀

marsmykkok
12. aug 2025

Nezvyknem hejtovať, ale pri takýchto otázkach ma vždy napadne či tí ľudia čo sa pýtajú doteraz žili v pivnici alebo pralese 😲 Však toto je všade, v každom hoteli, ok možno niekto nebol doteraz na dovolenke, ale je to aj vo firmách, v nemocniciach, na poliklinikách a ja nechápem že ako si to niekto mohol všimnúť prvýkrát v dospelosti.

zuzana76
12. aug 2025
@marsmykkok

Nezvyknem hejtovať, ale pri takýchto otázkach ma vždy napadne či tí ľudia čo sa pýtajú doteraz žili v pivnici alebo pralese 😲 Však toto je všade, v každom hoteli, ok možno niekto nebol doteraz na dovolenke, ale je to aj vo firmách, v nemocniciach, na poliklinikách a ja nechápem že ako si to niekto mohol všimnúť prvýkrát v dospelosti.

@sweet20
@marsmykkok lebo niekto nevie, ze moze porovnavat a vyhladavat podla fotky, pracuje niekde mozno v malom obchodiku panu bohu za chrbtom, byva v bytovke, panelaku, v nemocnici aj ked si to vsimol, tam mu napr kamera nevadi atd... Verim tomu, ze vacsina ludi zijucich mimo velkych miest je nerozhladena, zeny v domacnosti, atd... V hoteli bol mozno pred 10 rokmi, necestuje, len raz za cas. Je vela moznosti. Ano, vacsinou su to jednoduchsi ludia.

sweet20
12. aug 2025
@zuzana76

@sweet20
@marsmykkok lebo niekto nevie, ze moze porovnavat a vyhladavat podla fotky, pracuje niekde mozno v malom obchodiku panu bohu za chrbtom, byva v bytovke, panelaku, v nemocnici aj ked si to vsimol, tam mu napr kamera nevadi atd... Verim tomu, ze vacsina ludi zijucich mimo velkych miest je nerozhladena, zeny v domacnosti, atd... V hoteli bol mozno pred 10 rokmi, necestuje, len raz za cas. Je vela moznosti. Ano, vacsinou su to jednoduchsi ludia.

@zuzana76 chapem.. tak zaujimave, ze pytat sa na mk vie.. ja som to nemyslela v zlom, len porovnavam, ze viem to mat za sekundu a preco by som sla sa pytat na mk.. a je tu milion takych tem

zuzana76
12. aug 2025
@sweet20

@zuzana76 chapem.. tak zaujimave, ze pytat sa na mk vie.. ja som to nemyslela v zlom, len porovnavam, ze viem to mat za sekundu a preco by som sla sa pytat na mk.. a je tu milion takych tem

@sweet20 ja chapem, len pracujem s ludmi a poznam ich, tak viem, ze ludia byvaju nerozhladení, nevsimaví.

sweet20
12. aug 2025
@zuzana76

@sweet20 ja chapem, len pracujem s ludmi a poznam ich, tak viem, ze ludia byvaju nerozhladení, nevsimaví.

@zuzana76 dakujem za info.. tomu rozumiem , aj ja pracujem s ludmi a niekedy mam pocit, ze vysli z pralesa 😀

zuzana76
12. aug 2025
@sweet20

@zuzana76 dakujem za info.. tomu rozumiem , aj ja pracujem s ludmi a niekedy mam pocit, ze vysli z pralesa 😀

@sweet20 tak sme vselijakí, aj s poruchami pozornosti a tak 😀

zuzana76
12. aug 2025
@sweet20

@sweet20 tiez cim vyssi zivotny standard, tym rozhladenejsi clovek. Viac cestujes, vybavujes, planujes, obnovujes byvanie, vlastnis roznu elektroniku atd....

sweet20
12. aug 2025
@zuzana76

@sweet20 tak sme vselijakí, aj s poruchami pozornosti a tak 😀

@zuzana76 jasne, chapem.. ale aj tak asi nikdy nepochopim tieto temy.. 😀 mozno to pouzijem ako priklad, ze ludia su roztrziti.. ze prisla jedna pani mozno okolo 30-40 za mojim muzom aby jej opravil stolovy pocitac, bol to len monitor a nakoniec sa zistilo, ze jej to neslo lebo ona nezapla monitor ale len pc.. takze tak 😀

katka533
12. aug 2025

@anonym_autor ze kamera 😂 Jasne, kameruju ludi na izbe

lauricka
12. aug 2025

@anonym_autor fakt si myslíte, že by niekto dával na izbu takú viditeľnú kameru? Ak by vás chceli špehovať, tak ju asi len tak na prvý pohľad nenájdete, nie?

jockey
12. aug 2025

Sranda by bola, keby v tom detektore bola skrytá kamera:... Tsss-bum 🙂

simca06022011
12. aug 2025

hlavne, ludia teraz casto sleduju videjka a je kopa takych kde strasia sledovanim na izbach, v hoteloch, atd... cez sklo, dvojite steny a kamery a bludy.. pre zaujimavost, uz robia videa s milionom veci ako si zabezpecit izbu, dokonca pred pouzitim vyriadit a vydenzifikovat :D nuz.. a potom si ludia myslia, ,ze je to standard a normalka, ale HLAVNE su podozrievavi a vystraseni zo vsetkeho...

simca06022011
12. aug 2025

mimochodom ja som googlila pred rokom co je to 😂 na kazdych dverach na ubytovani sme to mali nacapene, tak to som veru bola zvadava

sweet20
12. aug 2025
@simca06022011

mimochodom ja som googlila pred rokom co je to 😂 na kazdych dverach na ubytovani sme to mali nacapene, tak to som veru bola zvadava

@simca06022011 ano, to je pre zidov... niekedy maju po stenach aj take sipky. Ze ktorym smerom je mesita

orisker
12. aug 2025
@sweet20

@simca06022011 ano, to je pre zidov... niekedy maju po stenach aj take sipky. Ze ktorym smerom je mesita

@sweet20 ,
židia by museli mať veľkú odvahu, keby sa vybrali do mešity a nie do synagógy.
😀
Qibla ukazuje moslimom smer na Mekku.

acsa
12. aug 2025

@anonym_autor by ste sa čudovali, ale ja som mala kolegynu (46r.) ktora bola presvedčená že v satni a na záchode mame kamery. Nikto ju nepresvedčil ze je to hlasic dymu 🤦🏽‍♀️

sweet20
12. aug 2025
@orisker

@sweet20 ,
😀

@orisker jezis, mas pravdu, som sa pomylila 😀😀 ani som si to neuvedomila

sweet20
12. aug 2025
@orisker

@sweet20 ,
😀

@orisker ja som myslela, ze napr v dubaji casto su sipky na stenach, ze akym smerom sa maju moslimovia modlit, kedze oni sa modlia vela krat pocas dna.. tak ta sipka ukazuje kde je mekka..

Ja som to vtedy poplietla

solvina88
12. aug 2025

Podla mna to je urcite kamera

mircalla
12. aug 2025

Uz sa zazila aj to, ze niekto si myslel, ze GPS navigacia je daka teta a naviguje

anonym_740fb8
13. aug 2025

Tak sa opýtala,boooože.najmúdrejšie z najmúdrejších sa hneď zlietli,aby ju dali dole.

jamimo
13. aug 2025
@marsmykkok

@marsmykkok žiadne strachy, ja keď tak pozorujem okolie, čo vidím a počujem, zažijem, tak mnoho ľudí je mimo realitu, alebo z inej dimenzie 🙄

jamimo
13. aug 2025
@katka533

@anonym_autor ze kamera 😂 Jasne, kameruju ludi na izbe

@katka533 aj také sa deje, a veruže smiešne to nie je 🤷‍♀️

autor
13. aug 2025

Ďakujem pekne dievčatá za odpovede.