Je v Egypte možné opaľovanie hore bez?
Ahojte dá sa v Egypte opaľovať aj hore bez ? Ma s tým niekto skúsenosti? Ďakujem
@misov tu nejde o politiku ale ,,kultúru,, krajiny. Sú krajiny, kde si môže takýmto spôsobom narobiť veľmi veľké problémy
Pokiaľ nájdeš nejakú nudapláž tak sa kľudne opaľuj aj celá bez. Verím že si nemala na mysli opaľovanie v hotelovom komplexe.
@misov ale , ved ma pravdu
@evaachesa podľa mňa to nie sú normálne ženy. Našťastie som mala málo skúseností tohto druhu, no pikošku mám predsa. Na kanároch všetky krásne baby pekne v plavkách, jedine stará vráskavá nemčúrka fungovala hore bez akoby sa nechumelilo. Hmm, pocity boli spojené skôr s ľútosťou pri takomto zjave 😳
@evaachesa nudapláž? V Egypte? 😂😂😂
Ako ked budes lezat a nebudes sa promenadovat takto, tak je to ok a nejak to neriesia. Horsie su naozaj tie defky v tangacoch.
@autorka tak ti este poviem - bola som v inej moslimskej krajine, ktora z mojho pohladu je menej presytena turizmom. A tam bolo povedane, ze su moslimske krajiny, ktore turistov beru v pohode s ich zvykmi a su voci nim benevolentnejsi, a moslimske krajiny, ktore su striktne ku vsetkym ludom na svojom uzemi a teda aj od turistov ocakavaju take spravanie, ako od moslimov. Ako priklad takejto prisnej krajiny uviedol prave egypt. Urcite v rezorte to je ine ako mimo rezortu, ale ja by som to proste neriskovala.
@jankalukasova noo ja netuším ...v Egypte som nebola...možno majú vyhradenú oplotenú časť pre takýchto turistov čo nevydržia byť zahalení 😅
@andigab aj mne je to neprijemne ako zene. Hlavne mi celkom prekaza, ak sa pani hore bez /bez ohladu na postavu a vek/ premava cely den okol lehatok/bazena a vystrkuje pritom kozy vsetkym na obdiv a este tak iste aj do baru pre drink alebo pre jedlo.
@muchotrafka298 rozumiem Tvojmu pocitu. Ako žena sa cítim pri týchto "dámach" potupene. Nie je to normálne, osobne ma omnoho viac nadchne náznak nahoty so zachovaným kusom tajomna ako takmer kompletné menu naservírované na tanieri. A názor mužov? Všetci, s ktorými sme už toto rozoberali, to neschvaľujú. Ruší to, a áno, pozrú, ale cítia sa trápne. Za seba, pred svojou partnerkou. Nuda pláže pribúdajú, sú v mnohých turistických destináciách. Tam sa môžu adamiti a exhibicionisti plne vyžiť.
A ak si niekto myslí, že som škrata, čo nemá čo ukázať, nie. Len nie som vec, ani plagát, ani mäso slúžiace pôžitkom kadekoho. A nikdy neviete, s akým úmyslom a kto vás bude hore bez očumovať.
@muchotrafka298 Preboha tak to nie. Ja chcem max na lehatku čo najďalej od všetkých.
Ak si lahneš na brucho, nikoho to hádam z kľudu nevyvedie. Na tomto sme sa tu zhodli 😉
Ak budeš v hoteli/rezorte maximálne ťa prídu upozorniť aby si si vrch obliekla, nevyhodia ťa. A na tej verejnej pláži, tam sa naozaj drž v plavkách.
Ja by som osobne v moslimskej krajine chodila v plavkach, uz to je pre nich take na hrane, kedze ich zeny su vacsinou zahalene a personal je na 99 % muzsky. Mne by to bolo neprijemne, keby som vedela, ze ma tam ocumuju taketo persony.
@vanilkovazmrzka v hoteli je to ine, rovnako mas stvrte pre expatov a tam tiez je iny zivot ako mimo toho. Ale tak v hoteli na lehatku je to jedno. Na Maldives tiez iba ziadali nech tam ludia nebehaju nahi po tych castiach plaze pred bungalowom. Lebo vela ludi tam takto behalo. A uzivali si kdesi pod palmami
@evaachesa nudizmus ako taký je tam zakázaný. Veď je to moslimská krajina.
@1ryba Ty ked ides na dovolenku na Tahiti alebo do Polynezie ( kde sa nosia odhalene prsia non stop) tak by si hned z letiska isla hore bez? Aby si sa prisposobila miestnym? Tak isto to maju muslimky v EU. Ked su zahslene nikomu neublizuju a mne je to jedno
@1ryba Novidis a pritom jedinej ktorej tu nieje jedno co nosia muslimky na hlave si ty
@1ryba kludne sa aj na kolomaz rozlej mne to je ako spominam jedno

Ja som bola síce už vela rokov dozadu, viac ako 10. Boli tam teda aj rodiny s detmi a žena sa tam opalovala s holými umelymi prsiami v pohode. Je to tvoje rozhodnutie, ale všetci sme tam na ňu kukali ze wtf to akože fakt? Všetci uznali, že je to nevhodné a neslušné, ale samozrejme tvoja vec.