icon

K moru letecky s dieťaťom 2011

kiwinka
5. apr 2011

Ahojte maminy, tatinovia 🙂
minuly rok sme boli na Rhodose s 5 mesacnou dcerkou, bolo skvelo. tento rok 2011 chceme ist zas k moru letecky.najlepsie zaciatkom sezony ked este nie je az tak horuco.Nevieme vybrat destinaciu, favoritmi su vsak Grecko, Turecko, Spanielsko. POradme si navzajom 😀 !

juliett99
18. máj 2011

@kiwinka
moc dakujem za tvoje rady si zlata.
mne maly uz mliecko nepapa lebo mu nechuti. No stravu planujem aj ja vziat aspon daco. Vodicku si nebudem brat ale kanvicu hej mame taku malu.
Verim ze bude vsetko OK. Aj si davala nieco malej do lietadla?? Maly je sinter a neposedi tak sa bojim co bude robit v lietadle. 😝 Najlepsie by bolo ked by spinkal no to je len zelanie , ze ano.
My mame PP tak hadam sa nejako prestravujeme. Plienky brat nebudem iba tak na cestu aby sme sa pobalili.
Mozes mi este prosim ta napisat na ake lieky by som nemala zabudnut.
Chcela by som z malym ist aj na nejaky vylet myslis ze by plavbu lodou zvladol??
Vrelo dakujem . Mam tak trochu strach ze bude este chladne a mora si moc neuzijeme. Hmm asi som sa mala skor poradit 😉

libka1
19. máj 2011

@juliett99 a kedy idete? my ideme od 1.6. do lindos princess, my mame uz vacsiu slecnu, tak jedlo neriesime, a druhe sa este povezie v bruske tak bude jest to co ja 😀
lod by som asi este neriskovala.. nasa je tiez ziva ale v januari sme leteli do turecka a to spala skoro celu cestu a pritom sme mali este aj medzipristatie, tam sa vyhrala, vliezla naspat do lietadla a spala dalej, tak mozno ta aj ten tvoj prekvapi 🙂

aska
19. máj 2011

Baby nejdete niektora do Andaluzie (juh spanielska) ??

juliett99
19. máj 2011

@libka1 ahoj my ideme 7.6 do 17.6 vraj je to blizko Lindosu.
mozno sa uvidime ak by sme vybehli na vylet 😀
drzim palceky aby ste mali krasnu dovolenku a hlavne aby ste si to krasne uzili.
Som hlavne zvedava na reakciu maleho. David uz vieme ze sa boji a ze bude panikarit. Tak nejako to budeme musiet dve zenske poriesit 🙂

kiwinka
autor
20. máj 2011

@juliett99 my sme brali klasicky čípky panadol, nurofen, potom fenistil kvapky, kvapky do nosika, odsavatko soplikov, teplomer, nic take ma nenapada,, na zaludok keby nahodou ze smectu pouzit podla lekarnicky,,,,nic viac ma nenapada z liečikov...

ducci
20. máj 2011

@kiwinka no my sa chystam v july do danska k moru s malou - je tam chladnejsie ako na juhu (mala bude mat 4 mesiace).. dajte vediet, ako take male babetko znasaju to teplo... a co sa da v takom teple da robit.. lebo by som aj ja rada sla 🙂) niekam do teplych krajov... a este ako znasala mala lietadlo? dik

kiwinka
autor
20. máj 2011

@ducci uz som pisala vyssie, my sme boli s dcerkou na rhodose ked mala 5mesiacov, v lietadle spala tam aj spet!hajala v tieni na plazi, pit vela vody, caju, mozno este kojis....vsetko bolo lahke a jendoduche s tak malym deckom, len do toho! 🙂

zelmirka1
20. máj 2011

ja by som bola velmi opatrna ci letiet s malym babom, zazila som v lietadle velakrat problemy, ktore mali maminy s detickami, naplakali sa dost, lebo par mesacne babo sa este nevie prisposobit takej zmene, nevie vyrovnat tlak v usiach a aj vacsie pokial nespinka je mu dlho v lietadle. Nie je to pravidlo, su deti ktore to zvladaju bez problemov, ale ani lekari to nedporucaju takze treba zvazit vsetko, jasne ze rodicia chcu ist ku moru, ale pre babetko to nemusi byt idealne. Samozrejme kazdy sa rozhodne podla seba. 😉

kiwinka
autor
22. máj 2011

@zelmirka1 otazkou je, ako vies, ze tie deti plakali kvoli bolesti uškám? 🙂 my sme boli s 5mesacnou, spinkala ako anjelik, jedine deti, ktore robili bordel boli tak 5ročne a viac 🙂 ! ja mam dobru skusenost, ktoru som zazila, preto podporujem cestu lietadlom s malymi detickami. 😀

sisinka76
22. máj 2011

@kiwinka uplne s Tebou suhlaim 😉 minule leto sme tiez boli letecky na dovolenke, Risko mal 8 mesiacov, Samko skoro 4 a ten teda robil bordel, to jo, ale Risko uplna pohodicka, prespinkal alebo som ho kojila 🙂

juliett99
24. máj 2011

@kiwinka Moja dakujem za rady uz mam vsetko popisane a nabieham na lekarne xixix 😀 😀 no a co sa tyka toho letu tak tiez si myslim ze to je najvyhodnejsie ako ist s detmi k moru. Ja teda idem prvy krat s malym letecky. No nalietala som sa dost a vzdy v lietadle sme mali nejake deticky a pravda je taka ze skor vacsie deti robia bordel ako male a tie aj viac plakal 😒

kiwinka
autor
24. máj 2011

@juliett99 som rada, ze som pomohla 🙂 tak si uzite prijemnu dovolenku! 🙂 na Rhodos je velmi prijemny let, bez turbulencii, jedine, ze by bolo nieco ojedinele 🙂
krasne zazitky 🙂 !
a kludne napis este ked budes chciet 🙂

juliett99
24. máj 2011

@kiwinka dakujem aj vy si to uzite 🙂 my prideme a vy odchadzate 🙂
ak ma nieco napadne napisem dik

marse
24. máj 2011

Ahojte odporucam Kanarske ostrovy, idelane pocasie, zaidna extra horucava,mala nemala ani rok ked sme prvykrat tam leteli a let 5,5 hodin zvladla bravurne, turecko ma osobne nenatchlo, az na tie nakupy :D ... v grecku som nebola a španielsko je krasne ..pekne plaze... 🙂

ivush
26. máj 2011

My tiež zvažujeme dovolenku pri mori - dopravu letecky...ale veľmi ma odrádza jedna vec a to je doprava po prílete do letoviska. Zvyčajne ju cestovky riešia autobusom a to si neviem celkom reálne predstaviť - tlačiť sa na letisku v tej obrovskej trme-vrme s deckami do autobusu a následne ich udržať sedieť v autobuse nejakú pol hodinku či hodinku na mieste....Ako ste to riešili vy ?

maximilian
26. máj 2011

@marse kde ste boli na kanárskych? ja zvažujem Fuerteventuru

kiwinka
autor
27. máj 2011

@ivush my ideme 2:40 let na Krétu a z letiska este 65km na hotel co je aspon dalsia hodinka a pol 🙂
to bude pohodaaa, ved kopec ludi s detmi cestuje 🙂

daikas
30. máj 2011

maminky ktore ste absolvovali dovolenku pri mori letecky s dietatkom, ktore uz papa prikrmi, viete poradit ako na vec? brali ste do kufra vyzivu v skle?

mishelle5
1. jún 2011

@kiwinka ahoj Kiwinka môzem sa opytat ze kedy idete na kretu??? ja by osm tiez chcela ist 15.6. na hotel Katrin...velmi sa mi tam páči aj prostredie pre detičky .... máte o par mesiačikov menej ako my....ale prvy krat pôjdem niekde s malou a strasne sa bojím, aby mi tam nedostala teploty lebo neviem či sa jej nerežá posledné stoličky, alebo či nam neochorie.. :(.... asi by som nemala tka mysliet aby som to neprivolala ze?? ides daco brat na stravu ci tam sa bude dat vybrat nieco??chceme all inclusiv....bola by som velmi rada keb yis mi dala nejaké uzitočné rady 🙂) dakujem

kiwinka
autor
2. jún 2011

@mishelle5 do hotela Katrin sa ide cez miestnu komunikaciu, alebo podchodom, nevadi Ti to?
mne by to vadilo s deckom sa trepat cez cestu ... 🙂tym padom to nebude ani sukromna plaz ...
no je to na tebe.

mishelle5
2. jún 2011

@kiwinka faaaakt??t os om nevedela...sa mi pacilo ze to nie je velky komplex a pre deticky ze m,aju ihrisko a bazenik a podobne....no musim to est poriadne popozerať 🙂) mozno vyberieme nieco ine

kiwinka
autor
2. jún 2011

@mishelle5 neviem kolko chces investovat do dovolenky,,,
a ak mozem doporucit 3 hviezdicky su na grécko málo... niekedy aj 4. hovorim z vlastnej skusenosti a vlastne aj v CK to potvrdia...
Turecko 4 hviezdy a Grecko 4 hviezdy je rozdiel...🙂

mishelle5
2. jún 2011

@kiwinka noooo tak do 600 eur by to mohlo byt.....idem hladat nieco druhe.... Aqualis bella Beach sa mi pači čo som teraz pozerala 🙂),

kiwinka
autor
2. jún 2011

@mishelle5 http://tiptravel.sk/dovolenka/kefalonia/kefalon...
nam ponukali ako rodinny hotel toto, kukni si to 🙂

kiwinka
autor
2. jún 2011

@mishelle5 SATUR ma vela babyhotelov , kukni tam. aj FIRO ma daco .

mishelle5
2. jún 2011

@kiwinka velmi pekne...ale chyba mi tam nejaké ihrisko pre deti.....ci je tam nieco???lebo na foto nevidím

kiwinka
autor
2. jún 2011

@mishelle5 no snad tam daco take je ked je to akoze rodinny hotel 🙂
je to sice za 700 eur ale je to 11dni a to je naozaj slusna cena s poplatkami 4.5 hviezdicky na osobu!
no treba pokukat a dobre vybrat no.

mishelle5
2. jún 2011

@kiwinka to jo este to poriadne popozerame 🙂)) a budem pozerat teda 4 * 🙂

marse
4. jún 2011

@maximilian presne tam sme boli, presnejsie v oblasti Morro Jable... hotel sunrise jandia resort.. krasa odporucam 😉

mata1976
5. jún 2011

ahojte, mi sme boli min.rok v juni na Malorke (Cala Mandia) ked Emmuska mala 11 mesiacov, zvladla vsetko na 1-ku. O tyzden letime na Rhodos (Lindos Princess), to uz bude mat skoro 2...Mame all inclusiv ale neviem co so stravou pre nu? Hlavne co s mliekom, strasne ho ma rada tak neviem, ci zobrat nejake susene 😅 😅 😅