K moru letecky s dieťaťom 2011
Ahojte maminy, tatinovia 🙂
minuly rok sme boli na Rhodose s 5 mesacnou dcerkou, bolo skvelo. tento rok 2011 chceme ist zas k moru letecky.najlepsie zaciatkom sezony ked este nie je az tak horuco.Nevieme vybrat destinaciu, favoritmi su vsak Grecko, Turecko, Spanielsko. POradme si navzajom 😀 !
@juliett99 a kedy idete? my ideme od 1.6. do lindos princess, my mame uz vacsiu slecnu, tak jedlo neriesime, a druhe sa este povezie v bruske tak bude jest to co ja 😀
lod by som asi este neriskovala.. nasa je tiez ziva ale v januari sme leteli do turecka a to spala skoro celu cestu a pritom sme mali este aj medzipristatie, tam sa vyhrala, vliezla naspat do lietadla a spala dalej, tak mozno ta aj ten tvoj prekvapi 🙂
Baby nejdete niektora do Andaluzie (juh spanielska) ??
@libka1 ahoj my ideme 7.6 do 17.6 vraj je to blizko Lindosu.
mozno sa uvidime ak by sme vybehli na vylet 😀
drzim palceky aby ste mali krasnu dovolenku a hlavne aby ste si to krasne uzili.
Som hlavne zvedava na reakciu maleho. David uz vieme ze sa boji a ze bude panikarit. Tak nejako to budeme musiet dve zenske poriesit 🙂
@kiwinka no my sa chystam v july do danska k moru s malou - je tam chladnejsie ako na juhu (mala bude mat 4 mesiace).. dajte vediet, ako take male babetko znasaju to teplo... a co sa da v takom teple da robit.. lebo by som aj ja rada sla 🙂) niekam do teplych krajov... a este ako znasala mala lietadlo? dik
ja by som bola velmi opatrna ci letiet s malym babom, zazila som v lietadle velakrat problemy, ktore mali maminy s detickami, naplakali sa dost, lebo par mesacne babo sa este nevie prisposobit takej zmene, nevie vyrovnat tlak v usiach a aj vacsie pokial nespinka je mu dlho v lietadle. Nie je to pravidlo, su deti ktore to zvladaju bez problemov, ale ani lekari to nedporucaju takze treba zvazit vsetko, jasne ze rodicia chcu ist ku moru, ale pre babetko to nemusi byt idealne. Samozrejme kazdy sa rozhodne podla seba. 😉
@zelmirka1 otazkou je, ako vies, ze tie deti plakali kvoli bolesti uškám? 🙂 my sme boli s 5mesacnou, spinkala ako anjelik, jedine deti, ktore robili bordel boli tak 5ročne a viac 🙂 ! ja mam dobru skusenost, ktoru som zazila, preto podporujem cestu lietadlom s malymi detickami. 😀
@kiwinka Moja dakujem za rady uz mam vsetko popisane a nabieham na lekarne xixix 😀 😀 no a co sa tyka toho letu tak tiez si myslim ze to je najvyhodnejsie ako ist s detmi k moru. Ja teda idem prvy krat s malym letecky. No nalietala som sa dost a vzdy v lietadle sme mali nejake deticky a pravda je taka ze skor vacsie deti robia bordel ako male a tie aj viac plakal 😒
Ahojte odporucam Kanarske ostrovy, idelane pocasie, zaidna extra horucava,mala nemala ani rok ked sme prvykrat tam leteli a let 5,5 hodin zvladla bravurne, turecko ma osobne nenatchlo, az na tie nakupy :D ... v grecku som nebola a španielsko je krasne ..pekne plaze... 🙂
My tiež zvažujeme dovolenku pri mori - dopravu letecky...ale veľmi ma odrádza jedna vec a to je doprava po prílete do letoviska. Zvyčajne ju cestovky riešia autobusom a to si neviem celkom reálne predstaviť - tlačiť sa na letisku v tej obrovskej trme-vrme s deckami do autobusu a následne ich udržať sedieť v autobuse nejakú pol hodinku či hodinku na mieste....Ako ste to riešili vy ?
@marse kde ste boli na kanárskych? ja zvažujem Fuerteventuru
maminky ktore ste absolvovali dovolenku pri mori letecky s dietatkom, ktore uz papa prikrmi, viete poradit ako na vec? brali ste do kufra vyzivu v skle?
@kiwinka ahoj Kiwinka môzem sa opytat ze kedy idete na kretu??? ja by osm tiez chcela ist 15.6. na hotel Katrin...velmi sa mi tam páči aj prostredie pre detičky .... máte o par mesiačikov menej ako my....ale prvy krat pôjdem niekde s malou a strasne sa bojím, aby mi tam nedostala teploty lebo neviem či sa jej nerežá posledné stoličky, alebo či nam neochorie.. :(.... asi by som nemala tka mysliet aby som to neprivolala ze?? ides daco brat na stravu ci tam sa bude dat vybrat nieco??chceme all inclusiv....bola by som velmi rada keb yis mi dala nejaké uzitočné rady 🙂) dakujem
@mishelle5 http://tiptravel.sk/dovolenka/kefalonia/kefalon...
nam ponukali ako rodinny hotel toto, kukni si to 🙂
@maximilian presne tam sme boli, presnejsie v oblasti Morro Jable... hotel sunrise jandia resort.. krasa odporucam 😉
ahojte, mi sme boli min.rok v juni na Malorke (Cala Mandia) ked Emmuska mala 11 mesiacov, zvladla vsetko na 1-ku. O tyzden letime na Rhodos (Lindos Princess), to uz bude mat skoro 2...Mame all inclusiv ale neviem co so stravou pre nu? Hlavne co s mliekom, strasne ho ma rada tak neviem, ci zobrat nejake susene 😅 😅 😅

@kiwinka
moc dakujem za tvoje rady si zlata.
mne maly uz mliecko nepapa lebo mu nechuti. No stravu planujem aj ja vziat aspon daco. Vodicku si nebudem brat ale kanvicu hej mame taku malu.
Verim ze bude vsetko OK. Aj si davala nieco malej do lietadla?? Maly je sinter a neposedi tak sa bojim co bude robit v lietadle. 😝 Najlepsie by bolo ked by spinkal no to je len zelanie , ze ano.
My mame PP tak hadam sa nejako prestravujeme. Plienky brat nebudem iba tak na cestu aby sme sa pobalili.
Mozes mi este prosim ta napisat na ake lieky by som nemala zabudnut.
Chcela by som z malym ist aj na nejaky vylet myslis ze by plavbu lodou zvladol??
Vrelo dakujem . Mam tak trochu strach ze bude este chladne a mora si moc neuzijeme. Hmm asi som sa mala skor poradit 😉