icon

K moru letecky s dieťaťom 2011

kiwinka
5. apr 2011

Ahojte maminy, tatinovia 🙂
minuly rok sme boli na Rhodose s 5 mesacnou dcerkou, bolo skvelo. tento rok 2011 chceme ist zas k moru letecky.najlepsie zaciatkom sezony ked este nie je az tak horuco.Nevieme vybrat destinaciu, favoritmi su vsak Grecko, Turecko, Spanielsko. POradme si navzajom 😀 !

kiwinka
autor
13. júl 2011

@kwetinka1 ako sa volal ten hotel a kde v grecku to bolo???

ivush
17. júl 2011

@jasterica ahojko, Ty si tu nedávno spomínala, že v Turkey ste boli niekoľkokrát takže tie resorts už trošku poznáš....ktorý hotel ste si teda vybrali pre dovolenku už aj s dcérkou ?

kaia
17. júl 2011

@ivush, my sme sa pred tyzdnom vratili z Alba Queen hotela zo strediska Colakli 😎. Vyborny hotel so super sluzbami a naozaj velmi vhodny pre deti. Pristup do mora, pieskova plaz, detsky program + bazenik, skratka super!

jasterica
21. júl 2011

ivush,ideme do hotela lara beach v stredisku lara blizko antalye🙂
http://www.booking.com/hotel/tr/lara-beach.sk.h...

ivush
21. júl 2011

Na hotel Lara beach som citala velmi dobre referencie....vy ste si ho bookovali individualne + zvlast letenky alebo niektora slivenska cestovka ho ma v ponuke ?

pralinka25
21. júl 2011

baby ako je to s batozinou pre dieta?
maly ma rok ma narok na nejaku batozinu? alebo kila navyse? alebo ho musim dokazat zbalit v ramci nasej batoziny a vmestit do nasich povolenych kil?

kiwinka
autor
22. júl 2011

@pralinka25 maly este nema narok na vlatsnu batozinu / v lietadle nema vlastne miesto, ale sedi ti na kolenach /. to znamena , musis ho zbalit do vasich kíl .
od 2r. uz je povinne zakupit miestenku pre dieta a vtedy vznika uz samozrejme aj právo na vlastnu batozinu 🙂

pralinka25
22. júl 2011

@kiwinka jej dakujem za odpoved. hehe no tak to si asi ja zbalim len nohavicky a zbytok zaberie krpec 😀 s jeho hrackami a plienkami 😝

kiwinka
autor
23. júl 2011

@pralinka25 a kam to letíte? 🙂
neboj zmestite sa,,, my sme mali limit 15lik na osobu,,,, a to je fakt malo,, zmestili sme sa.. ina spolocnost ma limit 20kg na hlavu, co uz je lepsie...
ale letne veci su male, tenke,,,zmestite sa... my sme mali vela jedla pre dceru , takze pol kufra ak ne viac len jedlo 🙂)))a nadvahu sme mali +3kilá a v pohodeee,,nikto z toho nic nerobi 🙂))

pralinka25
23. júl 2011

@kiwinka no asi Turecko. chceme last takze este to neni uplne iste ale najpravdepodobnejsia destinacia.
hej aj my berieme este pre maleho jedlo. a plienky asi dokupim tam. my musime vliect este aj nocnik :-/ sa mi inde nevykaka ani za svet. bude veselooooo. no ale snad sa do limitu zmestime. mas pravdu letne veci su male tenke. 🙂

kiwinka
autor
23. júl 2011

@pralinka25 este aj nočnik? fuuuha,,no snad nejaky maly cestovny kupte haha 🙂 neviem si predstavit balit este aj nocnik 😀 😀 😀

pralinka25
23. júl 2011

@kiwinka ale mame taky maly nastastie 😀 no som necakala ze ho to tak skoro chyti. 😅

kiwinka
autor
23. júl 2011

@pralinka25 ale ono je to skvele, ze chce nočník! 🙂
akurat na cestovanie lietadlom trosku neprakticke,,ale v pohodeeee, zvladate 🙂))

pralinka25
23. júl 2011

no jo. sme si robili srandu ze keby sme sli na turu s batohom tak miesto esusu by sa nam tam hompalal maleho nocnik 😀 ja som to vyskusala ked mal pol roka len tak zo srandy lebo sa s nim stale hraval a on sa s nim tak zzil sam ako keby k nemu patril odjakziva.
sak hovorim ze mne sa do kufra zmestia asi len nohavicky hehe.

lenka0283
23. aug 2011

Prosim vas ako to je s malym babatkom.My chceme ist na dovolenku mala ma 7 mes...a teda neviem ako ona plati..ci to ma zdarma alebo plati iba letenku ? dakujem

kiwinka
autor
25. aug 2011

@lenka0283 plati len priplatky okolo 50eur, viac nie

sakura77
25. aug 2011

@lenka0283 ano,len nejaky infant poplatok je tam,okolo 50eur,samozrejme s tym ze leti s maminou na jednej sedacke 😉 ale letusky su ustretove a vacsinou ak nie je uplne do posledneho miesta obsadene tak vas posadia vedla jedneho prazdneho,takze v poho 😉 🙂

boczova
3. sep 2011

zdravím !!!!!odporúčame hotel KOTVA v bulharsku ,je tam krásne hlavne pre deti.ozaj krásny hotel. 😎

boczova
3. sep 2011
ajkaag
3. sep 2011

ahoj @jasterica, citam ze ste mali v plane lara beach, boli ste uz? ako bolo? my sa tam chystame o tyzden tak zacinam chytat cestovnu horucku 😅

pralinka25
4. sep 2011

ahojte. tak vratili sme sa z dovolenky. maly zvladol cestu uplne v pohode. nespal sice ani minutu ani pocas jednej cesty ale tie 2 a pol hodky sa t dalo zvladnut ho zabavit.

takze nebojte sa letu. maly sedel akoze s nami ale presne ako pise sakura aj nam dovolili obsadit prazdne sedadlo takze sme sa netlacili.
@kiwinka tak aj nocnik s nami letel a este sme mali aj podvahu na kufroch 😀

jasterica
14. okt 2011

@ajkaag perfisne bolo,radi by sme si to zopakovali)))

syla
31. okt 2011

@jasterica chcem sa opýtať, tie hipp-ky a výživky ste na dovolenku brali klasické v skleneneých pohárikoch? Alebo je aj nejaká ľahšia alternatíva?

katy1979
31. okt 2011

@syla uz sa z viacerych druhov robia aj v plastovych obaloch

syla
31. okt 2011

@katy1979 no musím to pozrieť, ďakujem

syla
31. okt 2011

ako ste pripravovali domácu detskú stravu na cesty? sterilizovali ste do pohárikov??

macaimac
10. jan 2012

@kiwinka Ahoj, chcela by som sa opytat na Tvoje skusenosti s dovolenkou na Rhodose. Mame takmer dvojrocneho krpca, s ktorym chceme ist prvykrat k moru, tiez na Rhodos. Len mam par otazok... V hoteloch vacsinou tecie uzitkova voda, od znamych viem, ze strava v nasom hoteli bude nic moc, cize maleho prestravujeme viac menej na kupovanych Hippkach, bananoch, kupovanych dzusoch, vode a podobne. Dostat Hippky aj tam alebo to mam radsej brat z domu? Desim jeho sa hnaciek z miestnej stravy ☹

kiwinka
autor
10. jan 2012

@macaimac ja som brala pre malu vsetko vlastne,,a davala vseko moje z domu... tam sme kupili iba vodu balenu...
ale zo skusenosti viem, ze dostat tam vselico, aj vyzivky, neviem ci zrovna HIPP ale nejake hej, aj jogurty, pudingy,vsetko,,,,
ale ja som s ana to nespoliehala a mala som vsetko svoje...

macaimac
10. jan 2012

@kiwinka velmi pekne dakujem za rychlu odpoved 🙂
ja sa tiez radsej budem spoliehat na nase overene prikrmy. A malinka to znasala bez zdravotnych problemov? Bojim sa hnacky...

emogeon
10. jan 2012

@macaimac to uz mas velkeho maleho 🙂 .. nasa mala zacala poriadne jest prave na dovce....ovocie, salaty, syry jogurty, ryby a tak to byva snad v kazdom hoteli.... my aj ked mama AI tak vodu si kupujeme vzdy...
hnacky sa nemusis obavat grecko nie je exotika