icon

Kam bezpečne cestovať autom s neplavcami k moru?

27. mar 2025

Ahojte, chystame sa prvykrat s detmi k moru. Jedno dieta a aj ja sme neplavci. Kedze ideme prvykrat, chceli by sme ist co najblizsie. Potesila by teplejsia voda, nie moc preludnena destinacia a pozvolny vstup do mora(dlho plytcina kvoli neplavcovi). Dakujem za kazdy tip.🙏🥰

olga_hurajova
27. mar 2025

Pozri si Grado - Taliansko. Piesková pláž, veľmi dlhý a pozvoľný vstup do mora (väčšina pláži máš viac aj 100m od pevniny stále 1m hlbokú vodu). Neviem kedy chcete ísť ale my tam chodíme máj-jún a v tomto čase tam nie je nikdy veľa ľudí. Je to 6 hodín z Bratislavy

emka530
Odpoveď bola odstránená
chrobak7
27. mar 2025

Autom - sever Talianska. Okolie Benátok (len nie samotné Benátky). Napr. Lignano, Bibione, Lido di Jesolo ... až po Rimini. Piesková pláž, dlho plytké more - nemáš šancu sa utopiť, ani keby si chcela. Plno ubytovacích zariadení. Od mája do septembra. More na začiatku sezóny trochu chladnejšie, ale čím ďalej, tým teplejšie. Na prelome augusta a septembra môže mať aj 26-28 °C.

autor
27. mar 2025

Dakujem🥰pogooglim😍👍

zuzubb007
27. mar 2025

Určite sever Talianska, Lignano, Bibione, Caorle, Lido di Jesolo, Lido di Skaci a podobne bola som všade a voda nizucka na sedenie a velmi dlho voda po pás, teplé more a blízko všetko, a lacno

natalka13
27. mar 2025

sever IT ale preludnene to bude. hlavne cez prazdniny a hlavne v auguste.

janettdamian
27. mar 2025

@emka530 poprosím IP

emka530
Odpoveď bola odstránená
simona1998
27. mar 2025

@zuzubb007
@natalka13 baby minule som sa ojebabrala .. išli sme do Rimini a max hĺbka mi bola po pas :D bola som z toho nešťastná .. je tam niekde nejaké mesto /miesto kde je plytko , ale ďalej aj hlbšia voda ? 🙂

zuzubb007
27. mar 2025

@simona1998 ja som všade vždy kde bola tak na začiatku je pár metrov nízka a potom hlboká kde nedotiahnes, však sa tam všade požičiavajú loďky a už 50 metrov je hlboká voda komplet všade kde som bola

katrinka8
27. mar 2025

Skús pozrieť tuto v skupine, je tu toho požehnane naozaj:
https://www.modrykonik.sk/group/7606/detail/
Odporúčam Caorle, je to aj historické mestečko - jediné z týchto tu na severe. Ubytovanie v mestečkách Caorle, Bibione, Lido di Jesolo... pozrite cez talianske agentúry. Napríklad www.lampo.it Funguje to tam inak ako v Chorvátsku, apartmány sa prenajímajú cez agentúry. Ak by ste si vybrali Lignano, tak tam potom cez www.lignano.it .

natalka13
27. mar 2025

@simona1998 je ale musis slapat, niekde aj 200m.
ak chces krasne more chod kalabria, puglia

tairyx
27. mar 2025

Chorvátsko Nin, pre malicke deti Medulin na Istrii

evkakoll
27. mar 2025

@emka530 Napisala by si mi prosim viac info. My sa chystame toto leto na Sardiniu.

emka530
Odpoveď bola odstránená