Kam bezpečne cestovať autom s neplavcami k moru?
Ahojte, chystame sa prvykrat s detmi k moru. Jedno dieta a aj ja sme neplavci. Kedze ideme prvykrat, chceli by sme ist co najblizsie. Potesila by teplejsia voda, nie moc preludnena destinacia a pozvolny vstup do mora(dlho plytcina kvoli neplavcovi). Dakujem za kazdy tip.🙏🥰
Autom - sever Talianska. Okolie Benátok (len nie samotné Benátky). Napr. Lignano, Bibione, Lido di Jesolo ... až po Rimini. Piesková pláž, dlho plytké more - nemáš šancu sa utopiť, ani keby si chcela. Plno ubytovacích zariadení. Od mája do septembra. More na začiatku sezóny trochu chladnejšie, ale čím ďalej, tým teplejšie. Na prelome augusta a septembra môže mať aj 26-28 °C.
Dakujem🥰pogooglim😍👍
Určite sever Talianska, Lignano, Bibione, Caorle, Lido di Jesolo, Lido di Skaci a podobne bola som všade a voda nizucka na sedenie a velmi dlho voda po pás, teplé more a blízko všetko, a lacno
sever IT ale preludnene to bude. hlavne cez prazdniny a hlavne v auguste.
@emka530 poprosím IP
@simona1998 ja som všade vždy kde bola tak na začiatku je pár metrov nízka a potom hlboká kde nedotiahnes, však sa tam všade požičiavajú loďky a už 50 metrov je hlboká voda komplet všade kde som bola
Skús pozrieť tuto v skupine, je tu toho požehnane naozaj:
https://www.modrykonik.sk/group/7606/detail/
Odporúčam Caorle, je to aj historické mestečko - jediné z týchto tu na severe. Ubytovanie v mestečkách Caorle, Bibione, Lido di Jesolo... pozrite cez talianske agentúry. Napríklad www.lampo.it Funguje to tam inak ako v Chorvátsku, apartmány sa prenajímajú cez agentúry. Ak by ste si vybrali Lignano, tak tam potom cez www.lignano.it .
@simona1998 je ale musis slapat, niekde aj 200m.
ak chces krasne more chod kalabria, puglia
Chorvátsko Nin, pre malicke deti Medulin na Istrii

Pozri si Grado - Taliansko. Piesková pláž, veľmi dlhý a pozvoľný vstup do mora (väčšina pláži máš viac aj 100m od pevniny stále 1m hlbokú vodu). Neviem kedy chcete ísť ale my tam chodíme máj-jún a v tomto čase tam nie je nikdy veľa ľudí. Je to 6 hodín z Bratislavy