icon

Kam cestovať na poznávací výlet v marci?

Včera o 19:49

Keby ste si mali vybrať, kam by ste išli na týždeň koncom marca? Ako single, doprava len lietadlá, vlaky, autobusy, peši… žiadne vylihovanie na pláži, skôr poznávačka a určite nie organizovaný zájazd a určite mimo Slovenska a okolitých krajin.
Krajina, región, mesto. Cena tak do 3 000 €. Ďakujem.

anonym_d20620
Včera o 19:55

Cyprus, Madrid, Valencia, Barcelona, Porto, Madeira

janinah
Včera o 20:00

Andaluzia

anonym_78512e
Včera o 20:15

@anonym_autor my ideme na Gran Canariu

jenn7
Včera o 22:02

Rozpocet mas luxusny. Ja milujem Spanielsko, takze volba by bola jasna. Malaga, Valencia, Lanzarote, Gran Canaria….uff vedela by som si uzit😄

anonym_c775ac
Včera o 22:34

Ja by som šla viac do exotiky, len to by chcelo aj dlhší čas ako týždeň.

tenerifka
Včera o 22:56

@anonym_autor ja by som isla na plavbu po Nile na nejakej fajnovejsej lodi, marec je idealny mesiac

elenajezova
Dnes o 05:02

Zanzibar

elenajezova
Dnes o 05:03

Ale to je 12 dní...

elenajezova
Dnes o 05:04

Cena 1950 tuším plus vstupy, suveníry, obedy...do 3000 sa to určite zmestí. Cez CK DAKA.

marca12
Dnes o 06:05

Lanzarote, Andaluzia, Gran Canaria, Tenerife alebo s takym rozpoctom kludne aj Skandinavske krajiny.

muchotrafka298
Dnes o 06:59

Ja som bola v marci v Lisabone. Za tyzden pozries mesto a vies sa pohodlne vlakmi prepravit aj po okoli. Tak isto je fajn aj Madrid. Pokial si nechces prenajimat auto, tak by som vylucila Madeiru a Azory. Vyssie spominane Porto nie je na 7 dni, ak nechces ist do vinarstiev v udoli rieky Douro (chodi sa tam v lete a na jesen). To prejdes za vikend a jedina zaujimava vec v okoli je mesto Braga.

lentakyterapeut
Dnes o 07:43

Za 3000 solo otocis aj Ameriku. Takze je uplne jedno kam

anonym_d18541
Dnes o 08:28

ja by som sla do Ciny