Kam cestovať na poznávací výlet v marci?
Keby ste si mali vybrať, kam by ste išli na týždeň koncom marca? Ako single, doprava len lietadlá, vlaky, autobusy, peši… žiadne vylihovanie na pláži, skôr poznávačka a určite nie organizovaný zájazd a určite mimo Slovenska a okolitých krajin.
Krajina, región, mesto. Cena tak do 3 000 €. Ďakujem.
Andaluzia
@anonym_autor my ideme na Gran Canariu
Rozpocet mas luxusny. Ja milujem Spanielsko, takze volba by bola jasna. Malaga, Valencia, Lanzarote, Gran Canaria….uff vedela by som si uzit😄
Ja by som šla viac do exotiky, len to by chcelo aj dlhší čas ako týždeň.
@anonym_autor ja by som isla na plavbu po Nile na nejakej fajnovejsej lodi, marec je idealny mesiac
Zanzibar
Ale to je 12 dní...
Cena 1950 tuším plus vstupy, suveníry, obedy...do 3000 sa to určite zmestí. Cez CK DAKA.
Lanzarote, Andaluzia, Gran Canaria, Tenerife alebo s takym rozpoctom kludne aj Skandinavske krajiny.
Ja som bola v marci v Lisabone. Za tyzden pozries mesto a vies sa pohodlne vlakmi prepravit aj po okoli. Tak isto je fajn aj Madrid. Pokial si nechces prenajimat auto, tak by som vylucila Madeiru a Azory. Vyssie spominane Porto nie je na 7 dni, ak nechces ist do vinarstiev v udoli rieky Douro (chodi sa tam v lete a na jesen). To prejdes za vikend a jedina zaujimava vec v okoli je mesto Braga.
Za 3000 solo otocis aj Ameriku. Takze je uplne jedno kam

Cyprus, Madrid, Valencia, Barcelona, Porto, Madeira