icon

Kam chodíte k moru na Vianoce?

26. aug 2022
Strana
z3
pharma
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
26. aug 2022

ja nikam, Vianoce trávim doma, ale môžeš skúsiť Kubu, Dominikánsku republiku, Maledivy

heidy222
26. aug 2022

Raz som bola tesne pred vianocami v Izraeli, navštívili sme Jeruzalem, Eilat a mŕtve more, tam sme sa aj kúpali

bessie12
26. aug 2022

Nikam nechodim. Priatel by nezniesol vysoke teploty este aj v zime. Ma dost, ked je leto. Ale keby bolo na mne, tak by som niekam isla. Zimu neznasam.

missdiva
26. aug 2022

Milujem vsetky 4 rocne obdobia, a v zime sneh takze v zime chodime hlavne do zimnych destinacii. Skandiavia je pre mna super! Polarna ziara, krasne vianocne trhy a sneh ako z rozpravky.
Ale vela krajin z azie a karibik su v zime fajn pre ludi, kt chcu vypadnut do tepla.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evica17
26. aug 2022

Juhoafrická republika,Durban,Capetown .zanzibar, Madagaskar.

tenerifka
26. aug 2022

Cez cestu cca 7 minut peso....

janka1011
26. aug 2022

Ani by ma nehlo sa cez vianoce niekam trepať, ani keby mi zato zaplatili! Celý rok sa na vianoce teším a nepokazím si ich dákym morom 😉

83lenka83
26. aug 2022

My sme boli tesne pred vianocami v las vegas. Bolo to prečačkané, prezdobene, všade vianočne pesničky ale mne sa tento gýč na vianoce páči, takže na to spomínam rada.

derdia
26. aug 2022

My chodime na Meldivy, Bora Bora, ale najlepsiebolo na Barbadose😊😊😊😆😆😆😆

heni79
26. aug 2022

Prečo na Vianoce k moru? 🤔 Nevidím dôvod. Nikdy mi to ani nenapadlo. Vianoce sú u nás o rodine a tú máme doma. Áno, radu nemám. Len by som rada vedela tú motiváciu.

jaskolka
26. aug 2022

Pre mňa sú Vianoce klasika rodinný sviatok, a k tomu patrí zima, sneh, koledy, trhy, stromček, medovníky, darčeky, takže more vtedy nehrozí, vôbec by to nemalo atmosféru.

mtnns
26. aug 2022

Pýtaš sa na more, ale Tatry na Vianoce je nádhera nevymenila by som za žiadne more na svete... Takze nikam 😜

onedaynick
26. aug 2022

Ja milujem diskusie na MK 🙂 Opytas sa jedno, dostanes odpovede k veci, a potom uplne od temy, lebo si niekto potrebuje rypnut 🙂 Lebo iba s rodinou musis byt s koledami a varenym vinom na vianocnom trhu, uz exotika s rodinou, boze chran!

lienockamalicka
26. aug 2022

O tom case hockde k rovniku, kedze tam zacina sezona 🙂

zafir01
26. aug 2022

Tiež uvažujeme, že začneme chodiť do tepla v zime.. Cez vianočné prázdniny ma muž 3 týždne voľno, a aj deti majú prázdniny.
Mne príde divne sa trepať niekam k moru do tepla, keď aj tu máme 38 stupňov a bazén na záhrade. Navyše v lete mame aj viac práce. A ak ideme mimo domu, skôr ideme do hôr sa trochu schladiť.

Takže si tiež rada prečítam odpovede.
@tenerifka ale počasie mávate na kanaroch? Sú veľké rozdiely v jednotlivých ostrovoch? Netreba nám 35 stupňov. Ale taky ideál 25 max 30 by som uvítala 🙈

zuzinka888
26. aug 2022

@onedaynick tak niekto povazuje za rodinu aj rodicov,svokrovcov, a aj surodencov s ich rodinami. Preto ten vyraz - rodinny a nie iba deti a manzel✌. Za mna na Vianoce nie, tie by som stravila s RODINOU. No taky Silvester uecite ano. Ale € nas nepustia takze len z leta do vacsieho leta do Egypta😜

melanta
26. aug 2022

Štedrý deň trávime s rodičmi a súrodencami. Vždy. Ale Silvester mimo zimy už áno. Tento rok od 27.12. Mexiko.

olimuc
26. aug 2022

Az na Silvestra smer Barcelona, kedysi Ecuador a odtial obehat vsetkych znamych, vylet do dzungle … Momentalne €, Corona a male dieta nepustia … minule roky sa kupali len take otuzilejsie alebo ozratejsie narody ako anglicania … nam stacilo vliezt do vody trochu nad kolena myslim, ze bolo okolo 18-22 stupnov cez den.

heni79
26. aug 2022

@onedaynick Podľa odpovede @zuzinka888 si upravila pôvodný príspevok. Tak, aby si zostala "chrumkavá".

heni79
26. aug 2022

A ešte k téme. Nie každá rodina má počas Vianoc voľno.

slniecnica
26. aug 2022

@heni79 moja kamarátka s rodinou, vždy počas vianočných sviatkov chodia k moru a vrátia sa až po Novom roku. Niekomu to tak vyhovuje, nech každý strávi vianočné sviatky tak, ako sám uzná za vhodné 😊 Oni celá rodina veľmi milujú leto, neznášajú zimné odbodie. Proste každý je iný. Ja som opak nich. 😊

tora23
26. aug 2022

@heni79 lol medzi príspevkom od @onedaynick a @zuzinka888 je 28 minút rozdiel, to by jej už nedovolilo upraviť príspevok, nehovoriac o tom, že by to bola jej vec. A žiadny z tvojich príspevkov nieje k téme, len tu vnucujes svoj názor ako tráviť sviatky. Téma je kam ísť k moru.

slniecnica
26. aug 2022

Zasa na jednej strane tora23 má pravdu. Téma je, kam ísť k moru. 😊

onedaynick
Autor odpoveď zmazal
onedaynick
26. aug 2022

@heni79 coo? Aka chrumkava? poslala som prispevok, umyla kupelnu, zachod a kuchynu, dala prat a poliala som kvety 🙂 vratim sa sem a citam..aka uprava? Ja som inak dost vyrovnana sama so sebou, nemusim suhlasit s vacsinou.

onedaynick
26. aug 2022

@heni79
@jaskolka to je skvele, a uzite si to. ale tema je o inom. neskumajte, PRECO niekto chce stravit Vianoce inde, je to len jeho/jej vec, ak mozete poradit, piste 🙂
K teme - my sa chystame do Thajska. 45 Vianoc som stravila klasicky, slovensky 🙂 46. stravim v teple v mori.A bude to zazitok aj pre rodinu, ktora ide s nami. A ano, aj medovniky si povesiame na palmy 🙂

dyala1067
26. aug 2022

Karibske ostrovy maju cez Vianoce sezonnu, ale mne napriklad chyba vianocna atmosfera v teple, nemam pred vianocami ten pocit sviatkou ako na SVK. Ale teda teplo je a kupeme sa.

jaskolka
26. aug 2022

@onedaynick ok, sa sa odpovedať aj takto. Na Vianoce nechodíme k moru nikde.
Aj to je odpoveď. (Kam chodíte? Nikam)

Strana
z3