Kam chodíte k moru na Vianoce?
ja nikam, Vianoce trávim doma, ale môžeš skúsiť Kubu, Dominikánsku republiku, Maledivy
Raz som bola tesne pred vianocami v Izraeli, navštívili sme Jeruzalem, Eilat a mŕtve more, tam sme sa aj kúpali
Nikam nechodim. Priatel by nezniesol vysoke teploty este aj v zime. Ma dost, ked je leto. Ale keby bolo na mne, tak by som niekam isla. Zimu neznasam.
Milujem vsetky 4 rocne obdobia, a v zime sneh takze v zime chodime hlavne do zimnych destinacii. Skandiavia je pre mna super! Polarna ziara, krasne vianocne trhy a sneh ako z rozpravky.
Ale vela krajin z azie a karibik su v zime fajn pre ludi, kt chcu vypadnut do tepla.
Juhoafrická republika,Durban,Capetown .zanzibar, Madagaskar.
Cez cestu cca 7 minut peso....
Ani by ma nehlo sa cez vianoce niekam trepať, ani keby mi zato zaplatili! Celý rok sa na vianoce teším a nepokazím si ich dákym morom 😉
My sme boli tesne pred vianocami v las vegas. Bolo to prečačkané, prezdobene, všade vianočne pesničky ale mne sa tento gýč na vianoce páči, takže na to spomínam rada.
My chodime na Meldivy, Bora Bora, ale najlepsiebolo na Barbadose😊😊😊😆😆😆😆
Prečo na Vianoce k moru? 🤔 Nevidím dôvod. Nikdy mi to ani nenapadlo. Vianoce sú u nás o rodine a tú máme doma. Áno, radu nemám. Len by som rada vedela tú motiváciu.
Pre mňa sú Vianoce klasika rodinný sviatok, a k tomu patrí zima, sneh, koledy, trhy, stromček, medovníky, darčeky, takže more vtedy nehrozí, vôbec by to nemalo atmosféru.
Pýtaš sa na more, ale Tatry na Vianoce je nádhera nevymenila by som za žiadne more na svete... Takze nikam 😜
Ja milujem diskusie na MK 🙂 Opytas sa jedno, dostanes odpovede k veci, a potom uplne od temy, lebo si niekto potrebuje rypnut 🙂 Lebo iba s rodinou musis byt s koledami a varenym vinom na vianocnom trhu, uz exotika s rodinou, boze chran!
O tom case hockde k rovniku, kedze tam zacina sezona 🙂
Tiež uvažujeme, že začneme chodiť do tepla v zime.. Cez vianočné prázdniny ma muž 3 týždne voľno, a aj deti majú prázdniny.
Mne príde divne sa trepať niekam k moru do tepla, keď aj tu máme 38 stupňov a bazén na záhrade. Navyše v lete mame aj viac práce. A ak ideme mimo domu, skôr ideme do hôr sa trochu schladiť.
Takže si tiež rada prečítam odpovede.
@tenerifka ale počasie mávate na kanaroch? Sú veľké rozdiely v jednotlivých ostrovoch? Netreba nám 35 stupňov. Ale taky ideál 25 max 30 by som uvítala 🙈
@onedaynick tak niekto povazuje za rodinu aj rodicov,svokrovcov, a aj surodencov s ich rodinami. Preto ten vyraz - rodinny a nie iba deti a manzel✌. Za mna na Vianoce nie, tie by som stravila s RODINOU. No taky Silvester uecite ano. Ale € nas nepustia takze len z leta do vacsieho leta do Egypta😜
Štedrý deň trávime s rodičmi a súrodencami. Vždy. Ale Silvester mimo zimy už áno. Tento rok od 27.12. Mexiko.
Az na Silvestra smer Barcelona, kedysi Ecuador a odtial obehat vsetkych znamych, vylet do dzungle … Momentalne €, Corona a male dieta nepustia … minule roky sa kupali len take otuzilejsie alebo ozratejsie narody ako anglicania … nam stacilo vliezt do vody trochu nad kolena myslim, ze bolo okolo 18-22 stupnov cez den.
@onedaynick Podľa odpovede @zuzinka888 si upravila pôvodný príspevok. Tak, aby si zostala "chrumkavá".
A ešte k téme. Nie každá rodina má počas Vianoc voľno.
@heni79 moja kamarátka s rodinou, vždy počas vianočných sviatkov chodia k moru a vrátia sa až po Novom roku. Niekomu to tak vyhovuje, nech každý strávi vianočné sviatky tak, ako sám uzná za vhodné 😊 Oni celá rodina veľmi milujú leto, neznášajú zimné odbodie. Proste každý je iný. Ja som opak nich. 😊
@heni79 lol medzi príspevkom od @onedaynick a @zuzinka888 je 28 minút rozdiel, to by jej už nedovolilo upraviť príspevok, nehovoriac o tom, že by to bola jej vec. A žiadny z tvojich príspevkov nieje k téme, len tu vnucujes svoj názor ako tráviť sviatky. Téma je kam ísť k moru.
Zasa na jednej strane tora23 má pravdu. Téma je, kam ísť k moru. 😊
@heni79 coo? Aka chrumkava? poslala som prispevok, umyla kupelnu, zachod a kuchynu, dala prat a poliala som kvety 🙂 vratim sa sem a citam..aka uprava? Ja som inak dost vyrovnana sama so sebou, nemusim suhlasit s vacsinou.
@heni79
@jaskolka to je skvele, a uzite si to. ale tema je o inom. neskumajte, PRECO niekto chce stravit Vianoce inde, je to len jeho/jej vec, ak mozete poradit, piste 🙂
K teme - my sa chystame do Thajska. 45 Vianoc som stravila klasicky, slovensky 🙂 46. stravim v teple v mori.A bude to zazitok aj pre rodinu, ktora ide s nami. A ano, aj medovniky si povesiame na palmy 🙂
Karibske ostrovy maju cez Vianoce sezonnu, ale mne napriklad chyba vianocna atmosfera v teple, nemam pred vianocami ten pocit sviatkou ako na SVK. Ale teda teplo je a kupeme sa.
@onedaynick ok, sa sa odpovedať aj takto. Na Vianoce nechodíme k moru nikde.
Aj to je odpoveď. (Kam chodíte? Nikam)