icon

Kam do exotiky?

kaddy
3. jan 2026

Kam do exotiky Thajsko , Mauricius, Filipíny hladám krasne pláže 🤪

anonym_6953d8
3. jan 2026

@kaddy Záleží od toho, koľko máš peňazí....

kaddy
autor
3. jan 2026
@anonym_6953d8

@kaddy Záleží od toho, koľko máš peňazí....

@anonym_6953d8 dá ísť aj lacnejšie minulý rok sme boli na Maldivách na lokálnom ostrove za 7nocí som platila 360€ ubytko s raňajkami airbnb alebo booking ☺️

anonym_6953d8
3. jan 2026
@kaddy

@anonym_6953d8 dá ísť aj lacnejšie minulý rok sme boli na Maldivách na lokálnom ostrove za 7nocí som platila 360€ ubytko s raňajkami airbnb alebo booking ☺️

@kaddy No a k tomu ešte asi letenka, nie? Aj v Thajsku máš lacné ubytovanie, ale letenka ťa vyjde viac, ako ubytovanie. Nehovoriac o dĺžke letu v turistickej triede.

Ale ak ti ide len o pláže, tak vyberaj:

https://www.najlacnejsialetenka.sk/25-najkrajsi...

anonym_e34a60
3. jan 2026

Koh samui je krasny

kaddy
autor
3. jan 2026
@anonym_e34a60

Koh samui je krasny

@anonym_e34a60 hej iste je tam pekne 😇

olga_hurajova
3. jan 2026

Filipíny! Ak chceš chill a krásnu pláž tak odporúčam Nacpan beach - jedno z najkrajších miest aké som kedy videla. A ak máš viac času, odporúčam pocestovať viaceré ostrovy

birika
3. jan 2026

Koh lipe je tiez krasny

jaja20
3. jan 2026

@kaddy Zanzibar ❤️

martinmmartin
3. jan 2026

Kostarika

natalka13
3. jan 2026

Thajsko nie, ak nechces byt i a v rezorte.
Mauricius Filipiny - hod si korunou.

anonym_a28086
4. jan 2026

@kaddy
Pre mna Thajsko my máme radi Thajsku kuchynu plus nie sme na rezorty vždy individualne chodíme tam roky a nikdy nás brucho nebolelo a pojeme všetko z trhu. Ináč super je Fiji aj Vanuatu len ich 70% rum je zabijak, Australia ani nie nedá sa tam kúpať pre priemerného plavca oceán je moc silný a jedlo je drahe.

maury
5. jan 2026

Znamy je aktuálne na Filipínach, čo posiela fotky tak ozaj dosť rozmanité. Vodopády, kaňóny, krásne biele pláže, zátoky.. išiel mimo cestovky. Tvrdí, že tie zatiaľ vyhrávajú. To navštívil Thajsko, Zanzibar, Maledivy