icon

Kam ísť na začiatku júna na dovolenku k moru?

3. jún 2025

Kam prvy junovy tyzden k moru s malym dietatom? Aby bolo teplo a plytke more.

Strana
z2
la_dolce_vita
3. jún 2025

Europa alebo aj exotika? Rozpocet je aky? V Europe bude more este chladne, teplo uz moze byt najma na juhu, ale aj nemusi. Egypt je idealny kompromis, ale ci tam ist s malym dietatom, to si netrufam povedat.

melanta
3. jún 2025

Prvý júnový týždeň je teraz. Ale teda podľa rozpočtu. A podľa toho, aké teplo chcete. Omán, Zanzibar, Dominikánska, Seychely? V Európe bude tento týždeň teplo možno tak Turecko, Cyprus, Kréta, juh Śpanielska.

cukroska
3. jún 2025

Však je to teraz hneď. To stíhate? Ked nemáte ešte ani šajnu kam..

muchotrafka298
3. jún 2025

V Europe zaciatkom juna nie je velmi teple more nikde. Lebo sa nema kedy vyhriat. Ja som bola pred par rokmi na juznom Cypre koncom maja a zaciatkom juna a teplo sice bolo, ale voda bola studena. Aj v bazenoch v hoteli, lebo neboli vyhrievane.

zooeynka
3. jún 2025

Egypt

zuzubb007
3. jún 2025

Prvý týždeň je tento týždeň, čize jedine Egypt, inde je zima v Európe vobec

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
3. jún 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba jak nikde, Spanielsko ma teplo, ale tam su velke vlny pre dieta

autor
3. jún 2025
@la_dolce_vita

Europa alebo aj exotika? Rozpocet je aky? V Europe bude more este chladne, teplo uz moze byt najma na juhu, ale aj nemusi. Egypt je idealny kompromis, ale ci tam ist s malym dietatom, to si netrufam povedat.

autor
3. jún 2025
@melanta

Prvý júnový týždeň je teraz. Ale teda podľa rozpočtu. A podľa toho, aké teplo chcete. Omán, Zanzibar, Dominikánska, Seychely? V Európe bude tento týždeň teplo možno tak Turecko, Cyprus, Kréta, juh Śpanielska.

@melanta takze Kreta, Cyprus teple plytke more a male vlny, hej?

autor
3. jún 2025
@cukroska

Však je to teraz hneď. To stíhate? Ked nemáte ešte ani šajnu kam..

@cukroska ano, stiham

autor
3. jún 2025

A dodam, ze ja nepotrebujem 30 stupnove more

mk1111111111
3. jún 2025

Co sa jedujes. More pri europe nie je teraz nikde teple pre dieta. Jedine nejaka plytcinka pri mori. Napr.Nin ma taku, more bolo este studene, plytcinka tepla - stav 3 dni dozadu

luccija
3. jún 2025

Neviem akú časť Krety, ale tam boli také vlny, že susedine deti už väčšie sa báli ísť do mora.Isla by som do Turecka, ale tam tiež nie je plytké more, ale počasie fajn

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
jaja20
3. jún 2025

Momentálne som v Marsa Matrouh v Egypte, ale je to taký iný Egypt, než v Hurghade alebo Marsa Alam.
Odporúčam kľudne aj s malými deťmi. Ak máš záujem o viac info, rada odpoviem.

zooeynka
3. jún 2025
@jaja20

Momentálne som v Marsa Matrouh v Egypte, ale je to taký iný Egypt, než v Hurghade alebo Marsa Alam.
Odporúčam kľudne aj s malými deťmi. Ak máš záujem o viac info, rada odpoviem.

@jaja20 ahoj, v noci letime do marsa matrough, v akom ste hoteli? A voda je aka?

nicoletta98
3. jún 2025

My sme boli na Sicílii v strede júna pred dvomi rokmi, 35 stupňov vonku, more okolo 25 - vlny slabé, biely piesok, malo ľudí.. paráda to bola

jaja20
3. jún 2025
@zooeynka

@jaja20 ahoj, v noci letime do marsa matrough, v akom ste hoteli? A voda je aka?

@zooeynka Ahoj, sama som sa sem vybrala 🙂
Som v hoteli Ghazala resort & spa ( ex.Rixos Alamein )
Máme tu 2 pláže, jednu otvorené more, druhá je za vlnolamom. Tá je oveľa teplejšia. Ale tento rok vraj mali dlhú a prekvapivo studenú zimu, tak more nie je také teplé ako inokedy.

zooeynka
3. jún 2025
@jaja20

@zooeynka Ahoj, sama som sa sem vybrala 🙂
Som v hoteli Ghazala resort & spa ( ex.Rixos Alamein )
Máme tu 2 pláže, jednu otvorené more, druhá je za vlnolamom. Tá je oveľa teplejšia. Ale tento rok vraj mali dlhú a prekvapivo studenú zimu, tak more nie je také teplé ako inokedy.

@jaja20 my ideme do carols beau rivage, na nocny let sa netesim, ale snad zvladneme. Aj ty si z Ba isla? Asi tiez tym nocnym, ine ani z Ba nelieta. Uzivaj, fotky mas krasne 🙂

jaja20
3. jún 2025
@zooeynka

@jaja20 my ideme do carols beau rivage, na nocny let sa netesim, ale snad zvladneme. Aj ty si z Ba isla? Asi tiez tym nocnym, ine ani z Ba nelieta. Uzivaj, fotky mas krasne 🙂

@zooeynka Áno,z BA, ale odlet o 11 hod. doobeda. Úplne super. Ešte som si užila aj deň po prílete, keďže môj hotel je iba 20 km od letiska.

cukroska
3. jún 2025

Tak potom Kréta,Sardinia už sú tam príjemne teploty a už to pôjde len vyššie. Mpte sa už pomaly vyhreje.Vsade sa nájdu krásne pláže s pozvoľným vstupom a väčšinou to už je príjemné. A navyše málo ľudí, kľud..ja bu som si vedela vybrať hneď aj bez MK haha

la_dolce_vita
3. jún 2025

V juni som bola iba v Turecku 2x na Tureckej riviere, zaciatkom juna bolo chladno aj vecer, koncom juna uz bolo horuco, ale more nebolo pre mna. Neuzila som si to more, ale to som ja.

melanta
4. jún 2025

takze Kreta, Cyprus teple plytke more a male vlny, hej?

Na Kréte sme boli za posledné 3 letá 2x v jednom hotely kvôli mužovmu synovi. Predstav si, pozvolný vstup do mora a žiadne vlny. Na Cypre sme pred pár rokmi mali podobné. Čo sa Španielska týka, trávime na Tenerife niekoľko týždňov v roku, na niektorých miestach sú vlny, na niektorých nie. A to isté Španielsko pevnina či iné ostrovy. Celkom nechápem, načo sa pýtaš, ak potom hejtuješ všetky odpovede.

vlastakubi3
4. jún 2025

Asi Egypt, tam je dosť teplo v júni. No v Európe neviem, možno nejaké ostrovy v stredozemnom mori ale nemyslím že tam bude až tak teplo. My sme boli pred troma rokmi v Grécko začiatkom júna a mali sme 30 stupňov každý deň a more bolo teplé. Ale každý rok sa to mení.

momoqui
4. jún 2025

Najkrajsie a najpokojnejsie more v ramci europy som videla na sicilii a bolo aj dlho plytke … zaciatkom maja som bola v chodvatsku a bolo teplo takze aj tam bude uz teplo

autor
4. jún 2025

Dakujem vsetkym. Vybrala som si Siciliu, Kretu, Cyprus a Chorvatsko.

momoqui
4. jún 2025

Peknu dofcu prajem

autor
4. jún 2025
@momoqui

Peknu dofcu prajem

@momoqui Dakujem

Strana
z2