icon

Kam k moru ísť na vianoce a silvester?

julia225
4. sep 2010

dakujem za rady, a tipy ... 😵

julia225
autor
4. sep 2010

pardon, cestovkou... pisem ako IQ 0 ... 😝

zuzka1.
5. sep 2010

dominikanska republika, 3 tyzdne vyjdu cca 1100E/osoba, all inclusive, ubytko na plazi v bungalovoch., cestovka nemecka. odlet zo Schwechatu. cestovku ti zistim.

diddi
5. sep 2010

k tej cene si vsak prirataj letenku,palivovy a letiskovy priplatok...dalej viza a poistenie...cena vyjde poriadne vysoko 😖

julia225
autor
5. sep 2010

to fakt? a co take kanare??? 😖

zuzka1.
5. sep 2010

@diddi toto je cena so vsetkym 😉

zuzka1.
5. sep 2010

myslim, ze bez viz a poistenia cestovneho. termin , v ktorom je takato cena je december Vianoce a februar. suseda tak cohdi uz asi 5 rok vzdy, stireda Maledivy, Sri lanku a Dominikansku.

diddi
5. sep 2010

@zuzka1. 1100eur na 3 tyzdne,do Dominik.rep.?...zajazd zahrna: letenku,paliv.a let.poplatok,all inclusive a ubytovanie?????....ved len letenka s poplatkami vyjde viac ako 1100eur!

mirka285
5. sep 2010

@julia225 na Kanarskych ostrovoch uz pomaly ani v lete neni to pocko nic moc.ja som sa toto leto smiala uz na tom,vsade v letoviskach hlasili 35 stupnov len na Kanaroch 25....takze tak a cez Vianoce je tam zima...
@zuzka1. to sa ani mne nezda,to by bolo moc lacne....ak by to bolo ako pises balim aj ja kufre 😀

zuzka1.
6. sep 2010

Ja vam zistim tu cestovku. Ja som tomu tiez neverila, je lepsie ist na 3 tyzdne, lebo na 2 tyzdne je rozdiel nejakych 100E, tak chodia tak. Sri lanka vysla viac, ale Dominiku jazdia kazdy rok, prave cez tu cestovku. Viem len, ze je nemecka.

A inak potom Kuba, okolo 1.12. vychadza zajazd na 699libier, vianočný termin na 1069-1399E, anglická cestovka.

zuzka1.
6. sep 2010

A okrem toho, medzi cenami u nas a cenami v UK, Nemecku je poriadny rozdiel 😉

zuzka1.
6. sep 2010

sorry cena na Kubu je v librach,

julia225
autor
6. sep 2010

fihop baby to neznie zle!!! 😨
ale ja mozem z prace tak na osem dni 😀 ja tam chcem len od 24 prezit sviatky...nakolko nemam rada vianoce...
Silvester kludne "v liehu" zvladnem aj doma 😀 😀 😝

julia225
autor
8. sep 2010

@zuzka1 ahoj nezistila si nazov tej cestovky, dost ma to zaujima 🙂 dakujem pa

zuzka1.
9. sep 2010

cakakm na odpoved, vcera som kazala synovi ich nech to zisti od rodicov.

kkatrinka33
9. sep 2010

ahojte ja som travila silvester v egypte super odporučam

golf12345
26. nov 2011

ja bi som kcel pekne vianoce a silvester a kcel bi som prezit s celov rodinov oka pes golf12345 🙂 😵

kuwait
27. nov 2011

Ak nemas rada vianoce a chces teple pocasie tak chod do Dubaja,je tam teplo okolo 28 stupnov a vianoce ti tam nic velmi pripominat nebude,iba stromceky v obchodnych domoch,atmosfera vianocna taka prava,ziadna.Bola som tam na vianoce a silvestra niekolko krat.Pocasie super ale kto hlada tu pravu vianocnu naladu tak ee 😀

liz_lemon
27. nov 2011

@diddi tych 1100 E je skor na 2 tyzdne, ale v rakuskych/nemeckych cestovkach, je samozrejmostou, ze je vsetko uz v cene, teda okrem poistenia a viz