Kam na dovolenku k moru autom?
Tohto roku chceme ísť autom niekam a je nám jedno kam. Kde máte dobré skúsenosti? Kde sa vám páčilo? Ubytko poriesime cez booking. Čiže ide len o miesto kam sa dá dostať autom a kde je to podľa vás fajn na kúpanie v mori.
Za mňa chorvatsko Omiš piesočnatá pláž originál deti sa hrali non stop v mori a piesku kopu obchodov kopu reštaurácia po ruke
Keď more, tak juh Talianska.
Za mňa chorvatsko Omiš piesočnatá pláž originál deti sa hrali non stop v mori a piesku kopu obchodov kopu reštaurácia po ruke
@janka0702 to nepoznám vôbec pozriem sa na Google vďaka
Keď more, tak juh Talianska.
@babababka tam ale asi bude dlhá cesta autom
Boli sme aj na severe aj na juhu.Na juhu je ,podľa mňa,viac a lepšie vybavené detské ihriská.Všade tráva,piesok.Sever je taký kopcovitý.
Moje topky:
Chorvátsko - rovinj,crikvenica,murter,biograd na moru. Bulharsko-slnečné pobrežie,primorsko,
Rumunsko-constanca - mamaia beach
Taliansko -trieste
Nám sa páčilo v Levante, blízko Cinqur Terre aj v Stintino Sardínia, tento rok ideme na Elbu
Ja by som autom isla jedine do HR, maximalne este Taliansko, sever, ale tam ma to nelaka velmi. Skor uz ten juj.
Chorvatsko je autom najdostupnejsie a pekne je aj na severe, Crikvenica napr., potom okolo Zadaru sa mne nepacilo, tam su take zatoky, malo otvoreneho mora, Privlake komare. Pacil sa mi uz Primosten, co je okolo Splitu uz, tam je krasne a juh Gradac. Tam sme chceli ist s detmi konecne tento rok, cestu rozdelit na 2x. No ale mame brutalne pokazene auto a uz 3 mesiace stoji v servise, takze asi pojdeme "nikam".
Ja ale nechcem v HR piesok, mne stacia tie kamienky, strk. A ani dako aytakcie ma nelakaju, kludne sa zasit v dakej malej dedine.
Toskánsko.❤🇮🇹 Je to asi mnohých srdcovka.Bolo tam rozprávkovo krásne 💜☀️
Ja by som autom isla jedine do HR, maximalne este Taliansko, sever, ale tam ma to nelaka velmi. Skor uz ten juj.
Chorvatsko je autom najdostupnejsie a pekne je aj na severe, Crikvenica napr., potom okolo Zadaru sa mne nepacilo, tam su take zatoky, malo otvoreneho mora, Privlake komare. Pacil sa mi uz Primosten, co je okolo Splitu uz, tam je krasne a juh Gradac. Tam sme chceli ist s detmi konecne tento rok, cestu rozdelit na 2x. No ale mame brutalne pokazene auto a uz 3 mesiace stoji v servise, takze asi pojdeme "nikam".
Ja ale nechcem v HR piesok, mne stacia tie kamienky, strk. A ani dako aytakcie ma nelakaju, kludne sa zasit v dakej malej dedine.
@nevenka Primošten aj mne aj Trogir, Split aj Omiš a samozrejme aj ostrovy. Je sj Chorvátsko krásne.
Pozri sa neboli sme ubytovaný priamo v Omiši ale chodili sme tam každý den na pláž ubytovaný sme boli v Dugi Rata tam je ties krásne ale kamienkova pláž drobné kamienky ale je tam nadherne ties sme tam boli prvý krát
Všade je niečo krásne. Nádherné je ak Chorvátsko aj Taliansko kde koľvek pôjdete. Stačí sledovať Booking a googlit a nájdete určite to čo hľadáte. My dhr pred 3 rokmi tak Korfu. Našli sme ubytko za skvelú cenu a všetko dopredu zistili čo vidieť a navštíviť.
Bulharsko-Slnečne pobrežie,pre rodinu s detmi idealne,boli sme 3x s autom
My chodime na istriu, sever talianska aj na balaton. Balaton ak mas dieta tak Balatonboglar, ma uzasne ihriska na plazi Platan strand, vela bufetov, lacne jedlo a apartmany najdes v pohode. Len je to jazero, nie more, ale blizko, Uz Tal a HR mas dalej, ale more je more. Na kazdu krajinu tu je skupinka, pokukaj si fotky a odporucania.
Bulharsko-Slnečne pobrežie,pre rodinu s detmi idealne,boli sme 3x s autom
@csillagvirag Aj my aj nam sa páčilo veľmi a lacno bolo.
My sme boli autom z Košíc na ostrove Rab. Piesočnatá pláž, super cesta aj trajekt je taký.. zaujímavý... 😀 boli sme ubytovaní v San Marino resorte v mestečku Lopar.
@zuzkaluk tento rok sa prvýkrát chystáme na Chalkidiki (letecky do Solúnu, kde si prenajmeme auto) a chceme si rozdeliť pobyt na 5 dní na poolostrove Kassandra, 5 dní na Sithonii. Vedela by si mi poradiť nejaké pekné letoviská, kde zostať? nejak sa neviem rozhodnúť, je to celkom veľká oblasť. Ďakujem.
@janka0702 Noo tam.sa páčilo aj nám hlavne konečne piesok 😍
@cukroska aj mne ako uz som prešla viac v chorvátsku este sa mi páčilo v Tučepi ale minulý rok sme tam mali ísť na poslednú chvíľu sme to zmenili a potom tam vypukli požiare ale aj tam bolo veľmi pekne ale mne sa Omiš pacil koli pieskovej plazí tento rok by sme chceli skúsiť Čiernu horu
@cukroska aj mne ako uz som prešla viac v chorvátsku este sa mi páčilo v Tučepi ale minulý rok sme tam mali ísť na poslednú chvíľu sme to zmenili a potom tam vypukli požiare ale aj tam bolo veľmi pekne ale mne sa Omiš pacil koli pieskovej plazí tento rok by sme chceli skúsiť Čiernu horu
@janka0702 Nám sa páčil Omiš tiež kvôli pieskovej pláži. Inak sme boli skôr už ako poznávačku.Nir kvôli kúpaniu v mori. Lebo kamiankové pláže nie sú naše kamarátky.
Ste úžasné vďaka za skvelé tipy priebežne to pozerám na mape čo píšete a niečo určite vyberiem
@zuzkaluk to je krasne, kolko vam trva cesta? kde byvate ubytovany? su tam aj kempy?
@alantroj Dĺžka cesty veľmi závisí bod toho, koľko sa čaká na hraniciach. Grécko Macedónsko sme čakali cca 15 minút, Macedónsko Srbsko okolo 20, no na Srbsko Maďarských 4 hodiny... Cestujeme v noci. Šoféroval manžel sám celú cestu naraz. Bývali sme v Sarti a v Sýrii. Ubytovanie som našla cez Nikana.gr
Kempy sú v Kalamitsi, ale aj inde.
@zuzkaluk tento rok sa prvýkrát chystáme na Chalkidiki (letecky do Solúnu, kde si prenajmeme auto) a chceme si rozdeliť pobyt na 5 dní na poolostrove Kassandra, 5 dní na Sithonii. Vedela by si mi poradiť nejaké pekné letoviská, kde zostať? nejak sa neviem rozhodnúť, je to celkom veľká oblasť. Ďakujem.
@ywonita Na Kasandra bolo nádherne v Afytos, na Sithonia pláže Mega Portokali beach, Paradise, Orange beach, Hawai, na juhu pod Sykiou sú pekné pláže, pekne je aj v Kalamitsi
My už niekoľko rokov chodíme do HR na to iste miesto. To miesto je GRADAC!
Veľmi krásne prostredie.Akurat je to dosť ďaleko.
Ja autom jednoznačne doporučujem na Istrii Umag rezort Aurora Plava Laguna.10 km za Slovinskými hranicami, nedáš ani cent za Chorvátsku diaľnicu.a rezort 5* z 5..

Balaton.