Kam na dovolenku k moru s deťmi autom?
Ahojte kam by ste mi poradili s dvoma deťmi (4a6 rokov). K moru ale autom. Najlepšie aby to z Trenčína nebolo viac ako 9 hodín. Keďže nikto nevieme poriadne plávať najlepšie niečo kde je naozaj dlho dlho voda v mori veľmi malá. S niečo kde sú aj atrakcie pre deti ale čo nie je finančne moc náročné asi mám veľa požiadaviek ale neboli sme nikdy pri mori čiže nepoznám vôbec vhodné lokality
Tak najbližšie je sever Talianska, Bibione, Caorle Liganano, ak by si chcela atrakcie tak to lacné zrovna nebude. V Caorle je vodný park, v Bibione zábavný park, nám na úbytku dali zľavový kupón ale ani tak to lacné nie je.
Umag plava laguna
@daskasss @veronika2316 ano, vlastne aj Umag jedni znami chvalili ze tam boli s deckami cca 2 roky dozadu a ze to bolo fajn, hlavne pre tie deti bo tam bolo programu pre ne..ja som tam bola asi 15 rokov dozadu s kamoskou a tiez sa mi tam pacilo

@veronika2316 pozrite Caorle v Taliansku ... dlhe plaze s preliezkami pre deti ..pekna promenada az do mesta, miestami ziva hudba, clovek sa zastavi, popocuva a nic za to neda, centrum pekne, super na prechadzky navecer ci doobeda ... hlbka vody sa pozvolne zvysuje ... ak si budete varit cosi aj sami tak to nemusi vychadzat moc draho