icon

Kam na dovolenku pri mori so psom?

4. máj 2024

Ahojte, chcela by som sa spýtať Vás ktoré máte psa, kam chodievate s ním na letné dovolenky k moru? Nejaké vaše odporúčania by mi dosť pomohli. Ďakujem

mistymay33
4. máj 2024

Chodime kamkolvek. Do bookingu zadam dog friendly a hladam podla toho, kam chcem ist. Chodime aj po Slovensku aj po zahranici.

inom75
4. máj 2024

Ak mozem, pridam sa. Mna by zaujimalo skor to, kde nie je problem s ubytovanim sa s vacsim psikom. Vacsinou je v podmienkach len male a stredne plemeno.

00dominika00
4. máj 2024

Ja mám malé plemeno a teda k moru, kde bývajú veľké horúčavy, by som ho neťahala. Keď tak skúste Sopot v Poľsku. Tam sú dog friendly a nie je problém sa ubytovať so psíkom bez ďalších poplatkov.

autor
4. máj 2024

@00dominika00 hľadáme len k moru ale ďakujem

zefyra
4. máj 2024

Crikvenica - Chorvátsko

katica06
4. máj 2024

Kmotrovci chodia do Bibione, je tam aj pláž pre psov

autor
4. máj 2024

@inom75 nás s amstaffom nechce pomaly nikto ubytovať a to nieje ani veľké plemeno

jess31
4. máj 2024

Pravidelne chodíme do Chorvátska.Bez našej malej sme nikdy neboli.Nikdy nebol problém s ubytovaním.Poväčšine každá pláž ma aj pláž pre psíkov.Chodime tak 14 rokov. Primošten,Rogoznica,Ražanac.

lucik194
4. máj 2024

kolegyna do Talianska,

medda_beda
4. máj 2024

Boli sme v Bulharsku a nemajú problém ani s väčším plemenom.
Tam nemali všeobecne problém so psom.Každý si ho chcel hladkať.Pláže sú vyhradené kde pes ísť môže a kde nie.

tramtada31
4. máj 2024

My sme mali dogu a precestovali sme s nou celu Europu, najďalej bola v Čiernej hore (síce nie najďalej geograficky, Ale tam tá cesta vedie cez hory, čiže sa slo 16 hodín), samozrejme x-krát v Chorvátsku, Taliansku, Nemecku, v rakusku aj žila😀 nechodili sme hotely, ale apartmány, práve kvôli velkosti a aby si užila terasu a predsalen nie všetci môžu veľké psy. Najhoršie podmienky aj na ubytovanie, aj prechádzky (co sa týka zelene) boli v Taliansku, tam sa v hoteloch bolo nemožné ubytovať s takto veľkým psom (aj ked ona bola uzasna, nič nenicila, extrémne kludna, komotna, vôbec nestekala, ignorantská k psom, k detom). Tá cierna hora bola super, sme tam boli s takým psom atrakcia, ale už by som to pre taku diaľku neabsolvovala, takze naj alternativa mi príde to Chorvátsko (taký Umag, tam sme boli niekoľkokrát a tuším je to aj neoficialne mesto psov)

konikmodry111
4. máj 2024

My mame weimara a berieme ho so sebou na dovolenku vždy. Nikdy nebol problém, dokonca nás vždy zobrali aj do reštaurácii kde normálne psi nie sú povolený. Boli sme v Nemecku, Taliansku, Francúzsku aj v Chorvatsku a všetko super

autor
4. máj 2024

@medda_beda A v Bulharsku ste boli autom ?

autor
4. máj 2024

@tramtada31 majú prosím vás v Umagu piesočnú pláž pre psikov?

medda_beda
4. máj 2024

Áno boli sme autom a prespali sme v Rumunsku.

00dominika00
20. júl 2024

Veď Sopot je pri mori. :D

autor
20. júl 2024

@00dominika00 Nemám odkial vedieť a studené more ozaj nepotrebujeme

00dominika00
20. júl 2024

Zemepis základná a stredná škola. Musí byť naozaj veľmi studené, keď sa v ňom kúpu 2-3 ročné deti.

autor
20. júl 2024

@00dominika00 Dobre 🙂 Sopot počujem prvý krát, my chodíme vzd sna dovolenky Afrika / Turecko, také moc ma nezaujíma čo je v Poľsku.

00dominika00
20. júl 2024

Ja som iba poradila miesto, kde nie sú horúčavy a bolo by ideálne so psíkom. 🙂 Afrika je určite super, ale pre psíkov je tam horúco. To ho prípadne radšej dajte na ten čas niekomu postrážiť.

renci777
24. jún 2025

Ahojte máte niekto skusenost so psíkmi lietadlom? Zvažujeme, že by sme vypadli niekam ešte v septembri. Mam psika cvičeneho, absolvoval skúšky poslušnosti, dobre socializovaného pocestoval s nami už autom po Európe. No premýšľam nad lietadlom, no nepoznám nikoho kto lieta so psom. Najde sa tu niekto?