icon

Kam na dovolenku pri mori za 2500 EUR?

23. mar 2025

Ahojte prosím poraďte mi kam ísť na dovolenku prvýkrát pri more,aby sme boli spokojný ideme 2+1(11rokov) do ceny 2500 e max

Strana
z2
ibrunova
23. mar 2025

Turecko.. Egypt by som ako prvý pobyť pri mori neodporúčala, hlavne, ak chcete ísť cez letné prázdniny.

andrejka2424
23. mar 2025

https://www.cedok.sk/dovolena/albansko/tirana/h... Napr. takéto niečo je v tvojom rozpočte. Ja by som do Egypta ,aniTurecka nešla napr. Síce pekné more Egypt,ale pri mojom šťastí a trávení asi viem,ako by som dopadla a do Turecka ma to neláka kvôli väčšinou rezortovej dovolenke,aj keď taký Bodrum napr. nevylučujem do budúcna.

sasa1310
23. mar 2025

ak si ešte nebola pri mori, do Turecka by som neodporúčala. Tam je more otrasné. Skôr pozri Španielsko, Grécko, Egypt má nádherné more

slavomira236
23. mar 2025

Aj bulharsko je fajn slnecne

terezkaarthuramax
23. mar 2025

@tenerifka aj moja kamaratka takto hovori.

slavomira236
23. mar 2025

Turecko side cast evrenseki ideme my. Tam je piesok pozvolny vstup.

tiika
23. mar 2025

@rude_baby ja to počúvam už polovicu života a trhá mi to usi stále, ani dcéru som pred tým neuchranila; raz darmo keď je tu taký pretlak 😅 (TN a okolie)

thereisabear
23. mar 2025

Vybrala by som Turecko, určite 5* hotel.

bludna
23. mar 2025

@autorka Skusila som si vyklikat tyzden v all inc hoteli na bookingu v meste Fethiye, kam sa velmi lahko dostanes z Dalamanu. Do Dalamanu lieta Ryanair z Bratislavy. Spiatocna letenka na prelome juna a jula vyjde 110 eur na jedneho. Z letiska sa na hotel dostanete autobusom alebo taxikom a vojdete sa do limitu. Pripadne skus pozriet ine miesta v okoli. Tato cast Turecka ma naozaj nadherne more a aj je tam vela moznosti na vylety. Do Turecka nemusis ist len s cestovkou 🙂 Hotel, ktory som nasla sa vola Club Tuana Fethiye a stoji 2200 eur. Nasla som aj lacnejsie, tento ma 5*

autor
23. mar 2025

@angelous1991 môžem sa opýtať aký hotel a kde?

petamich
23. mar 2025

Autorka podla mna na 8 dni (7 noci) by ste cosi mohli najst napr. to Turecko a hladala by som napr. Side, lebo oblasti blizsie k letisku (Lara, Belek) su drahsie, my ideme tento rok napr. do Pegasos v Side ale do tej 5* casti, maju aj separe 4* - hotel nie je najnovsi, aj ma na to v cestovke upozornovala ale teda vraj su tam klienti naozaj spokojni a vyzitia pre deti je tam viac nez dost 🙂

Recenzie najdes vzdy aj aj, my sme boli s malym dva roky dozadu v uplne uzasnom hoteli v Beleku, teraz tak stupla cena, ze si ho nemozeme dovolit a este aj ten v recenziach niektori osomrali 🥴. To je vzdy tak. Pripadne si nechat poradit. My chodime cez cestovku, kde viem, ze mi nevyberie zle a na pripadne veci ma upozorni.

ktobytobolpovedal
23. mar 2025

V tejto cene asi najskor bulharsko, pripadne mozno aj turecko, hotely v druhej rade.

lucia13022023
23. mar 2025

Tak to je taka cena... Chodte do chorvátska alebo Bulharska.

7miriam77
23. mar 2025

My sme boli veľmi spokojní v Tunisku, oblasť Mahdia, cenovo dostupné, mali sme super hotel All inclusive a jedlo,drinky všetko super. Minulý rok Bulharsko, dcérke aj priateľovi sa páčilo, pre mňa veľmi divoké more. Teraz ideme do Turecka... Vždy sa zmestime do 2300e aj s poistením...

cukroska
23. mar 2025

Tak to si položte otázku vy doma. Sadnite si a porozprávajte sa,kto, kde by chcel ísť..nie kde chcú ostatný.

angelous1991
25. mar 2025

Alanya rezort lonicera

Strana
z2