Kam na dovolenku s bábätkom?

13. mar 2023

Viete poradiť kam na dovolenku s 8-10 mesačným bábätkom? Každoročne chodíme s mamou do Prahy, tento rok by som chcela kvôli bábätku zostať na Slovensku, len teda neviem sa rozhodnúť čo by bolo pre nás ideálne. Vďaka

queen_mary
13. mar 2023

Myslim ze takemu dietatu je to srdecne jedno. Vyberte si vy s mamou, kam chcete ist.

Take dieta este nepotrebuje ani detsky kutik, zabavime sa aj s par hrackami, co mu zoberiete.

autor
13. mar 2023

@queen_mary skôr som myslela, či napr zoo bude pre neho zaujímavé alebo to je zbytočné

huginko
13. mar 2023

Zbytočne...

autor
13. mar 2023

@huginko a čo odporúčaš? Iba prechádzky po "námestí"?

ada12345
13. mar 2023

Pre take male dieta su lepsie prechadzky v prirode ako na namesti, idealne vyssia nadmorska vyska, nech ma kvalitny cerstvy vzduch.

compra
13. mar 2023

S tak malym mimcom mozes kamkolvek. Je mu to jedno, hlavne ze je s tebou. Len ma napadlo, ze ked bol syn maly, boli sme casto v Prahe. Chodila som s nim do hotela Julis na Vaclavaku. Maju tam fajt baby friendly kaviaren s hernickou na najvyssom poschodi. A je tam aj bazen s plavanim pre babetka. Tak mozno kludne dajte tu Prahu.

autor
13. mar 2023

@compra len do Prahy by sme určite išli vlakom a s tým neviem či som úplne stotožnená. Autom je to predsa len také, že keby čokoľvek, sadneme do auta a ideme preč. No neviem. Ešte máme do leta chvíľku čas si to premyslieť, len už by som rada začala vymýšľať nejaký "program"

evica17
13. mar 2023

My sme šli s takým malým, (aj prvý aj druhý syn) do Pienin. Tam je príroda,vylety po okolí v prírode alebo kultúrne inštitúcie. Ale aj Praha by bola fajn,a kľudne aj vlakom, však vlky jazdia pravidelne, vieš kedykoľvek odísť.

compra
13. mar 2023

Bola som aj vlakom. Autom je sice lepsie, ale aj vlakom ok. Regiojet. Bud detske kupe. Vacsinou som mala stastie na rovnake deti. Mala som prenosnu rozkladaciu podlozku. Syn sa prehral, nieco zjedol. Aj pospal. Pozeral rozpravku na tv.

zorkahorka
13. mar 2023

My sme chodili autom na jednotlive vylety max 1-1,5 h od domu autom. V tatrach bol v nosici, inde zas v kociku, takze sa mal kde vyspat a aby sa mal kde natiahnut, tak sme hladali detske kuty, ihriska.
V tatrach sa vies pohybovat aj s kocikom - na popradske i strbske pleso ide asfaltka. Taktiez na hrebienok.
S kocikom viest vyjst na rozhladne v bojniciach a zdiari napriklad.
Boli sme aj lanovkou na chopku, hore v restike som ho nechala lozit a behat. V jasnej su hotely s detskym programom...