Kam na dovolenku v Turecku a aké sú ceny?
Ahojte chcela by som sa spýtať nejaké rady. Na Turecko dovolenku kde to mate už odskúšané a aj cenovo ako to tam je chceme ísť prvý krát .. Nejaké info
@viki113 Adora resort Belek mali sme last minute 3 dni pred odletom 2+1 dieťa do 2000 eur
@ada_alica Dobrý večer. Boli ste spokojní ? Práve ho pozerám. Alergény ste si náhodou nevšimli, či boli označené ( lepok mlieko ... ) Centrum s obchodmi je v pešej dostupnosti ? RAz sme boli v Side, Evrenseki beach, tam bolo všetko Ok, aj super promenáda a obchody kúsok za hotelom, celá ulica 😉
@viki113 ideme side prvy krat ja a deti 11 a 8 sem 10 noci ultra all side evrenseki 3750 s poistenim a stornom
@slavomira236 Veľmi dobrá voľba, boli sme iba 1x doteraz, v hoteli Adalya ... Suprovo bolo . Peknú dovču prajem ✈
@viki113my sme boli minulý rok cez sezónu Júl ,august 7dni ,platili sme 2300€,2dospely1dieta ,oblasť Side Hotel Monachus,pre mna výborná dovolenka ,pláž 3min.od hotela ,aj bazén v hoteli . Inclusive a cena už s poistenim.Vlastne dieťa má hotel ubytovanie zdarma.Sú aj luxusnejšie hotely a destinácie ,mám stačilo.Akurat to strašné teplo cez sezónu.😀Blízko hotela zóny s obchodmi ,bazarmi.Historicke mesto Side pár km.
@vodnar5161 ahoj, ako sa volal ten hotel prosim
@vodnar5161 ahoj, ako sa volal ten hotel prosim
@hoohoo Monachus &Spa pri Side
@summer138 co to presne znamena??
@vladuska20 chcú zrušiť all inclusive v Turecku.
@summer138 ale ze co znamena to objednavanie ala carte,ze ako to bude.Svedske stoly zrusia a ludia dostanu menu ako v restike,si objednaju??
@summer138 nemyslim ze sa nieco zmeni , turecko nema tak krasne more aky som tam isla , chodime tam prave kvoli sluzbam a aj alles inkl.
@summer138 ale ze co znamena to objednavanie ala carte,ze ako to bude.Svedske stoly zrusia a ludia dostanu menu ako v restike,si objednaju??
@vladuska20 áno, objednávanie 1 porcie jedla.

OLUDENIZ jednoznačne, let z BA a oveľa krajšie prostredie aj pláže aj čistota mora nez side, antalya, alanya, belek.. Kazdy si toto letovisko zamiluje az tak ze potom sem chodi 2x kazdy rok a pre deti je to raj. Ceny od cca 480 na os, skus pozrieť ponuku na webe jamajkanita, najnižšie ceny a paradne vylety
@nitakimuri korý hotel prosím ?