Kam na exotickú dovolenku s deťmi?
Ahojte,
uvítala by som typy na dovolenku, kde ste boli veľmi spokojné a najma hotely boli prispôsobené pre deti, takisto aj okolie. Hrabem sa aj v cestovkách, najradšej by som niekde zaklikla dovolenky s deťmi, ale akosi nikde to nieje. Môže byť Karibik, Thajsko,....nemám konečnú destináciu vybranú..ide mi skôr o typ a referencie 🙂 Deti 4 roky a cca 1 rok
@tenerifka to mi je jasne, ja som pisala ze zatial som nasla len to turecko, lebo mam z toho chaos, porovnavat kde je kedy ake pocasie, kedy maju najteplejsie a podobne... napriklad maledivy nam neodporucili jun-jul, ze to mavaju dazdive obdobie. No a tiez necheme letiet z Norska, ale zo slovenska a slovenske cestovky su dost "chudobne" na exotiku..... a so zakladatelkou sa pozname, tak si myslim, ze jej to nevadi 😉 ale v pohode, uz sa pracem 😀 ze som si este nezvykla po tolkych rokoch na koniku 😀 Pekny den 🙂
@tenerifka neurazam sa... 😀 no my uz mame 10 rocne dieta, takze maledivy len sami dvaja s muzom by sme mohli absolvovat, lebo dieta energie za 7 deti potrebuje vyblaznit.. more ho bavi tak 3-4 dni... preto hladam uz ako zerava vsetko mozne... ja chcem kubu, manzelovi je to jedno a dieta chce mat hlavne tobogany a podobne atrakcie 😀 u nas je to kazdy rok velmi tazke sklbit vsetkych troch 😀 uz som im hovorila, ze ich vysadim v Sturove na kupalisku a pojdem niekam sama alebo s kamoskami, ked ma nastvu 😀 😀 😀
@lenka3007 Kubu by som odporučila len v prípade, ze nie ste gurmani a je Vám jedno, čo máte na tanieri, ja nie som prieberčivá, ale očakávam určitú úroveň, zatiaľ ani z osobnej skúsenosti, ani od kolegov, ci kamarátov som nepočula, ze by boli s jedlom spokojní, od nás je to ale najlacnejšia dovolenka, tak to ľudia nejak vydržia, za tie prachy, čo sa to predáva z Európy by ma to total nas.....lo. Nájsť rezort s vodným parkom vhodným pre staršie dieta môže byt tiež problem... Ked už platiť veľa tak určite radšej Mexiko, je tam, čo vidieť, aj staršie dieta, by si prišlo na svoje. Čo sa týka nohavíc, to si asi fakt zle prečítala, to bude dress code pre a la carte večeru, čo je uplne bežne.
@tenerifka no ved tomu sa chcem vyhnut, ale my sa dostaneme n dovolenku len cez leto... ale teda nie som fajnova, ale ked na kazdom druhom lehatku pocujem slovencinu, je mi divnô 😀 😀
@sisaka to fakt? tak kubu skrtam, moj muz lubi papat a ochutnavat speciality... opytam sa jeho sefa, oni boli nedavno v Mexicu, ze kde boli a ako bolo.. inak od nas vacsinou jazdia do thajska, a potom tu same nove zeny maju 😀 si prinesu asi ako suvenir 😀 Tam ma to nejak netaha, nepoznam to, ale mne to pride ako spinava krajina, neviem preco...
my sme zaťažení na dobré....teda na vynikajúce a kvalitné jedlo :D takže asi teda pôjdeme do Toskánska :D :D :D lebo vždy som veľmi sklamaná čo sa týka jedla...možno ešte mexiko. A keď sa ide s deťmi, treba brať hlavne na ne ohľad, takže tobogány jasná voľba :D :D
@laqeeesha V taliansku sa vzdy vyborne najem...toskansko uzasne...posledny rok sme boli v cinque terre..fantazia...
Najlepsie si pozriet destinaciu s priamim letom. Inak ked idete v lete zbytocne sa budete trepat daleko. To si nechajte radsej na zimu aby ste si isli kosti prehriat. Cez leto sa dostanes do 2-3 hodin do Montenegra, Talianska,Grecka, Spanielska a vela inych krajin kde sa decka super zabavia. Ak sa predsa len rozhodnete pre Aziu nezabudnite si pozriet ake ocko vam treba.
@lenka3007 no neviem, my sme boli na Kube spokojni s jedlom a to tiez nejeme hocico...podla mna maju super zmrzlinu napriklad. Napr. Koh Samui je krasny ostrov, spinavy je Bangkok 😀
Ale mne sa na Kube pacilo to, ze tam nebol hnusny hmyz a pavuky, co si myslim, ze je plus pri dovolenke s detmi, co sa o Thajsku povedat neda - pavuky obrovske, cikady...z toho mam strach 😀
More vo Varadere je teple, ale Koh Samui je teplejsie 😉
Koh Samui mám vysnívané....ale počkám si pár rokov, keď budeme o dosť vačší....
Nenavidim pavukyyy a hmyyz...preto mrznem v NO a nie niekde v australii 😀 😀 😀 😀

@monika15 mozes aj mna prosim oznacit?
@laqeeesha tiez uz tyzden brazdim cestovky, uz mi z toho hrabe, bo hladam daco aby som vyhovela vsetkym trom- Ja potrebujem nieco vidiet, chodit, obdivovat, muz oddych na plazi a ciste more a aby tam nebola hlava na hlave a maly tobogany a kolotoce a podobne vystrelky... strasne narocna rodina sme 😀