Kam na exotickú dovolenku s deťmi?
Ahojte,
uvítala by som typy na dovolenku, kde ste boli veľmi spokojné a najma hotely boli prispôsobené pre deti, takisto aj okolie. Hrabem sa aj v cestovkách, najradšej by som niekde zaklikla dovolenky s deťmi, ale akosi nikde to nieje. Môže byť Karibik, Thajsko,....nemám konečnú destináciu vybranú..ide mi skôr o typ a referencie 🙂 Deti 4 roky a cca 1 rok
Veľmi pekne ďakujem za info
http://www.directholidays.co.uk/
anglicka stranka, treba sledovat, ceny sa hybu, velmi lacne dovolenky do Karibiku. My sme mali 14 noci AI za 1460 eur dvaja, a to sme si vyberali malicky ostrov, ak chcete priamo velky ostrov Kubu, je to este lacnejsie, to sme nasli aj za 500 eur na osobu 14 noci AI, komplet vsetko, leti sa z Anglicka, my sme leteli z Londyna, do Londyna Ryanair alebo ina nizkonakladovka 😉
Nema niekto skusenost s dovolenkou v Zanzibare s dietatom? 2 a pol roka. dakujem
@andiga S tak malym dietatom skusenost nemam, my ideme na Zanzibar v juni ale s uz velkymi detmi. Je tam (aj ked nie velmi vysoke) riziko malarie, ktore my minimalizujeme pouzivanim repelentu s deet(vecer), lenze u maleho dietata sa taketo silne pouzivat nesmu.Antimalarika neprichadzaju do uvahy...
Takisto strava moze byt problem, taka Hepatitida A je tam endemicka a chytnes ju ani nevies ako, aj ked to nie je nebezpecna choroba, zneprijemni dvolenku
S tak malym dietatom by som vybrala radsej Maldivy, Seychely, Mauricius....vsetko relativne blizko a civilizovanejsie
tak tam by som sa asi bala ist s detmi
@tenerifka Presne v tychto dvoch destinaciach som bolas manzelom minuly November/December v ramci jedneho tripu. Tyzden tam tyzden tam. Bol to jeden z najlepsich tripov ake som kedy zazila
@laqeeesha ahojte boli ste niekde nakoniec?? Vidim ze to uz starsie prispevky ..... ja mam 3.5 rocnu a 14 mesacneho a chcela som Zanzibar s nimi next year februar. Daj vediet kde ste nakoniec boli
baby ktoré ste boli na Seychelloch , prosím doporučte oblasť resp. pláž.. ja chcem ostať v Mahé nech sa nemusíme už nikam presúvať, ale chcela by som dáku overenú oblasť, dakujem 🙂
@martina642 chcete ist do hotela alebo riesit privatne? My sme boli v Constance ephelii. Dokonca dvakrat. Mozem len odporucit.
@janka279 určite na vlastnú päsť.. idem omrknúť 🙂
@martina642 My sme boli v hoteli, ale neviem, ci poznas travel hacker. Je to baba, ktora radi, ako cestovat na vlastnu past a lacno. Bola aj na seychelloch. Skus si hodit do facebooku travel hacker a seychelly. Malo by to vyhodit prave clanok o cestovani na Seychelly na vlastnu past.
@martina642 A este vyhoda je, ze na seychelloch su plaze verejne. Cize aj v hoteloch ta musia pustit na plaz, ked sa nahlasis pri vchode. Aj u nas na plazi sa nasli aj ludia, ktori neboli v nasom hoteli ubytovani. Nesmeli samozrejme pouzivat hotelove lehatka, ale mohli byt na plazi, pouzit plazovu sprchu, bar, restauraciu.
Cyprus, mauricius
@janka279 super omrknem to.. nechce sa mi moc chodiť , sme skôr takí vyťažení počas roka, že najradšej máme sa len venovať dcére vo vode a nie moc sa presúvať.. čiže pozriem dáky apartmán pri peknej pláži a byť tam.. len nájsť ozaj peknú a tichú pláž musím, najlepšie overenú.. 🙂
@martina642 Urcite to stoji za to. Seychelly su moja srdcovka. 😍
Mate niekto skusenosti s dovolenkou v destinaciach ako Mauricius, Maledivy, Seychely s cca ROCNYM dietatom? Viem, ze v takom veku to dietatko este moc nevnima, ze kde je a nepamata si, skor mi ide o prakticku stranku veci, ci je to moc narocne (pre dieta aj rodicov), co sa tyka letu aj pobytu na takych ostrovoch a pripadne ktore "exotickejsie" destinacie a konkretne lokality by ste odporucali?
@zuzka102 ja som síce s dcérou ročnou nebola na MD , až tento rok,ale cestujem s ňou od 10 mesiacov úplne bez problémov.. sestra bola s ročnou v Austrálii a úplne v pohode.. ja som človek, čo cestovanie neberie ako stres,prekážku a šla by som aj s ročným dieťaťom,len sme boli tesne pred jej narodením, tak sme potom na další rok volili inú destináciu 😀 ja si myslím , že dovolenka s malým dieťaťom je v pohode , teraz sme boli na ostrove Hunduraan fushi a mali sme domec pri mori, no balada.. zober vysielačky a ked malá bude spať, ty sa slníš pred domcom a piješ Piňacoládu.. no sen ozaj 🙂 ja si myslím že nejde o to čo ti tu kto odporučí, skôr o to, či ty to tak cítiš, to dieťa zabavíš aj v lietadle,aj na letisku, poutiera trochu zem, umyješ ho, okydá sa prezlečieš, proste chce spať, zaspinká.. a hlavne ty musíš byť v kľude a naladená, že teraz ma čaká 14 hodín, kedy sa presúvam a sme trochu obmedzení 🙂 ja doporučujem všetkými 10-timi.. my sme boli cez jarné prázdniny, a vôbec tam nebolo až dáke peklo z tepla, práveže super, a voda ?? 29 stupňov, dcéra v nej bola v kuse 😀 pre deti ideálne 😀
@zuzka102 urcite Maldivy, je tam uplne ticho, klud, ziadne cesty, bw ti upratuju 2 x za deñ, voda tepla ako polievka, jedlo takisto pre tak male dieta nakombinujes.....letu by som sa nebala, vacsinou sa leti na noc a dieta to prespi.
Len ide o to, ze ak mas akcnejsie a hlucne dieta, bude to dost o hubu, kedze je to destinacia, kde vacsinou chodia ludia na medove tyzdne a ty sa budes citit vinna, ak dieta napr.chyti amok a vsetci naokolo ta budu vrazdt pohladom, dovolenka bude potom len o tom, aby dieta neotravovalo, v takom pripade lepsie hladat hoel hocikde v DR, kde je malych deti naozaj ako maku

@darkchoco a este sa chcem spytat ze ci to vyslo na osobu ci dve.a na kolko dni ste boli