icon

Kam na letnú dovolenku pri mori vo dvojici?

24. jan 2025

Zvazujeme Turecko,Grecko,Spanielsko,ktore z tychto by ste si vybrali na dovolenku vo dvojici na lenosenie pri mori? Vacsinu dovolenky sa planujeme kupat. Paci sa nam aj Cyprus,ale cenovo nevyhovuje. Hladam peknu plaz,pozvolny vstup do mora,pekne prostredie,nie daleko od letiska. Date mi,prosim,typy,na ktore oblasti sa zamerat? Nevadi nam ruch deti okolo,takze to moze byt kludne miesto,kde su rodiny s detmi,nie sme zamerani vyslovene na "dospelacke" hotely.

melanta
24. jan 2025

Čo znamená, že Cyprus cenovo nevyhovuje? Napíš rozpočet, aby si nedostávala zbytočne návrhy, ktoré nebudú vyhovovať. Ak chceš pekné more, tak úplne vylúč Turecko. Pozrela by som Korfu, Kefaloniu, Zakyntos, Mallorcu, Sardíniu. Tam všade máš krásne prostredie a množstvo krásnych pláži.

levandula247
Odpoveď bola odstránená
sense
24. jan 2025

Daj budget pretože my čo sme pozerali ponuky bol južný Cyprus lacnejší ako Grécko alebo Tenerife. Pekné pláže máš aj v Sardinii

tehulka2011
24. jan 2025

krasne plaze su na Mallorke

slavomira236
24. jan 2025

Juzny cyprus vyjde lepsie ako grecko..odporucam prsve ten

autor
24. jan 2025

Cenovo okolo 2000€ max.2300€.

autor
24. jan 2025

@melanta Teplota mora na Korfu, Kefalonii, Zakyntose je aka?

melanta
24. jan 2025

2000 na osobu alebo spolu za 2 osoby? Bez stravy alebo to je rozpočet už komplet aj s jedlom a pitím.

autor
24. jan 2025

@melanta 2 osoby polpenzia alebo all inclusive.

autor
24. jan 2025

@sense Sardinia ma krasne plaze,ale cena dovolenky je uz vysoka.

sense
24. jan 2025

Tak áno ak chcete rezort a All incl...
My sme sa síce pred dvoma rokmi ale traja zmestili do 2500

la_dolce_vita
24. jan 2025

Vsade v Grecku sme mali krasne more a plaz, najkrajsie na Cypre, ale zasa bola verejna, co nie kazdy chce. Nezavrhla by som ani Turecko, len treba pozriet foto a recenzie, sluzby budu fajn. Spanielsko nepoznam, ale asi bude drahsie ako vas rozpocet.

jaja20
24. jan 2025

Ako prvý mi napadol hneď Zakynthos, stredisko Laganas. Je blízko letiska a pre mladých super. Len hľadaj hotel bližšie ku Kalamaki,tam je veľmi pekná pláž a more, naopak smerom ku Cameo Island je pláž úzka a preplnená.
Škoda, že nemáte badget na južný Cyprus,tam by sa vám určite páčilo v Ayia Napa.
Mallorca má tiež krásne pláže, ale väčšinou ďaleko od letiska.
Ak by ste išli v máji alebo v júni,mohli by ste sa cenovo zmestiť na Lanzarote, napríklad Playa Blanca. Hotel pozerajte v blízkosti Playa Flamingo.
Alebo v Grécku na pevnine,napr. Katerini Paralia, Nei Pori, Asprovalta, Sarti...

autor
24. jan 2025

@jaja20 Dakujem za rady. Lanzarote nas laka,len tam je chladna voda na nas. My radsej teplejsie more. Zakynthos vyzera krasne.

slecnazkosic
24. jan 2025

Veď do 2300€ máte krásny all.ink.týždňový pobyt na Cypre

autor
24. jan 2025

@slecnazkosic To ano,ale hladam 10dnove pobyty. Chcela by som vyuzit este first moment ponuku.

jaja20
25. jan 2025

A Tunisko nechcete vyskúšať? Tam sú cenovo výhodné aj 5* hotely a je tam naozaj nádherné more. Odporúčam Djerbu alebo Mahdiu.

autor
26. jan 2025

@jaja20 Tunisko,Egypt nas vobec nelaka.