Kam na prvú rodinnú dovolenku pri mori?
Ahojte. Plánujeme ísť prvýkrát k moru letecky s dcérou (8 rokov). Kam by ste nám odporučili? Radi by sme asi cez CK šli, nech to máme bez starosti, len vôbec nevieme kam. Sme si istí, že Chorvátsko a Bulharsko nie, ale inak tapame. Ja preferujem Španielsko, muž Tunis a dcéra chce Egypt (spolužiačka bola minulý rok). Mám ale vnútorné obavy z Egypta aj kvôli strave aj celkovo, hygiena, ale možno mám len predsudky. Hľadáme niečo, kde budú aj nejaké aktivity pre dcéru, aj niečo k videniu.
@anonym_autor ahoj, pokial mas obavy z Egypta, tak do Tuniska by som uz duplom nesla, lebo to je horsie ako Egypt a odporucila by som ti Turecko. Tam su super hotely, dobry animatori a maju sluzby na urovni. My uz sme v Turecku boli 3x a zakazdym sme boli spokojni. Chodime cez cestovnu agenturu Travelco, oni nam vzdy dobre poradia a vsetko zabezpecia.
My sme boli minulý rok prvýkrát na dovolenke ..takúto istú dilemu som mala ja a vybrali sme si Turecko a bolo fakt super ani som to nečakala že budeme až tak spokojný je tam veľká ponuka výletov v oblasti Side ..čo sa týka pomer cena a služby odporúčam vám choďte tam vyberte si vhodný hotel aj pre dcéru nech si užije ...Tentokrát nás čaká Egypt a teším sa veľmi ale kľudne by som šla zas do Turecka
@anonym_autor milujeme Marbellu. Ale netuším, či tam nejaká cestovka robí zájazdy, my nikdy ck nevyužívame. A krásne je aj Grécko, tam si môžeš hodiť šípkou a nikdy netrafíš vedľa🙂
Boli sme 3x s autom v Bulharsku-Sunny beach s 2 malymi detmi,a bola najidealnejšia dovolenka.su tam zabavne parky a vsetko,kde viete chodit s dcerou.
Autorka, nevadí, ak sa trosku pripnem? Riešim niečo velmi podobne..
Viete prosím odporučiť konkrétne cestovky? Nechcem Bulharsko, Čierna hora, Turecko, Egypt, Tunisko ani Chorvátsko. Kde by bolo vhodné aj pre jeden a polrocnu? Nechcela som ísť k.moru, ani veľmi nemusím more, ale mám napozerane doma, v HU aj PL všetko a teda na leto, týždeň s polpenziou vychádzajú také ceny, že mi z toho prišlo až fyzicky zle a že za to už fakt máme pomaly aj more, ja sa premozem a decká, najmä staršie a manžel budú len radi. Len nemáme veľmi skúsenosť, tak ja len že ktoré cestovky a prípadne ktoré destinácie by ste odporučili. Ozaj ďakujem
My sme boli minulý rok prvýkrát na dovolenke ..takúto istú dilemu som mala ja a vybrali sme si Turecko a bolo fakt super ani som to nečakala že budeme až tak spokojný je tam veľká ponuka výletov v oblasti Side ..čo sa týka pomer cena a služby odporúčam vám choďte tam vyberte si vhodný hotel aj pre dcéru nech si užije ...Tentokrát nás čaká Egypt a teším sa veľmi ale kľudne by som šla zas do Turecka
@anonym_ac763f ja som nola minuly rok prvy lrat tjrecko a egypl
Toho roku egyot znova len iny hotel. Bala som,ale ako som sa bala tak bolo super.
Tunisko a Egypt nikdy vice radsej supat kukurice.
My sme boli prvykrat so synom, vtedy 6rocnym, na korfu. Kupili sme last minute dva dni pred odletom, boli sme spokojni.
@ivicatolic presne toho sa v Egypte bojím. Ideme pozrieť ten Tunis.
Grécko nás nejako nenadchlo, neviem, ale ani sme nad ním neuvažovali, ani nás tam neťahá
Minulý rok odtiaľ susedia utekali, boli na Santorini. Ale skúsime popozerať .
@anonym_autor
Ísť do Samtorini je šialenstvo, ísť do Santorini v lete je úplné šialenstvo. Je to tam skrz naskrz prepchaté turistami, lebo všetci si chcú porobiť insta fotky. Do Santorini sa ude mimo sezóny na pol dňa, nie na letnú dovolenku, nerobte si podľa Santorini obraz o Grécku. My sme v Grécku boli po minulé roky opakovane, moja švagriná tam chodí 10 rokov. Je to kooooopec ostrovov, prípadne pevnina, všade je to iné. My sme toho pocestovali habadej, ale servis a ľudia sú v Grécku top. Je pravda, že my chodíme bez cestoviek, ale v Grécku sa zavrieť do nejakého rezortu je fakt škoda. Grécko je perfiš destinácia, vieš si vybrať podľa preferencií lokalitu. A bonus - najlepšie jedlo ❤️ Keď chcete len lemriť niekde na pláži, šla tak asi Turecko … tam sme chodili, kým boli deti krpaté, teraz je to pre nás už nuda.
Ahoj, my cestujeme stále len grécke ostrovy to je nasa srdcovka, pozri si Bella beach Kréta pekný rezort, tohoto roku ideme na Zakyntos. Grécko ma nádherne Ionske more, Gréci su veľmi príjemní, kuchyňa dobrá, podnebie príjemne a atmosféra nádherná. Gréckom sa nikdy nič nepokazí, len keď si na služby pozri si *****.

Za nas je top Turecko, severny Cyprus a Grecko