icon

Kam odporúčate ísť na dovolenku s rodinou?

7. aug 2025

Dobrý deň, prosím Vás chcem sa opýtať. Nikdy sme neboli letecky a boli sme len v Chorvátsku chcela by som ísť niekde s rodinkou inde.. vo odporúčate pripadne hotel? Dakujem

autor
7. aug 2025

Inak mam 6rocne a 3rocne dieta .. ďakujem

liz_lemon
7. aug 2025

Malorka, alebo aj Turecko

jaja20
7. aug 2025

Južný a severný Cyprus, Korfu, Rhodos, Sardínia, tam sú pekné pieskové pláže s pozvoľným vstupom do mora, vhodné aj pre malé deti.

ibrunova
7. aug 2025

Turecko.. Pomer cena a ponúknuté služby naj.

ivik4
7. aug 2025

Turecko, Albánsko

autor
7. aug 2025

Suuper ďakujem Vám pozerám Turecko prosím Vás mate aj konkrétny hotel v ktorom ste boli a boli ste spokojne?

lenuska9999
7. aug 2025

@anonym_autor Turecko odporúčam Side Crown palace. Pláž bola cisto piesková a vstup do mora vhodný pre deti. Vážne keď vstúpiš do mora ideš dlho dlho a voda ti je stále po kolena 😁

autor
7. aug 2025
@lenuska9999

@anonym_autor Turecko odporúčam Side Crown palace. Pláž bola cisto piesková a vstup do mora vhodný pre deti. Vážne keď vstúpiš do mora ideš dlho dlho a voda ti je stále po kolena 😁

@lenuska9999 vyzerá to krásne len keď na to pozerám tak tam na viac ako 7dni 😃

kaca222
7. aug 2025

Musíš napísať aj viac info, čo od toho čakáte 🙂 či ste skôr typ na apartmány, variť si sami, alebo sa stravovať na pláži v tavernách, či hotel s all inclusive, či chceš animačným program, atď 🙂 ja by som s malými deťmi nešla ani Turecko, ani Tunisko, ani Egypt a niektorí veselo chodia 🤷‍♀️
Nám sa veľmi páčil hotel Petra Mare na Kréte, boli sme s malým 2r, detský kutik super, smykalky v detskom bazéne super. All inclusive, jedlo výborne, pláž s pozvoľným prístupom do mora, nevýhodou bol len 2h transfer z letiska

oliverceky
7. aug 2025
@anonym_autor

@lenuska9999 vyzerá to krásne len keď na to pozerám tak tam na viac ako 7dni 😃

@anonym_autor veď sa dá aj na viac dní ako 7,
my chodíme na 10-12

leaery
7. aug 2025

@anonym_autor Turecko a hotel Trendy Verbena Beach. Za nás zatiaľ najlepšia dovolenka. Piesočné pláže s pozvoľným vstupom. Po krátkej prechádzke z oboch strán riečky kde sú korytnačky, promenáda,kopec nákupných možností

belllinka
9. aug 2025
@kaca222

Musíš napísať aj viac info, čo od toho čakáte 🙂 či ste skôr typ na apartmány, variť si sami, alebo sa stravovať na pláži v tavernách, či hotel s all inclusive, či chceš animačným program, atď 🙂 ja by som s malými deťmi nešla ani Turecko, ani Tunisko, ani Egypt a niektorí veselo chodia 🤷‍♀️
Nám sa veľmi páčil hotel Petra Mare na Kréte, boli sme s malým 2r, detský kutik super, smykalky v detskom bazéne super. All inclusive, jedlo výborne, pláž s pozvoľným prístupom do mora, nevýhodou bol len 2h transfer z letiska

@kaca222 preco by si s malymi detmi nesla do Turecka?

kaca222
9. aug 2025
@belllinka

@kaca222 preco by si s malymi detmi nesla do Turecka?

@belllinka za základ pri výbere dovolenky s malými deťmi považujem vybrať krajinu, ktorej zdravotníctvu dôverujem

leaery
9. aug 2025
@kaca222

@belllinka za základ pri výbere dovolenky s malými deťmi považujem vybrať krajinu, ktorej zdravotníctvu dôverujem

@kaca222 V Turecku bol švagor v nemocnici, takú vymakanú úroveň zdravotníctva že tu ani zďaleka nemáme ako oni tam v nemocniciach pre turistov

kaca222
9. aug 2025
@leaery

@kaca222 V Turecku bol švagor v nemocnici, takú vymakanú úroveň zdravotníctva že tu ani zďaleka nemáme ako oni tam v nemocniciach pre turistov

@leaery v poriadku, Turecku nedôverujem ani z hľadiska hygienických štandardov a bezpečnosti 😃 ale uznávam, že z vymenovaných je to najlepšia volba

anonym_e7b3e8
9. aug 2025
@kaca222

@leaery v poriadku, Turecku nedôverujem ani z hľadiska hygienických štandardov a bezpečnosti 😃 ale uznávam, že z vymenovaných je to najlepšia volba

@kaca222 veď Gréci a Taliani sú humusaci, bordelari😆Mallorca ďakujem na pláži injekčné striekačky a ráno opitá anglicka mládež čo dospavala noc.
@anonym_autor Turecko Side s okolie, Cyprus

kaca222
9. aug 2025
@anonym_e7b3e8

@kaca222 veď Gréci a Taliani sú humusaci, bordelari😆Mallorca ďakujem na pláži injekčné striekačky a ráno opitá anglicka mládež čo dospavala noc.
@anonym_autor Turecko Side s okolie, Cyprus

@anonym_e7b3e8 tak z Grecka ani Talianska som nikdy nemala zažívacie problémy. Z Chorvátska raz (AI) z asi 20 razov

marca12
9. aug 2025

@anonym_autor Zakynthos alebo Thassos. Thassos ma krasne pieskove plaze,pozvolny vstup do mora,nie je tam tak horuco ako napr. v Turecku a je to krasny zeleny ostrov,cisty,ziadny bordel a je tam lacnejsie ako u nas.