Kam odporúčate ísť na dovolenku s rodinou?
Dobrý deň, prosím Vás chcem sa opýtať. Nikdy sme neboli letecky a boli sme len v Chorvátsku chcela by som ísť niekde s rodinkou inde.. vo odporúčate pripadne hotel? Dakujem
Malorka, alebo aj Turecko
Južný a severný Cyprus, Korfu, Rhodos, Sardínia, tam sú pekné pieskové pláže s pozvoľným vstupom do mora, vhodné aj pre malé deti.
Turecko.. Pomer cena a ponúknuté služby naj.
Turecko, Albánsko
Suuper ďakujem Vám pozerám Turecko prosím Vás mate aj konkrétny hotel v ktorom ste boli a boli ste spokojne?
@anonym_autor Turecko odporúčam Side Crown palace. Pláž bola cisto piesková a vstup do mora vhodný pre deti. Vážne keď vstúpiš do mora ideš dlho dlho a voda ti je stále po kolena 😁
@anonym_autor Turecko odporúčam Side Crown palace. Pláž bola cisto piesková a vstup do mora vhodný pre deti. Vážne keď vstúpiš do mora ideš dlho dlho a voda ti je stále po kolena 😁
@lenuska9999 vyzerá to krásne len keď na to pozerám tak tam na viac ako 7dni 😃
Musíš napísať aj viac info, čo od toho čakáte 🙂 či ste skôr typ na apartmány, variť si sami, alebo sa stravovať na pláži v tavernách, či hotel s all inclusive, či chceš animačným program, atď 🙂 ja by som s malými deťmi nešla ani Turecko, ani Tunisko, ani Egypt a niektorí veselo chodia 🤷♀️
Nám sa veľmi páčil hotel Petra Mare na Kréte, boli sme s malým 2r, detský kutik super, smykalky v detskom bazéne super. All inclusive, jedlo výborne, pláž s pozvoľným prístupom do mora, nevýhodou bol len 2h transfer z letiska
@lenuska9999 vyzerá to krásne len keď na to pozerám tak tam na viac ako 7dni 😃
@anonym_autor veď sa dá aj na viac dní ako 7,
my chodíme na 10-12
@anonym_autor Turecko a hotel Trendy Verbena Beach. Za nás zatiaľ najlepšia dovolenka. Piesočné pláže s pozvoľným vstupom. Po krátkej prechádzke z oboch strán riečky kde sú korytnačky, promenáda,kopec nákupných možností
Musíš napísať aj viac info, čo od toho čakáte 🙂 či ste skôr typ na apartmány, variť si sami, alebo sa stravovať na pláži v tavernách, či hotel s all inclusive, či chceš animačným program, atď 🙂 ja by som s malými deťmi nešla ani Turecko, ani Tunisko, ani Egypt a niektorí veselo chodia 🤷♀️
Nám sa veľmi páčil hotel Petra Mare na Kréte, boli sme s malým 2r, detský kutik super, smykalky v detskom bazéne super. All inclusive, jedlo výborne, pláž s pozvoľným prístupom do mora, nevýhodou bol len 2h transfer z letiska
@kaca222 preco by si s malymi detmi nesla do Turecka?
@leaery v poriadku, Turecku nedôverujem ani z hľadiska hygienických štandardov a bezpečnosti 😃 ale uznávam, že z vymenovaných je to najlepšia volba
@kaca222 veď Gréci a Taliani sú humusaci, bordelari😆Mallorca ďakujem na pláži injekčné striekačky a ráno opitá anglicka mládež čo dospavala noc.
@anonym_autor Turecko Side s okolie, Cyprus
@kaca222 veď Gréci a Taliani sú humusaci, bordelari😆Mallorca ďakujem na pláži injekčné striekačky a ráno opitá anglicka mládež čo dospavala noc.
@anonym_autor Turecko Side s okolie, Cyprus
@anonym_e7b3e8 tak z Grecka ani Talianska som nikdy nemala zažívacie problémy. Z Chorvátska raz (AI) z asi 20 razov
@anonym_autor Zakynthos alebo Thassos. Thassos ma krasne pieskove plaze,pozvolny vstup do mora,nie je tam tak horuco ako napr. v Turecku a je to krasny zeleny ostrov,cisty,ziadny bordel a je tam lacnejsie ako u nas.

Inak mam 6rocne a 3rocne dieta .. ďakujem