icon

Kam s deťmi na Liptove?

janapavlu
17. júl 2013

Viete mi poradiť, kam s deťmi na Liptove? Majmladšia má 5 rokov. Okrem jaskýň a kúpalísk. Prijala by som tipy na nejakú pohodovú turistiku a pod. 🙂

Strana
z2
janapavlu
autor
8. aug 2016

@suzinka121 Muzeum ochrany prírody a jaskyniarstva (smopaj). Úžasné muzeum. Bavilo deti aj dospelých. Važecká jaskyňa, Demänovské jaskyne. A hrad v Liptovskom Hrádku.

zusaninka
8. aug 2016

napr. hrad v L. Hrádku, ovčiarske muzeum v LH, skanzen v Pribyline, bobova draha v Pavčinej Lehote, výlet do Račkovej doliny, Kvačianskej doliny, Stanišovská jaskyna v L. Jáne, park miniatur v Lipt. jáne

krprtka
15. aug 2016

Ahojte,ponukame ubytovanie v apartmane v Liptovskom Jane. Pre 4 osoby. Viac info po vyziadani.🙂

novotnajanka
27. aug 2016

Ahojte, potrebovala by som poradiť... rada by som išla s ďeťmi 5 a 7r. na výletík. Vystúpili by sme v Ružomberku na železničnej stanici a ................. čo potom? Čo by ste mi poradili bez auta?Krok po kroku aby sme si užili pekný deň? Rada by som išla lanovkou na Malino Brdo, ale neviem ako sa k nej dostanem a kam potom odtiaľ. ďakujem za tipy

vejapa76
27. aug 2016

Z RBK buď Obrovo v Čutkovskej doline, alebo Habakuky ( Donovaly)
@novotnajanka

mmmonika
2. aug 2023

@mata275 Čo je na Malinom Brde? Nejaké aktivity? Je tam dostupnosť autobusom?

mata275
12. aug 2023

@mmmonika ahoj, môj príspevok je spred desiatich rokov, aktuálne info nemám, tento rok sme neboli

Strana
z2