Kam vyraziť na dovolenku ako single mama?
Dobry den,
Rada by som sa opytala, kam ist na dovolenku ako single mama s 3 rocnym dietatom. Nesoferujem. A nemam nikoho, s kym by som isla do spolocnej izby. Jednine by sa niekto pridal ako dalsia rodina do samostatnej izby.
No ja za seba a dieta povacsine platim akoby sme isli par plus dieta, cize dost vela. Poradte, kam chodite vy na dovolenky ako single mamy pripadne kam odporucate ist.
Prosim, nie rady typu "zavolaj niekoho". A nie dovolenka akcneho typu, kedze moje dieta ma len 3 roky.
Dakujem.
Ty platis za 2 posteľovu izbu. Cize nie dvaja dospely +dieta. Hotel potrebuje zaplatit izbu. Ak ked ponuka jednozložkove izby, tak je cena skoro taka ista ako za dvojlôžko. Hlavne v sezóne. Skus sa opýtať v Hydrotour oni maju vela hotelov baby frendly a robia ceny na mieru. Aj odporucam s nimi cestovat maju na hoteloch Slovenských animátorov. Neviem ci chces ist na vlastnu päsť. Ak Ano tak Skus booking. Tam si vies nakonfigurovať aj 1 dospely a 1 dieta ale myslim si, ze cena nebude o nic menšia a hlavne musis vediet booknut aj letenky na cas rezervácie. Niektore ubytovania ponúkajú aj zabezpečenie transportu z letiska a na letisko.
@sissy27 je rozdiel jeden dospelý a malé dieťa, nevravím ze ma sedieť doma, ale za mňa je komfortnejšie na takú dlhú trasu ísť letecky. Hovorím za seba ze do zahraničia sama s malým dieťaťom nikdy iné je 12 13 ročne a to nehovorím keď bude sama vzadu tak dlho nervózna a nebude sa jej mat kto venovať.
@sissy27 ja som bola na dovolenke aj minuly rok aj na tento rok mam jednu naplanovanu. Aj chodime na vylety vlakom. Cize doma nesedim, len hladam moznosti, ako to co najrozumnejsie spravit. Nepoznam ziadne single matky a ked niekomu poviem, co som dala za dovolenku, tak len oci prevracia. Preto som chcela vediet, ci robim nieco zle alebo proste to je realita.
Žiaľ je to realita ,to je problém aj single cestovateľov cena skoro ako za dvoch.
joj to nerieš kto prevracia očami, tí ti dovolenku neplatia 😀 ty choď na takú dovolenku, na akú chceš a akú si môžeš dovoliť. Niekto má rád kemping, niekto kempinski, ani jedno z toho nie je správne alebo nesprávne. Ja zas mám v okolí veľa single matiek (ja som ňou bola dlhú dobu tiež) a všetky chodíme na dovolenky a nikomu sa nespovedáme za koľko. Jediné, čo robíš zle, že informuješ nesprávnych ľudí o veciach, do ktorým im nič nie je. Ale keď chcú mudrovať, nech sa páči, nech ti nájdu porovnateľnú dovolenku za polovicu ceny.
@sissy27 skvely komentar! Dakujem velmi pekne! To mi dodalo energiu.
Ahoj, volám sa Vanda a som s BA a mám tiež trojročného synčeka. Tiež hľadám dovolenku pre seba a syna. Mohli by sme ísť spolu , kedy by sichcela ísť? Odkiaľ si?

ano, je jednoduchšie ak niekoho máš na pomoc, ale ako hovorím, ak chceš pozerať na toto, tak si ešte pár rokov posedíš doma. Ale ty nešoféruješ, takže je bezpredmetné riešiť grcanie na diaľnici.