icon

Kam vyraziť na rodinnú zimnú dovolenku?

6. jún 2025

Ahojte 🙂 keďže som nikdy nebola na dovolenke v zime tak si idem pre inšpiráciu. V lete sa na dovolenku nedostaneme tak som sa začala pohrávat s myšlienkou, že by sme išli niekedy v Decembri pripadne v Januári. Viete poradiť, že kam ? Mne najprv napadol Egypt ale tak tam v zime nie je až tak teplo asi čo? Mame 4r dieťa. A hľadáme niečo co nás zas nezrujnuje finančne 😅😅

lucia13022023
6. jún 2025

My chodíme najradšej do Ománu, Thajska konkrétne Koh samui alebo Koh phangan, to sú také naše topky. Pripadne curacao, aj tam je nádherne. More teplé všade, aj pre deti vhodné na kúpanie.
Boli sme aj v Egypte ale nejak nás neohuril.

jaja20
6. jún 2025

V decembri sme boli na Zanzibare a v Dominikánskej republike. Ak dovolenku kúpiš vo first moment,tak ťa to nemusí finančne zruinovať.

ariannazara
6. jún 2025

Zanzibar boli sme topka 😍

tenerifka
7. jún 2025

Ak mas 4-rocne dieta, nie je este skolopovinne a mozes ist mimo hlavnej sezony, co byva koncom decembra a prvy januarovy tyzdeñ (ceny dvojnasobne a vsade mrte ludi). Ale aj tak sa treba uz hybat a pozerat letenky, ja idem do Thajska zaciatkom februara a uz mam vsetko rezervovane, a niektore hotely uz nemali volne izby.
V Egypte ci Emiratoch bude zima, pozri nieco juznejsie, ak si este nikde v exotike nebola, mozes zacat tym Omanom (Salalah) alebo Dominikanskou, to je dovolenka, kde mas o vsetko postarane, neriesis jedlo mimo hotelov....

janka_84
16. jún 2025
@lucia13022023

My chodíme najradšej do Ománu, Thajska konkrétne Koh samui alebo Koh phangan, to sú také naše topky. Pripadne curacao, aj tam je nádherne. More teplé všade, aj pre deti vhodné na kúpanie.
Boli sme aj v Egypte ale nejak nás neohuril.

@lucia13022023 kde ste boli v omane? Chodíte cez cestovku alebo na vlastnú päsť?

janka_84
16. jún 2025

Baby, ak ste boli na Zanzibare s deťmi, stačil im bazén, piesok a more?

lucia13022023
16. jún 2025
@janka_84

@lucia13022023 kde ste boli v omane? Chodíte cez cestovku alebo na vlastnú päsť?

@janka_84 cez cestovku a salalah

albertto
Odpoveď bola odstránená