icon

Kamenistá verzus piesočnatá pláž s ročným dieťaťom

6. máj 2023

Ahojte, rozhodujeme sa medzi dovolenkou na severe Talianska a Chorvátska, nevieme co by bolo lepšie, v čase dovolenky bude mať 12mes. a pravdepodobne už bude robiť prvé krôčiky.
Neviem však, čo je lepšie pre také dieťa - piesok môže byť horúci, pri chôdzi sa do toho človek zaborí, pri páde bude mať piesok všade, plus tam tieni bude iba mušľa a slnečník.
V Chorvátsku zase na tých kamienkoch pri páde si viac ublíži, na druhej strane tam je aj prirodzený tieň pod borovicami.

pribinak
6. máj 2023

Však bude mat plazovu obuv na nozickach

autor
6. máj 2023

Hlavne mi ide o to, že keď na kameni /štrku spadne, tak si ublíži viac ako na piesku. Ale zase tie borovíce dosť pomôžu v tom teple.

luccija
6. máj 2023

To máš jedno na každom nájdeš +- hlavne, že ide k moru🙂

ornela_tn
6. máj 2023

za mňa jednoznačne Taliansko... malá voda, piesok, mušle... tiež sme tak brali deti, prehrali sa na pláži, môžeš zobrať slnečník alebo ten plážový stan...

beata_k
6. máj 2023

Tiez si myslim, ze to mas jedno. Ale brala by som piesok. Moze sa pod slnecnikom pekne pohrat.

panelacikova
6. máj 2023

hlavne môže nohu vyvrtnúť. starším alebo dospelým sa častokrát stane, nieto ešte ročné dieťa. takže piesok.

lauriik
6. máj 2023

Jednoznacne piesok. Na kamienkoch sa zle chodi a ked spadnes tak to viac boli.

tenerifka
6. máj 2023

piesok, na hlavu klobucik, UV oblecenie do vody a netreba ti ani borovice

autor
6. máj 2023

Ďakujem baby, že ste nás potvrdili vo vybere ☺️

cukroska
9. jún 2023

My sme boli v Chorvátsku prvý rok ako sa narodil syn. Ročný bol. On to zvládol na 1* žiadny problém. My sme mali pri mori malý bazenik z domu kde sa čľapkal ,spal pod slnečníkom,alebo v kočíky a on sa tam vždy pretmolil s nami.Mal aj koleso so strieškou tak sa kúpal sj v mori trošku.Bol veľmi dobré bábo. A najviac sa vyhral s kamienkami. Boli hojdačky,preliezky,problém žiadny. A kým bol taký ešte maličký tak nemal aspoň piesok všade 😁 o rok už Taliansko a od vtedy len piesok.