Kapverdy alebo Marsa Matrouh
Dievčatá ktoré si vybrať? Viem že na obidvoch sú veľké vlny, napr. Pozerám ostrov Sal že tam sú menšie vlny a marsa kde sú tie vlnolami...ale kde je lepšie?? Tak celkovo...more,strava, atď. Máte nejaké skúsenosti? Viem že Kapverdy veľká vzdialenosť...ale to by nevadilo..
Bola som na Kapverdách na ostrove Boa Vista a teraz v júni v Marsa Matrouh.
Pláže krásou porovnateľné, ale Kapverdy sú väčšia "exotika". Záleží aj od hotela, ktorý si vyberieš. Moje boli obidva 5*, ale predsa len ten na Kapv. bol o čosi lepší.
Ja,som bola na viacerych miestach Kapvedr.ostrovov a takmer vsade boli velke vlny, teraz v juni na Sale ozaj velke vlny, v podstate sa nedalo kupat, len s odvahou skakat vo vlnach, z celeho hotela sa kupali v priemere 3-4ludia. Bol to novy hotel, este nemali vlajky, nakoniec vytiahli cervenu, cize celu dovolenku by sa kupat nedalo, len na vlastne riziko, ak by vlajky mali... O 500m dalej pri inom hoteli uz bolo more troooosku kludnejsie. A, aj ocean je trosku chladnejsi ako bezne more, no aspon ochladil...
Kspverdy.jednoznacne
Ahoj, my sme boli pred rokmi na svadobnej ceste na Sale, pred 3 rokmi zase na Boa Vista. Na Sale boli menšie vlny, ale keďže neskutočne fúkalo, bola zima a to aj napriek tomu, že bolo 27.
Boa Vista zlá nebola, ale ani 1 nie je pre deti.
Ja,som bola na viacerych miestach Kapvedr.ostrovov a takmer vsade boli velke vlny, teraz v juni na Sale ozaj velke vlny, v podstate sa nedalo kupat, len s odvahou skakat vo vlnach, z celeho hotela sa kupali v priemere 3-4ludia. Bol to novy hotel, este nemali vlajky, nakoniec vytiahli cervenu, cize celu dovolenku by sa kupat nedalo, len na vlastne riziko, ak by vlajky mali... O 500m dalej pri inom hoteli uz bolo more troooosku kludnejsie. A, aj ocean je trosku chladnejsi ako bezne more, no aspon ochladil...
Na Sale je pozvoľný vstup do mora, to áno. Inak je tam fakt pekne, aj čisto, len tie vlny a vietor.
August by ešte mohol byť o.k., september a október je daždivejší.
Presne tak, pozvolny vstup ano, vsetko krasne, piesok, more.., len teda vlny a casto aj vietor, nam fucalo teraz na Sale kazdy den.. Ale je dost velky rozdiel medzi hotelmi, podla toho, ako su otocene, ako maju plaz... A, my sme boli na Boa Vista v auguste a teda bolo obcas zamracene, dokonca aj sprchlo. Ale bolo teplo, rychlo vsetko vyschlo, opalovalo aj pod mrakom. No vtedy boli aj dost komare...
Prečo by si sa na Kapverdách nemohla kúpať? Veď nie sú veľké vlny každý deň. Niekedy boli ráno a poobede sme sa už kľudne kúpali. Hotel Riu Touareg.

Sal ma tiez casto vlnolamy a tiez je tam vietor. Ale ze dost veterno. Inak je tam krasne. Marsa bol bratranec a ze take veterno nebolo.